Susu banyak kulit cantik dengan Ephyra Collagen Premium

Ephyra Collagen Premium
" Untuk ibu yang menyusu badan, mmg sangat digalakkan utk minum EPHYRA.Saya jadi lebih bertenaga, dan susu jadi lebih byk! & lebih khasiat! Baby Awish pun dapat lebih manfaat, jadi lebih gebu & comel ..."

Ramai customer DJM COSMETIC dikalangan ibu ibu yea..Ibu ibu pun sangat mementingkan penampilan yang menarik,Ambil macam macam suppliment kecantikan tetapi risau macam macam benda:

Suppliment untuk Breastfeed mom yang mana paling bagus??
Ephyra ni bolehker breastfeed mom consume?
Ephyra nie bolehker pregnent minum?
Bolehker lepas bersalin nak amalkan Ephyra??

Jawapan kepada persoalan kat atas nie adalah BOLEHHH SEMUA YEA..

Ephyra adalah satu satu suppliment TERBAIK untuk golongan para IBU IBU yea..baik mengandung atau menyusu..PREGGY boleh ambil dalam 6 ke 7 bulan dan keatas..Untuk menyusu mmg best suppliment EPHYRA nie..boleh membantu banyakkan susu dan khasiat EPHYRA boleh salurkan ke baby yang menyusu..Tengoklah DUTA EPHYRA MEMEY dia ambil EPHYRA...wahh tengok dia sekarang kemain lawaaa mengamcamkan??dia amalkan EPHYRA mmg tak ada masalah bila consume..

JUGA banyak testimoni daripada para ibu yang dah consume EPHYRA dan share positive feedback.dan susu semakin MERIAH!!!...
KKM Ephyra Collagen Premium
Kakbell Suggest u olls amalkan Ephyra coz ia merupakan Makanan Tambahan dan Supplement Yang Disahkan Halal serta Terhindar dari sebarang Racun.

Setakat ini EPHYRA telah mendapat banyak testimoni yang mengatakan mereka berjaya menghasilkan susu yang banyak untuk simanja mereka.

KELEBIHAN EPHYRA COLLAGEN PREMIUM :

Kepada ibu-ibu yang mahu menyusukan simanja secara tegar atau sedang mencari petua tambah susu ibu EPHYRA adalah pilihan yang bijak!
  • EPHYRA juga bertindak sebagai Energy Booster
  • EPHYRA mampu menganjalkan semula badan ibu-ibu yang menggeleber selepas bersalin
  • EPHYRA mengembalikan kepejalan otot yang boleh membentuk semula badan ibu-ibu yang menyusukan bayi supaya kembali cantik
  • EPHYRA memperbaiki kesan strech mark serta luka semasa bersalin
  • EPHYRA mengekalkan rasa kenyang kepada mak-mak yang nak jaga badan selepas bersalin juga
Dengan EPHYRA , bayi juga dapat manfaatnya ! EPHYRA membantu untuk mencerahkan kulit bayi yang disusui – hasilnya baby jadi gebu dan sihat!
  • EPHYRA membantu menstabilkan hormon ibu.
  • EPHYRA sangat bagus dalam membantu menjadikan kulit berseri dan anjal.
  • EPHYRA akan merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut.
  • EPHYRA mampu memulihkan pigmentasi. melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi dan kedutan.
"Ephyra bukan saja utk kulit Mey yg jadi lebih bersih glowing, tp juga dpt byk kan susu, sgt bagus utk Mey yg masih menyusu badan..baby awish pun jadi lebih sihat kulit baby awish jadi lebih gebu! " ~ sharing drpd Memey Suhaiza..

Memey Suhaiza pengguna setia Ephyra Collagen Premium

KEBAIKAN EPHYRA COLLAGEN PREMIUM UNTUK BREASTFEED MOMMY :

  • Membantu pengeluaran susu ibu dan memperbanyakkan susu ibu
  • Memberi ibu rasa kenyang berpanjangan
  • Membekalkan tenaga untuk ibu sepanjang hari
  • Membantu membekalkan zat besi dan mineral secukupnya kepada ibu dan bayi
  • Membantu mengelakkan sembelit
  • Membantu kesihatan perut dan kolon
  • Sebagai prebiotik ibu dan anak
  • Membantu meningkatkan sistem imunisasi badan.
  • Membantu mengurangkan risiko jaundis kepada bayi
  • Membantu mengurangkan kadar kolestrol dalam badan
  • Membantu membekalkan kalsium dan menguatkan tulang ibu selepas bersalin
  • Membantu mencantikkan kulit ibu selepas bersalin
  • Membantu melebatkan rambut si ibu, sekaligus tiada lagi masalah rambut gugur
  • Membantu membuang angin dalam badan dan mengelakkan kembung perut
MENARIK KAN??

Jom tengok antara testimoni terpilih mengatakan susu badan mereka menjadi lebih banyak setelah mengamalkan EPHYRA !

TESTIMONI PENGGUNA EPHYRA COLLAGEN PREMIUM

Testimoni Ephyra
Testimoni Ephyra
Testimoni Ephyra

Testimoni Ephyra
Rahsia Susu Jadi Meriah Terbongkar :

Ribuan Ibu Yang Menyusu badan Mengatakan Susu Mereka ” Penuh Melimpah Ruah Dan Menitis-Nitis ” Selepas Mengamalkan EPHYRA... Memey Suhaiza juga masih lagi menyusu badan.

Hasilnya susu badan sentiasa penuh, kulit Memey makin GLOWING dan baby Awish pun turut mendapat khasiat iaitu sihat, aktif dan kulit makin gebu dan cerah!!

Pengguna Ephyra yang menyusu badan melaporkan :
  • Selepas 3 – 5 hari Mula Merasa Perubahan Dimana Susu Badan menjadi Lebih Meriah!
  • Bayi Tidak Menangis Pada Waktu Malam Lagi kerana kenyang cepat!
  • Stock Susu Dapat Disimpan Degan Banyak
  • Bayi Sentiasa Kenyang dan ceria
  • Demam Kuning Bayi Hilang Serta Merta
  • Membantu Mencantikkan kulit Ibu ( glowing dan gebu ) selepas Bersalin
  • Bayi pun dapat manfaat iaitu kulitnya jadi lebih cerah dan gebu !
  • Masalah rambut gugur ibu tiada lagi!

Cara Makan Ephyra Dengan Betol :

  1. Bancuh 1 paket Ephyra bersama 180 ml air suam sebelum sarapan atau sebelum tidur
  2. Kacau / Shake hingga larut dan minum
  3. Untuk kesan yang efektif, ambil 2 paket sehari.... Amik sebelum sarapan dan sebelum tidur
  4. Boleh dibancuh bersama air sejuk, susu atau jus
  5. Elakkan daripada menggunakan air panas
  6. Bagi ibu hamil, dapatkan nasihat doctor sebelum mengambil Ephyra

Harga Ephyra Collagen Premium 

Ephyra Drink 
CODE - EPHY

1 box Pek Besar Ephyra Collagen Premium (30 sachet)'s
Pasaran RM 197
SM RM 180 ; SS RM 190 
' Harga Termasuk Kos Pos '

1 box Pek Kecil Ephyra Collagen Premium (10 sachet)'s
Pasaran RM 90
SM RM 75 ; SS RM 85 
' Harga Termasuk Kos Pos '

Status - Ready Stock!

Noted : Pemborong dan Dropship dialu-alukan. Klik Contact Us untuk maklumat lanjut. :)

Comments

Disclaimer : The materials and the information contained in this blog are provided for general and educational purposes only and do not constitute any legal, medical or other professional advice on any subject matter. None of the information on our videos is a substitute for a diagnosis and treatment by your health professional. Always seek the advice of your physician or other qualified health provider prior to starting any new diet or treatment and with any questions you may have regarding a medical condition. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your health care provider.