Mylea Freckles Serum

Mylea Freckles Serum

KEBAIKAN MYLEA FRECKLES SERUM :

✔Menghilangkan jeragat
✔Menghilangkan sunburn
✔Menghilangkan blackhead
✔Mengembalikan tona kulit sekata
✔Menghilangkan jerawat dan parut jerawat

Usah ragu, usah risau tau!!!

Mylea Freckles Serum


RAMUAN MYLEA FRECKLES SERUM :

  • MYLEA FRECKLES SERUM selamat utk digunakan, ianya tak MELEKIT, tak BERMINYAK dan tak MENGGELUPAS
  • Dicipta khas dgn menggunakan bahan Asas Semulajadi terdiri dari sumber "MINERAL, MINYAK ZAITUN, ekstrak TIMUN, ekstrak LEMON, MINYAK KELAPA DARA, Vit E, ekstrak DELIMA dan sangat aktif dengan kombinasi Saintifik Makmal dan telah diuji oleh Pakar perubatan yang hebatt.

~ Approved KKM ( NOT160300607K)

KENAPA WAJAH ANDA PERLUKAN MYLEA FRECKLES SERUM??

✔ Penawar nombor 1 masalah JERAGAT!
✔ Mencegah jeragat dari MEREBAK dan MENEBAL!
✔ Membantu menghilangkan BINTIK HITAM di wajah!
✔ MenCERAHkan warna kulit
✔ Membantu menghilangkan PARUT dan BEKAS JERAWAT!
✔ Membantu mendapatkan TONA KULIT yang sekata!
✔ Membantu MENCERAHKAN kulit wajah!
✔ Merawat KULIT KUSAM!
✔ Mengawal masalah KULIT BERMINYAK!
✔ Mengecilkan LIANG PORI!
✔ Membantu anda mendapatkan KULIT IDAMAN dalam jangka masa yang CEPAT, BERKESAN & TANPA KESAN SAMPINGAN!

Cara Penggunaan Mylea Freckles Serum :


  1. Picit sedikit Mylea Freckles Serum pada tapak tangan dan sapu pada bahagian kulit wajah yang bermasalah seperti di atas
  2. (Setitik Freckles Serum memadai untuk seluruh wajah kerana serum ini pekat dan tidak berminyak malah terus meresap ke dalam kulit wajah)
  3. Disyorkan pakai pada waktu pagi (10 ke 15 minit sebelum makeup) dan malam sebelum tidur (10 ke 15 minit sebelum apply night cream)
  4. Freckles Serum BOLEH DIPAKAI dengan mane2 nite/day cream ape2 brand yang anda guna sekalipun yang penting jarakkan masa sekurang2nya 15 minit utk make sure serum telah sempurna meresap ke dalam kulit (dinasihatkan hindarkan dari produk yang mempunyai kandungan kimia yang tinggi kerana akan merosakkan tisu kulit)
  5. Sapuan kerap (2 kali sehari) dinasihatkan bagi mereka yang inginkan kesan yang lebih cepat

Mylea Freckles Serum

  • Mylea Freckles Serum Khas utk masalah Jeragat, Sapu je boleh hilang kan Jeragat tak kira yang lama atau pun masih baru kat kulit muka.. Ramai pengguna kami dari umur 40 – 60 tahun pakai Serum ni Jeragat makin pudar dan hilang. JERAGAT berpunca dari hormon melonin, hormon ni berfungsi untuk protect kulit kita drpd cancer kulit.
  • Percentage org dpt cancer kulit adalah lebih tinggi kepada org yg berkulit cerah berbanding gelap. Thats why mereka yg berkulit cerah lagi byk jeragat compare tu mereka berkulit gelap. Jeragat perlu dijaga sejak awal usia 20an.
  • Masalah pori2 pula terbuka pula ialah berpunca bila kita terlalu kerap mencuci muka, cuaca yg sgt panas, mandi air suam dan ketika berpeluh. mslh liang pori terbuka dan susah nak tertutup apabila minyak dan kotoran dh masuk dan tersumbat
  • Tapi jangan bimbang semua masalah di atas dapat diatasi dengan mengamalkan Mylea Freckles Serum setiap hari utk mencegah dan mengatasi masalah JERAGAT & LIANG PORI TERBUKA!
  • Mylea Freckles Serum ni bersifat Water based, Bahan Asas dari sumber Mineral dan sangat kaya dengan Ekstrak Tumbuhan dan Buahan.
  • Sesuai dipakai atau dicampur dengan mana2 produk, Jadi serum ni tiada Bahan Kimia dan Approved Kkm Highly Recommend

Testimoni Mylea Freckles Serum

Testimoni Mylea Freckles Serum

Testimoni Mylea Freckles Serum

Testimoni Mylea Freckles Serum

Harga Mylea Freckles Serum

Jeragat Serum
CODE - MYLEA

1 botol Mylea Freckles Serum (10 ml|)'s
Harga pasaran RM 109.00

Harga kami RM 97.00 Free Postage

** Pemborong dan Dropship dialu-alukan. Klik Contact Us untuk maklumat lanjut. :)

Comments

Disclaimer : The materials and the information contained in this blog are provided for general and educational purposes only and do not constitute any legal, medical or other professional advice on any subject matter. None of the information on our videos is a substitute for a diagnosis and treatment by your health professional. Always seek the advice of your physician or other qualified health provider prior to starting any new diet or treatment and with any questions you may have regarding a medical condition. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your health care provider.