Honey Bee Royal Propolis Serum

Honey Bee Royal Propolis Serum
SERUM lebih difokuskan untuk membekalkan LEBIH BANYAK nutrient supaya kulit nampak lebih muda dan halus dengan LEBIH CEPAT berbanding jika anda hanya menggunakan pelembab yang mempunyai kandungan bahan yang sama.

Serum ni terbaik sebab dia repair skin and fungsinya untuk melembab dan anti aging. Kedut2 semua bertempiaran cabut lari. Kita tempek bawah mata bagi botox semua wrinkle tu. Takyah dah beli eyecream mahal mahal. Tempek HBV cream pastu titis hak yang serum ni tempat yang kering macam bawah mata dan tepi tepi mulut
.
Tapi kalau nak lumur satu muka boleh sangat. Gerenti belum habis satu botol kulit bertukar jadi Cleopatra. Halus mulus dan berseri

FUNGSI & KELEBIHAN HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM


  • Memperbaiki kulit rosak akibat pemakaian produk yg merosakkan kulit dan pencemaran
  • Memberikan kelembapan optimum
  • Mencerahkan kulit dgn semulajadi
  • Menjadikan kulit awet muda umpama botox
  • Merawat kedutan pada wajah
  • Menghaluskan pori
  • Menghilangkan eyebag
  • Menghilangkan noda kulit
  • Menghaluskan kulit seawal sapuan pertama

KANDUNGAN HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM


  • EKSTRAK MADU
  • PROPOLIS
  • EKSTRAK ROYAL JELLY
Honey Bee Royal Propolis Serum

CARA GUNA HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM


  1. Cuci muka dengan pencuci muka harian
  2. Lap kan muka selepas mencuci dan sapu HONEY BEE SERUM
  3. Gunakan sebelum tido untuk mendapatkan kesan yang lebih efektif

Testimoni Honey Bee Royal Propolis Serum

Honey Bee Royal Propolis Serum

Honey Bee Royal Propolis Serum

Honey Bee Royal Propolis Serum


Harga Honey Bee Royal Propolis Serum


Bee Royal Serum
CODE - HBVNM

1 box Honey Bee Royal Propolis Serum 
Harga pasaran RM 109.00

Harga kami RM 99.00 Free Postage

** Pemborong dan Dropship dialu-alukan. Klik Contact Us untuk maklumat lanjut. :)

Comments

Disclaimer : The materials and the information contained in this blog are provided for general and educational purposes only and do not constitute any legal, medical or other professional advice on any subject matter. None of the information on our videos is a substitute for a diagnosis and treatment by your health professional. Always seek the advice of your physician or other qualified health provider prior to starting any new diet or treatment and with any questions you may have regarding a medical condition. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your health care provider.