Chemole Herbal Tea & Crystal Callo - Gabungan untuk Cantik Luaran dan Dalaman


ANDA SERING LETIH??
SERING SAKIT SAKIT SENDI?
SANGAT ISTIMEWA DALAM MENYINGKIRKAN LEMAK DI BADAN???
BAIK BUAT WANITA UNTUK ASETNYA??




Nahhhh inilah CHEMOLE HERBAL TEA
terbaikkk untuk luaran dan dalaman....ALHAMDULILLAH kakbell dapat sharing 1 lagi product YANG RAMAIII sangat2 org minta...Dan sangat anyak manfaatnya.

Formulasi teh membantu kaum WANITA tetapi boleh turut dimanfaatkan oleh kaum lelaki


KELEBIHAN & KHASIAT HERBAL NANO TEA:

✔ Membaiki rahim wanita
✔ Mengeluarkan bisa angin dalam badan
✔ Membaniki sendi dan lutut
✔ Meringankan badan & menggalakkan pembakaran lemak dalam badan
✔ Mencegah jangkitan dalam rahim atau vagina
✔ Menggalakkan pembuangan air besar dan kecil
✔ Ejen antioksida yang bagus & membantu pelancaran darah
✔ Bagus untuk penghidap kencing manis
✔ Kolagen di dalam daun mulberi mampu membantu mencantikkan kulit serta menguatkan tulang 




KANDUNGAN HERBAL NANO TEA: 
Kandungan terbaik antaranya; 

1. Daun teh mulberi
2. Daun teh hijau dajleeng
3. Teh Chrysanthemum
4. Daun misai kucing.


BAHAN PREMIUM CHEMOLE HERBAL TEA.
.
Antara bahan premium dalam Chemole herbal tea by NCR + beberapa gabungan ramuan terpilih lain daripada yg lain menjadikan Chemole Herbal Tea sbg minuman harian berasaskan bionanoteknologi number 1 di Malaysia !
.
πŸƒ Darjeeling tea berkualiti tinggi.
πŸƒ Daun pudina yang menyegarkan rasa tea.
πŸƒ Tebu hitam diimport utk kualiti terbaik.
πŸƒ Misai kucing utk merawat masalah sendi.
πŸƒ Kekwa menghasilkan rasa yang sedap + kolagen asli.
πŸƒ Mulberi sbg ejen antioksida yg tinggi utk organ dalaman.
πŸƒRetinol drpd mulberi sbg anti aging terbaik utk kulit.
πŸƒ Proses bionanoteknologi. Meresap seawal 7 saat terus ke dalam darah.
🍁 Turut mengandungi ramuan terpilih formulasi khas bagi memastikan CHT dpt membantu mslh dalaman & juga luaran tanpa kaedah steroid, kimia sintetik & bahan berbahaya :)
.




[ BAHAN UTAMA CHEMOLE HERBAL TEA ].
.
Nah NCR lovers sekalian. Specialnya Chemole Herbal Tea kita ni sbb pakar formula kita menggunakan #darjeelingtea yg diimport dari gunung himalaya. Teh yg mmg berkualiti tinggi, rasa mmg sedap tak mcm blacktea yg lain,antioksida yg super super tinggi & kaya dgn mineral & vitamin utk support body system kita.
.
Paling best, ofkos lepas dah detox, proses pembakaran lemak & penurunan berat bdn jika perlu akan berlaku & ikut metabolisme masing2 secara semulajadi.
.
Kadar gula dlm darah juga akan stabil & racun putih dlm darah serta tulang pn dpt dikeluarkan.So set #teacalloncr ni bukan saja mengawal tpi juga bantu merawat penyakit2 asas yg ada pada seseorang.
.
#darjeelingteancr antara minuman harian yg tggi demand setiap hari & jdi fenomena baru 1 Malaysia kerana company kami satu-satunya company pertama di Malaysia yg menggalakkan pengambilan gula @ pemanis organik secara berlebihan utk kekal sihat.


SERIUS TAW...
Mummyrina dahpun try teh ni...
Sangat2 lah membantu baik kasi mummy tenaga ataupun dalaman mummy...Juga berkesan dalam membantu menyingkirkan LEMAK LEMAK di badan...





KENAPA KAMI MEMILIH UNTUK MENGGUNAKAN DAUN MULBERRY SEBAGAI BAHAN UTAMA KAMI:

✔ Mengandungi acid citric, gula & vitamin C
✔Membantu masalah cecair dalam mata yang kurang / membantu penglihatan pengguna
✔ Merawat masalah kencing tidak lawas
✔Buah mulberry boleh menggantikan khasiat kismis
✔ Membantu masalah anemia iaitu kuran darah serta mengurangkan simptom keletihan
✔ Mulberry bantu meransang cairan dalam badan. Berguna untuk kes seperti badan panas, mulut kering, kurang air dalam badan dll
✔ Menyokong saluran pencernaan (mudah menyerap & melawaskan)
✔ Berupaya membantu memperbaiki selera makan, kembung perut dan juga sembelit
✔ Melegakan simptom keletihan , sukar tidur, jantung berdebar-debar, serta lenguh dan kebas badan
✔ Meransang perpeluhan & membakar lemak
✔ Bersifat antiseptik; merawat luka luaran & dalaman
✔ Merawat asm,a batuk, busung, masalah pernafasan, kahak berlebihan, tekanan darah tinggi dan kebas badan
✔ Berupaya meransang hormon seksualiti bagi lelaki & wanita



CEGAH 146 PENYAKIT DENGAN PEMANIS ORGANIK !
.
Rawat & Pelihara
🏌Alami perbezaan ketara kepada kesihatan anda dengan pemanis organik bertaraf antarabangsa sebagai penyelesaian punca penyakit anda tanpa steroid/ bahan sintetik.
🌐 Terhasil melalui proses bionanoteknologi yang mudah diserap seawal 7 saat terus ke dalam darah.
























Bila korang Beli chemole tea nih korang digalakkan mengunakan PEMANIS ORGANIK kami. khasiat dia akan leih Berkesan jika digunakan Bersama CRYSTAL CALLO













Kita nak highlight dekat sini bahawasanya CRYSTAL CALLO BY NCR LEBIH BAGUS DIGUNAKAN SECARA KERAP.
.
JUGA, LEBIH MANIS LEBIH BAGUS.
.
Pelik ke pelik ? Tapi memang itu hakikatnya.
.
" Kenapa cemtu? Tak bahaya ke? Manis2 sgt elok ke? & sebagainya.
.
Basically mcm ni ye lovers sekalian.
.
Imagine sehari berapa kerap @ berapa besar jumlah kita amik gula ? Uol boleh kata " saya tak amik gula prai nuh. Saya amik sxx je ganti gula. Saya tak minum air manis dkt umah. Saya sekian2..."
.
Oke mungkin betul ada yang kata mcm tu. Tapi hakikat sebenar yang kebanyakannya orang pun tahu SETIAP MAKANAN KITA ADA PEMANIS SINTETIK. Contohnya ? Kilang skrg bancuh pes sambal pun buh gula. Kita pi makan dkt luaq pun tomyam paprik segala mcm ada gula. Kdg2 kita haus, nak minum air manis tapi tamaw amik air bikarbonat so kita amik air yogurt kengkononnya which also tingggggggggggggggggggiii jugak gula dia.
.
SO BERAPAKAH KADAR PENGAMBILAN GULA SINTETIK DALAM AKTIVITI SEHARIAN KITA TANPA KITA SEDAR?
.
Crystal Callo fungsinya untuk singkirkan racun gula sintetik tu & betulkan balik sel/fungsi2 sistem badan yang mungkin dah rosak akibat racun gula sintetik tu. Juga utk bagi tenaga kpd bdn kita.
.
Jadi, bayangkan kalau kita hidup dah 25 - 50 tahun dgn gula sintetik, berapa lama kita nak singkirkan racun2 tu sbb most pun dah jadi darah daging kita. Dah jadii punca utama penyakit kita. Dah jadi sebati dlm darah kita. Berapa tebal racun tu dah melekat dlm badan kita.
.
Jadi, kalau dengan sehari amik 1 kali saja, lepas tu expect 2 minggu dah sihat terus tanpa tindakbalas, mana2 company yg guna konsep rawatan pun akan bagitau itu tak lojik uols.
Kena bancuh kerap2 supaya lebih banyak Crystal Callo kita diserap dalam bdn, lebih cepat utk racun tu disingkirkan *bergantung kpd body masing2*
.
Konsep mudah. Mcm mana kita amik jumlah gula sintetik dalam sehari, mcm tu lah kita kena guna Crystal Callo ni. Supaya nisbah racun yg ada dlm bdn tu seimbang atau kurang drpd nisbah Crystal Callo by NCR.
.
So harap uol paham kenapa lagi manis Callo kita, in sha Allah lagi sihat uol rasa, amin :)



TESTIMONI PENGGUNA CRYSTAL CALLO DAN CHEMOLE TEA















Utk soalan : 
Kenapa tea kita warna terang walaupun letak sikit je.


Jawapan : 
1. Darjeeling tea ada 3 warna asas which is yellowish,white and dark. 
2.Ncr gunakan tea yang berwarna yellowish dan mmg warna asal darjeeling itu sendiri adalah yellowish. Original tanpa pewarna tiruan. Ibarat zaafran atau pandan,warna asal masing2 adalah kuning dan hijau.
3. Darjeeling tea itu sendiri yg bersifat halus dan mudah menyerap. Ditambah lagi dengan proses nano teknologi,kadar zarah lebih kecil dan lebih mudah sebati dengan air.
4. Bukti tiada pewarna adalah tiada sebarang rasa pewarna dalam herbal nano tea melainkan rasa manis dan herbal daripada tea darjeeling itu sendiri.
5. Produk NCR tidak menggunakan SEBARANG PEWARNA TIRUAN/SINTETIK kerana prinsip asas kami adalah 0rganik,halal dan selamat digunakan.
Diharap penjelasan kami dapat membantu pengguna untuk terus mengamalkan produk NCR tanpa was was dan ragu ragu πŸ’‹(



HARGA DJM COSMETIC 

CHEMOLE TEA
RM 35
POSTAGE ADD RM 7/ RM 9


CRYSTAL CALLO
RM 28
POSTAGE ADD RM 7 / RM 9







KAMI DI DJM COSMETIC MALAYSIA MERUPAKAN STOKIS NCR YANG SAH !



 Fast Respond 
 #Whatsapp @DJMCOSMETIC_hq : +6014.363.8872
 Dropship Diperlukan



PENGHANTARAN


KAMI HANYA MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1-3HARI BEKERJA
NO RUJUKAN / TRACKING NO AKAN
DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.




Cara Pembelian CHEMOLE HERBAL TEA & CRYSTAL CALLO
 Terus Whatsapp ke
+6014.363.8872


Jangan lupa Like sekali Fanpages kami ye

Comments

Post a Comment

Disclaimer : The materials and the information contained in this blog are provided for general and educational purposes only and do not constitute any legal, medical or other professional advice on any subject matter. None of the information on our videos is a substitute for a diagnosis and treatment by your health professional. Always seek the advice of your physician or other qualified health provider prior to starting any new diet or treatment and with any questions you may have regarding a medical condition. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your health care provider.

Disclaimer : The materials and the information contained in this blog are provided for general and educational purposes only and do not constitute any legal, medical or other professional advice on any subject matter. None of the information on our videos is a substitute for a diagnosis and treatment by your health professional. Always seek the advice of your physician or other qualified health provider prior to starting any new diet or treatment and with any questions you may have regarding a medical condition. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your health care provider.