De'xandra for Him : Review DeXandra Polo Black inspired by Ralph Lauren

DeXandra Polo Black inspired by Ralph Lauren .
.
Salah satu perfume DeXandra yang baunya macho dan LAKU KERAS!
Macam mana bau macho tu???
.
Pada saya, yang bau keras2, maskulin, itulah bau macho. Hehe. Tapiiii, lain orang lain citarasa kan? 😤😤😤 . .
.
Dexandra Polo Black inspired by Ralph Lauren adalah perfume aroma Woody Aromatic untuk lelaki. .
Haruman berasaskan buah tropika (mangga), citrus & woody. Perfume ini terdiri daripada cendana, Tonka kacang, nilam, mangga, sage, limau, lemon dan wormwood. ... .
.
Wangian ni mulanya jenis fresh fruity sweet, tapi bila dry down baru jadi manly scent.💪💪 . .
.
Aromanya soft fruity sweet dgn woody based menjadikannya wangian manly yang versatile aroma, sexy, sensual, elegant, dan crowd pleaser.😍😍😍 .  .
.
Sesuai dipakai ke office terutamanya outdoor activity dan sesuai untuk setiap peringkat umur 😊😊
.
Jangan lupa save nombor kat bawah ni tau.😊
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💟💟💟💟“The Best Fragrance is De’Xandra” 💟💟💟💟
💟💟💟 "Ingat Perfume, Ingat @djm_cosmetics 💟💟💟
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
📍 Sebotol 35ml. EDP.
📍 Harga 1 botol RM65[SM]
📍 Harga 2 botol RM120[SM]

.
Nak wangi? 📲Whatapps +6014 363 8872 sekarang.👍👍👍
Nak beli sangat? 📲Whatapps +6014 363 8872 sekarang.👍👍👍
Nak reward diri sendiri? 📲Whatapps +6014 363 8872 sekarang.👍👍👍
.

#DeXandra
#DeXandraLovers
#WangianKehidupan
#AbirZahra
#NabilAhmad
#SayaJualPerfumes
#MatahariBySheilaRusly
#AdorableByRitaRudaini
#PreciousByRCW
#JusGoyangRapatByRCW
#Dropship_Diperlukan
#Tambah_Pendapatan

Comments

Disclaimer : The materials and the information contained in this blog are provided for general and educational purposes only and do not constitute any legal, medical or other professional advice on any subject matter. None of the information on our videos is a substitute for a diagnosis and treatment by your health professional. Always seek the advice of your physician or other qualified health provider prior to starting any new diet or treatment and with any questions you may have regarding a medical condition. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your health care provider.