Bye, Bye, Minyak Wangi Mahal


Yeahh... Bye bye yang mahal dapatkan PERFUMES TERBAIK.. product tempatan pun banyak yg berkualiti termasuk DEXANDRA 😍❤️

Pakai pagi pun kawan tegur belah petang wangi.. Tahan kan perfumes dexandra ni.. Ohhh melting..

Dulu masa awl2 pilih pati kan memng pilih yg paling mahal n berkualiti pastu fikir ader ker orang nak beli dengan harga RM65?...

Alhamdulilaah rmai rasa murah nyerrr.. Perfumes dexandra 😍😍😍

Tak sampai beberapa hari dah repeat beli.. Belikan kawan2 siap ❤️❤️

NAK BELI?
WHATSAPP 'Angel' ke 014 363 8872 
NAK BELI? 
WHATSAPP 'Angel' ke 014 363 8872 

Angel by Thierey Mugler
1 botol RM 65.00 
2 botol RM 120.00
** Postage RM 7 SM; RM 11 SS

De'Xandra Perfumes adalah perfume EDP yang TAHAN LEBIH LAMA setanding original. Ketahanan harumannya melebihi 8 jam dan ke atas, dan jika harumannya serasi dengan pemakai ia tahan sehingga 1 hari dan 2 hari pada pakaian. Diinspirasikan dengan PERFUMES JENAMA ANTARABANGSA . Dengan pengalaman jualan perfume ini, kami hanya membawa masuk wangian yang sangat TERKENAL & LARIS di Malaysia untuk memudahkan pengguna memilih. 

✔ Produk bumiputra (halal)
✔ Tahan Lama (more than 8 hours)
✔ Mudah dibawa ke mana-mana (ringan)
✔ Pati Original & Alkohol First Grade
✔ Setanding Produk Antarabangsa
✔ Haruman terkenal (TOP perfume) - Inspirasi dari perfumes2 JENAMA ANTARABANGSA
✔ Boleh dibawa solat
✔ READY STOCK
✔ Menepati citarasa & permintaan rakyat Malaysia
✔ 35ml , EDP

#DJMGroup #AgelessLife #DJMCosmetic #DJMBoutique #DJMEntertainment #DapurDJM 

Comments

Disclaimer : The materials and the information contained in this blog are provided for general and educational purposes only and do not constitute any legal, medical or other professional advice on any subject matter. None of the information on our videos is a substitute for a diagnosis and treatment by your health professional. Always seek the advice of your physician or other qualified health provider prior to starting any new diet or treatment and with any questions you may have regarding a medical condition. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your health care provider.