Magic Jelly Lovera - Gel yang VERSATILE & Kesan Superb!


Assalamualaikum Love!

U Olls ada masalah Eczema? 
Masalah Gatal-Gatal ? Bibir kering? Tumit merekah? 
Masalah jerawat ? Jeragat? 
Ruam lampin? dan pelbagai masalah lagi.. 
MAGIC JELLY adalah jalan penyelesaiannya....
1 produk sahaja tapi boleh menyelesaikan pelbagai masalah ! 


Apa tu Magic Jelly 
Magic Jelly adalah Aloe Vera based gel yg Selamat dan Halal digunakan untuk bermacam-macam kegunaan dari Hujung Rambut Hingga ke Hujung Kaki tau...
Untuk formula terbaru ni....Ada tambahan cucumber tau. 
Boleh digunakan oleh lelaki & perempuan dari kanak-kanak hingga lah dewasa. 
Berbaloi kan kalau ada sebotol kat rumah

Magic Jelly by L'OVERA.
Gel yang VERSATILE!!!
  • Magic Jelly by L'OVERA. 1st In Malaysia : Paraben free, No artificial color, No mercury, No harmful substances. Naturally Magical
  • Bahan asas dri lidah buaya (aloe vera).
  • Memberikan kelembapan pd kulit yg kering, sensitif dan berminyak.
  • Boleh digunakan pd setiap bhgian badan spt muka, tangan, rambut,kuku dan kaki.
  • Gel yg berbau segar, xmelekit serta dingin yg selesa apabila dipakai.
  • Sesuai pada semua peringkat umur. Lelaki/ perempuan/ bayi malah satu keluarga juga boleh menggunakannya. 
Bebas dri pewarna tambahan dan bahan kimia berbahaya!!
Boleh dicampur dgn krim lain sebagai 'booster'.
Harga MURAH dan MUDAH dipakai!!




Manfaat Magic Jelly : 
  • Hydrates kulit muka & badan
  • Mengecutkan jerawat muka & badan
  • Kulit kelihatan segar & sehat
  • Boleh Digunakan sebagai serum rambut utk rambut yg sehat
  • Sesuai utk mereka yg ada kulit kering kerana ezcema
  • Boleh digunakan sebagai aftershave (utk lelaki & perempuan)
  • Boleh digunakan untuk sunburn
  • Boleh campur dengan foundation as make up primer. Make up thn lebih lama & buat muka lagi glowing
  • Untuk bibir kering
  • Sesuai utk cracked heels
  • Campur dgn night & day cream untuk booster
  • Make up remover tanpa minyak. 

Fungsi & Kebaikan Magic Jelly : 
  • Sebagai pelembab kulit juga untuk mengekalkan kecantikan makeup supaya tahan lama.
  • Untuk lelaki : Digunakan sebagai penyembuh selepas bercukur dan dapat merawat luka-luka kecil yang disebabkan oleh bercukur.
  • Untuk merawat jerawat : Mempunyai sifat antimikrobial yang membunuh bakteria.
  • Mengurangkan keradangan kulit dan menyembuhkan dengan cepat.
  • Ianya tidak berminyak pada kulit, sangat sejuk dan selesa. 
  • Membantu melawan masalah penuaan kulit dan kulit kering.
  • Mengandungi vitamin C dan E untuk membaiki kulit secara semulajadi.
  • Menjadikan kulit lebih anjal dan sihat.
  • Mengurangkan stretch mark, sama ada perubahan berat badan atau mengandung.
  • Digunakan untuk merawat kulit dari sinar matahari selain mengurangkan kesakitan dan bengkak semasa terkena sinaran matahari.
  • Bertindak sebagai lapisan pelindung pada kulit dan membantu menambah kelembapan apabila kulit menjadi kering.
  • Juga sesuai untuk rambut gugur, kelemumur, rosak dan rambut bercabang.
  • Digunakan utk bayi yg mengalami ruam lampin atau gigitan serangga.

Magic Jelly Boleh Digunakan Sebagai :
Face moisturizer
Mengecutkan jerawat
Serum rambut 
Melebatkan & memanjangkan bulu mata
Pelembab bibir
Makeup primer . Boleh campur dgn bb cream atau foundation utk makeup lebih lama dan glowing
After shave gel
Menghilangkan parut2
Penyegar wajah
Sunburn gel
Ruam2 pade bdn bayi
Lotion badan
Makeup remover


Magic Jelly pilihan ramai kerana : ️
Ada kelulusan KKM
Harga sangat MURAH tetapi berkualiti Antarabangsa
HALAL! TIADA bahan berunsur haiwan, hanya bahan-bahan semulajadi tumbuhan
TIADA bahan kimia terlarang
TIADA paraben
TIADA pewarna tiruan
TIADA mercury
TIADA steroid
TIdak menghakis kulit
TIADA kesan sampingan
500 % SELAMAT & TERBUKTI berkesan
Jimat & SERBAGUNA


Di sini ada sedikit penerangan bagaimana nak menggunakan Magic Jelly dengan krim siang dan malam.

Cara pakai gaya 1
  1. Basuh muka
  2. Pakai toner
  3. Sapu magic jelly ke seluruh muka.
  4. Sapukan dengan urutan ke atas.
  5. Pakai krim sianag atau krim malam korang.
Cara pakai gaya 2
  1. Basuh muka
  2. Pakai toner
  3. Pump magicjelly dan letak krim bersama, sebatikan dua product ni
  4. Sapukan wajah dgn urutan ke atas.

Khasiat memakai #magicjelly di muka
Melembapkan kulit dgn sihat
Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
Mematikan kuman jerawat
Mengecutkan jerawat
Memudarkan parut
Membaiki kulit kering
Memudarkan jeragat
Melebatkan bulu mata
Mengembalikan keremajaan kulit
Mengembalikan seri wajah yang kusam.

TESTIMONI PENGGUNA MAGIC JELLY LOVERA



















100%ORIGINAL

FREE POSTAGE 
Sebotol : RM 60 SEM RM 70 SS
Borong Min 10


BERMINAT??
JOM ORDER.

BUTIRAN PRODUK :
·         Harga                    :           1 botol RM 60.00 SM/ RM 70.00 SS (free postage)
·         Kandungan           :           60 ML
·         Hubungi                :           SMS/Whatsapp 014-3638872 (Ms Bella)

ü  CASH ON DELIVERY NOT AVAILABLE FOR THIS PRODUCT.
ü  Postage Fee           :           Semenanjung Malaysia RM 7.00/ Sabah Sarawak RM 11.00
ü  POS LAJU               :          1-3 hari waktu bekerja.

CARA PEMBELIAN PRODUK :
1.      Sila buat pembayaran ke salah satu akaun bank di bawah.
2.      Selepas pembayaran, sila SMS/WHATSAPP slip bank in dan details ke014-3638872.
3.      Selepas membuat pembayaran sila isi form DISINI.

FOLLOW & LIKE US FOR MORE UPDATED :
Instagram : @djm_cosmetics # Facebook Fan Pages : DJM COSMETICS

" Terima kasih daun keladi, nanti singgah beli lagi. "

Comments

Disclaimer : The materials and the information contained in this blog are provided for general and educational purposes only and do not constitute any legal, medical or other professional advice on any subject matter. None of the information on our videos is a substitute for a diagnosis and treatment by your health professional. Always seek the advice of your physician or other qualified health provider prior to starting any new diet or treatment and with any questions you may have regarding a medical condition. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your health care provider.