WDEC Cream Review - Perkongsian ikhlas kakbell

Women Desire Essential Cream (WDEC) botol ke-2
Assalamualaikum Love!
Alhamdulilah cuaca sangat-sangat baik dan cantik hari ni. Jerebu hilang terus. Happy sampai terus ada mood nak update review pasal Women Desire Essential Cream (WDEC) nih.

Kakbell start kenal wdec ni lama dah, kakbell reseller produk kosmetik kan, jadi kakbell ambil tahu semua produk yang sedang hangat diperkatakan. Tapi buat donoo je malas lah, betul ke pakai kat nadi ja berkesan, boleh glowing lah, licin lah muka. Negative thought betoi waktu tuh haha. Sampailah ada satu tahap di mana kakbell rasa tak sedap badan, rasa lemah, lesu, down gila! Rambut gugur banyak. Tak boleh tidur malam, gelisah, risau. Eh, semuanya lah serba tak kena. Nak mengamuk ja, kejap sedih, emotional tersangat!. Jadi sedang scroll-scroll testi wdec ni, kakbell terbaca pasal enegy booster, aktif lah, lena tidur lah. Rasa hati dah mula nak cuba tapi relek lagi. Sambil tu cari lah garam bukit lah, Vit C . Nak bagi FRESH macam dulu-dulu balik. Tapi … still tak berkesan bukan salah produk ya, something wrong dengan badan kakbell.

I just don’t know, apa benda yang problem. Detox? Kakbell memang rajin mendetoxkan badan. Cuci usus, memang selalu. Sampai kakbell submit doa lah bagi petunjuk apa yang kakbell perlu buat sekarang ni. Sebab kakbell ni jenis tak boleh lah lemah-lemah, banyak urusan sampai tak da mood nak buat. Sangat merunsingkan. Sampailah ada geng kakbell bagi pic testi kawan kakbell sendiri pakai wdec baru 3 botol perghhh terus transfer duit beli lah haha, kebetulan ada harga combo promosi. Sambil tu kakbell share masalah kakbell dalam group, dan semua kata “Bella ada masalah HORMON“ .


Now I know. Hormon problem rupanya. Semua masalah yang kakbell hadapi ada disenaraikan. Kakbell nekad nak try tengok produk ni boleh ke selesaikan masalah kakbell. Jadi kakbell buat DIARI WDEC. Setiap hari kakbell update kat notepad h/p. Nah, kakbell screenshot semuanya. Tengok pic bawah ni sebagai bukti. 


Baru tahu rasa senggugut! fuhh sampai nangis-nangis lahai. Healing crisis kakbell memang teruk. Tapi kakbell sabar. That's normal. Kesannya sangat luarbiasa selapas 3 hari guna memang best! 


Cukup 7 hari memang kakbell totally energize! Kulit cantik, Happy.. eh entahlah. Memang best. Korang pakai baru tahu buat macam kakbell diari macam ni. baru lah tahu keberkesanannya. 



Diingatkan tak pakai wdec pun kulit tak kan kembali asal, sebab hormon dah dibaiki. 



Start botol kedua kakbell alami healing crisis lagi. 


Okay yang bulat memang betul! sesiapa ada masalah muntut jatuh. Cream ni power beb!


REVIEW GAMBAR WDEC

Haa ni kakbell tunjuk testimoni wdec bergambar pula. 

Sebelum pakai Women Desire Essential Cream (WDEC)
Sebelum pakai Women Desire Essential Cream (WDEC) *pic ketika di Langkawi
Yang pic ni paling baru. waktu kakbell ke Langkawi. Mood totally swing nampak tak muka sakit cam bengkak. Mata sembap sebab kakbell tak leh tidur malam, tak cukup tidur memang eyebag naik berkati-kati lah.

Okay dipersembahkan haha pic kakbell selepas 7 hari pakai WDEC. Tadaa... 
Selepas 7 hari berWDEC
Muka FRESH ! Eyebag dah mula pudar, senyum panjang, muka glow dah. Waktu ni Ya Allah terasa cam energy lain macam. Mata tu boleh bukak bosar-bosar haha. 

Dan seterusnya... 

Selepas 14 hari pakai WDEC *1 botol
AWET MUDA tak kakbell?? Seyes the best ever ever and ever. Tak tahu nak cakap macam mana lagi dah. Wahai wanita diluar sana masalah emo terlebih lah, muka kusam itu semua hormon. Perbetulkan hormon korang dulu. Setiap wanita mesti dan wajib pakai WDEC ni. Serius. 1 botol tu 14 hari sebab kakbell calit setiap kali pas solat so, boleh kira kan betapa banyak kali pakai. rakus betoi haha. 

Harap perkongsian ikhlas kakbell, membantu  mereka-mereka yang masih was-was nak pakai WDEC. Sekian, 

Love,
kakbell

Pertanyaan / pembelian secara online :
+ Whatsapp DJMC klik link http://djmcosmetic.wasap.my
+ PM di facebook DJMC klik link http://m.me/djmcosmeticofficial

Comments

Disclaimer : The materials and the information contained in this blog are provided for general and educational purposes only and do not constitute any legal, medical or other professional advice on any subject matter. None of the information on our videos is a substitute for a diagnosis and treatment by your health professional. Always seek the advice of your physician or other qualified health provider prior to starting any new diet or treatment and with any questions you may have regarding a medical condition. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your health care provider.