Royal Slim Lishuo Magic (Clearance Stock) - Siti Sarah, Raja Ema dan Azza Elite dah kurus

Royal Extreme 
Assalamualaikum  Love!
Sesiapa yang nak beli Royal Slim sekarang ni kakbell tengah buat Clearance Stok, sebab produk baru banyak nak masuk, dan op kos jangan risau kakbell juai yang original ja ya. Dun Worry nak .. hehe.

ENOT & AZZA ELITE sudah...Now SITI SARAH pon dh LANGSING lepas minum ROYAL SLIM LISHUO MAGIC ni...Badan pon makin cantik & menawan!...Mereka YAKIN dgn RSLM...Takkan anda tak yakin kot?..

.. Selamat diminum...klu tak takkan LULUS KKM kan..
.. Sedap gile...Rasa APPLE tau!
.. Diet ketat?...tak perlu pon...bedal je makan ikut suka..
.. Banyakkan minum air suam..kompom MUJARAB
.. Nak lagi POWER...kurangkan makanan berminyak & 
banyakkan makan sayur hijau 

" dah turun 6kg lepas minum 2 kotak...tu pon almost 2 weeks tak minum sbb kehabisan stok..walaupon x consume 2 mggu dah, berat ngan selera makan maintain je...klu produk lain bila stop berat badan naik semula "

" perut dah kempis n badan pon rasa ringan je...pastu yg bestnya check bp dah normal blk - pengguna yg ada darah tinggi "'

" Ya Allah mcm x caye, baru 9 hari consume dah turun 4kg..x diet langsung cuma byk minum air..
seumur hidup dah mcm2 produk i try 1kg pon x penah turun"

★ PRODUK SLIMMING + FIRMING + ANTI AGING #1 DI MALAYSIA ★

SITI SARAH baru shj habiskan 2 Kotak ROYAL SLIM Lishuo MAGIC, hasilnya kulit semakin GEBU & body kembali CUTTING mcm anak dara!!! Suaminya, SHUIB SEPAHTU pun tumpang sekaki gak layan RSLM, katanya perut dah semakin flat skrg haha POYO!!! anda bila lagi? nak tgk aje atau nak bertindak skrg, anda sendiri yg tentukan

KENAPA ANDA PERLU AMBIL RSLM
✔ Menjadi kenyang selama 8 jam
✔ Menjadikan waktu makan lebih teratur
✔ Sesuai utk yg mempunyai masalah berat badan yg serious (kesan yg cepat)
✔ Membuang toxin dlm badan
✔ Mencantikkan struktur kulit
✔ Memperbaiki hormon
✔ Mengecutkan jerawat
✔ Memudarkan jeragat
✔ Memutihkan kulit
✔ Mengandungi COLLAGEN
✔ Boleh diambil oleh pengidap kencing manis & darah tinggi
✔ Sesuai utk Lelaki & Wanita
✔ KKM Approval

berminat? pm sy dgn kadar segera.. sbb stok dah nyawa2 ikan jer ni..

Produk TERBARU dan TERLARIS di pasaran !! ROYAL SLIM Lishuo MAGIC !! Produk yang boleh bagi anda KURUS+GEBU+AWET MUDA....3 in 1....sapa tak nak kan... :)

Cara pengambilan produk ROYAL SLIM Lishuo MAGIC
** masukkan 1 sachet ROYAL SLIM Lishuo MAGIC ke dalam 200ml air masak dalam shaker.
** goncang sampai sebati.
** nikmati ROYAL SLIM Lishuo MAGIC perasa EPAL HIJAU...memang sedap... :)
** sehari hanya sepeket dan minum sebelum sahur atau sebelum breakfast.
** wajib minum air masak 3 liter sehari

20 sachet = 20 hari

Siti Sarah kurus


Raja Ema pun dah kurus 



Okay ini lagi satu produk Royal juga, korang nak kurus macam Siti Sarah dicadangkan ambil bersama Royal Detox. Means kena detoxing dulu lah. Untuk keberkesanan  tinggi. 






Royal Detox Platinum
ROYAL DETOX PLATINUM
• MELAWASKAN  PEMBUANGAN
• MENYINGKIRKAN TOKSIN DALAM BADAN
• MENCUCI USUS 

Selepas DETOX segala vitamin dan nutrien akan mudah serap masuk dalam tubuh dan apabila kita minum PRODUK SLIMMING terutamanya ROYAL SLIM penurunan berat badan dan pembakaran lemak akan berlaku dengan lebih PANTAS dan EFEKTIF.

Secara normal, hari-hari badan kita akan menyingkirkan toksin melalui peluh, najis dan air kencing. Pembuangan toksin dari badan adalah perlu bagi bagi memastikan tubuh badan kita berfungsi secara normal

Tanda-tanda anda perlu DETOX
• Masalah penghadaman
• Sembelit
• Sakit kepala
• Jerawat
• Penuaan pra-matang
• Letih
• Berat badan berlebihan
• Insomnia
Mengapa detox / mencuci usus penting??
Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kitla dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebeum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum.

Combo Meletup, Confirm Kurus!
BERMINAT??
JOM ORDER.

HARGA PASARAN RM 130 - RM 150, Harga We all (DJM COSMETICS) cuma...

Clearance Stocks!
HARGA ROYAL SLIM :
20 sachet / box
1 box RM90 (SM) RM100 (SS)
2 box RM170 (SM) RM180 (SS)
* free pos

HARGA ROYAL DETOX PLATINUM : 
20 sachet / box
1 box RM100 (SM) RM110 (SS)
* free pos

HARGA COMBO RDP + RSLM : 
20 sachet / box
1 SET RM180 (SM) RM190 (SS)
* free pos

Kalian nak lihat testimoni lagi? Boleh usha di Instagram kakbell ya @djm_cosmetics hashtag #royalslim_djmcosmetics

READY STOCK....!!!
100%ORIGINAL
KAMI ANTARA STOKIS YANG SAH!

Op kos ler we all (DJM Cosmetics) juai yang original je. TAK ORI TAK JUAL.
" STRICTLY NO CALL PLEASE
NO FUSSY CUSTOMER
NO BACKOUT BUYER
SERIOUS BUYER ONLY... "
PERTANYAAN/ UNTUK ORDER :
  1. Belian boeh terus sms/ whatsapp/ telegram kakbell ya : +6014-3638872 
  2. Hantar e-mail ke djm.crew88@gmail.com
  3. Private Message di DJM COSMETICS fb fan pages. Direct Message di Instagram @djm_cosmetics
  4. Klik sini 

" Terima kasih daun keladi nanti singgah beli lagi "

STATUS UPDATED : STOK ROYAL HABIS ... JOM CUBA GULA-GULA KURUS 100% LEBIH POWER DARI ROYAL SLIM. KLIK SINI

Comments

Post a Comment

Disclaimer : The materials and the information contained in this blog are provided for general and educational purposes only and do not constitute any legal, medical or other professional advice on any subject matter. None of the information on our videos is a substitute for a diagnosis and treatment by your health professional. Always seek the advice of your physician or other qualified health provider prior to starting any new diet or treatment and with any questions you may have regarding a medical condition. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your health care provider.

Disclaimer : The materials and the information contained in this blog are provided for general and educational purposes only and do not constitute any legal, medical or other professional advice on any subject matter. None of the information on our videos is a substitute for a diagnosis and treatment by your health professional. Always seek the advice of your physician or other qualified health provider prior to starting any new diet or treatment and with any questions you may have regarding a medical condition. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your health care provider.