Gorgeusleem - Turun 1-11 kilo sebulan *Gerenti Kurus Kering

gorgeusleem
Asslamualaikum Love !
Fenomena Gorgeusleem Herbs Capsule yg sangat BERKESAN. GorgeouSleem tu purely racikan/ramuan 100% herba dari personal doctor kita yang berdaftar & diakui selamat 100% oleh NATIONAL POISON CENTRE. Kakbell highly recommended this, kalau nak pil kurus yang confom berat turun, ni lah dia gorgeusleem.

Based on our testimonial,so far 99% berpuashati dengan result dari GS, ada yang 7hari hilang 5kg-10kg,hilang 10kg-20kg. Korang boleh nilai sendiri & semua lemak yang hilang tu akan terus jadi muscle and tiada masalah flabby selepas kurus

Sebotol boleh hilangkan 5KG-15KG 
Its depends dengan metabolisma kita
Nothing is dangerous because its from natural herbs 100%

-Sehari 2biji sebelum sarapan pagi
-30biji perbottle

Selamat ke Gorgeusleem ni?
  • Approval by kilang berstatus GMP (monitoring by KKM) stated at NEW PACKAGING 
  • MMP(MUSLIM MANUFACTURE PRODUCT) 
  • Pengesahan dr labtest PUSAT RACUN NEGARA 
  • 100% NATURAL HERBS INGREDIENTS, ZERO DRUGS,ZERO LONGTERM SIDE EFFECT,100% SAFE (purely herbs) 
  • Perkelasan permakanan dari BPFK (Biro Pengawalan Farmasekutikal Kebangsaan) 
  • Upgrade Security Product
PERHATIAN SEMUA YA!!!! 
Pakaging terbaru GorgeouSlim seperti gambar diatas yer... So, jangan tertipu dengan GS yang fake atau PALSU okey...

Kandungan Gorgeusleem terdiri daripada :
Daun jati Belanda
Daun misai kucing
Daun Teh Hijau
Even tiga herbal ni jer yg terkandung dlm miracle Gorgeousleem still boleh turun 5kg -10kg dlm 2 minggu tau.

Never try and you never know. Perhatian ya semua, Gorgeousleem Herbs ni if kita dah stop pun berat badan kita akan maintain ya. Sebab gorgeouslim herbs ni dia bakar lemak. Dia bukan bagi kita kenyang atau tahan lapar. Kalau ubat kurus yg bg kita kenyang dan tahan lapar, surely after stop mmg akan naik balik. But gorgeouslimherbs ni dia bakar lemak kita. Beza yaaa.

Tiada kesan2 seperti cirit birit atau lapar. Cuma anda perlu Hindari dari mengambil coffe, teh dan makanan yg berlemak.

Banyak sangat order dan repeat order. Yang penting memang berkesan. Yang ragu2 at first nakbeli pun skrg ni sampai dah lost berKg-Kg. Hehe! 

Perlu diingat, gorgeousleem ni tidak sesuai bagi wanita yg sedang mengandung atau menyusukan bayi yg berumur 6 bulan kebawah ya.

cara pengambilan :
- hanya 1 biji sehari sebelum sarapan, diikuti dengan segelas air suam/bersih.
- tidak perlu mengawal makan, tapi banyakkan minum air bersih sekurang2nya 3 liter sepanjang hari untuk proses detox.

Testimoni Gorgeusleem : Bersedia testi ni akan buat korang terus beli. seyes!
Customer ni turun 12kg dgn GS tau!! Wahhh.. GS masih mencatatkan ranking no 1 produk kurus kami yg terbaik setakat ini. 
Alhamdulillah customer ni dah turun 7kg dgn gorgeousleem darlingsss..
Turun berkilo2 hanya dgn sebotol!! Wahh gs terbaik setakat ni.. Nk tgok testimoni lain tak? Meh tgok kt fb kite
Turun 15kg dgn GS!! Dgn gorgeousleem, anda gerenti kurus.. Dah terbukti ramai yg dh berjaya kurus dgn GS ni tau.. Rugi sgt2 sapa yg x try.
turun 8kg hanya dgn 2botol!! .Seronok sgt hari2 dpt testimoni .
turun 5kg hanya dlm 2minggu!! .Seronok sgt hari2 dpt testimoni
turun 8kg hanya dlm 15hari! .Seronok sgt hari2 dpt testimoni .
Kompom turun 5-11kg sebotol dgn GS!  Ramai yg dah kurus dgn GS!! Seronok sgt hari2 dpt testimoni
Dah kurus dgn gorgeousleem u olllsss.. Jom turun berkilo2 dgn GS!! Wowww!! Gs sentiasa ranking no 1 produk kurus terbaik kami!
Dah turun 20kg dgn gorgeousleem u olllsss.. Jom turun berkilo2 dgn GS!! Wowww!!  Gs sentiasa ranking no 1 produk kurus terbaik kami!
Nmpk tak beza?? Dgn gorgeousleem, anda boleh makan ape aje.. No diet.. No senaman. Tapi berat turun. Best kan đŸ˜±Turun berkilo2 hanya dgn sebotol!! Wahh gs terbaik setakat ni.Nk tgok testimoni lain tak? Berminat meh pm kami
Nak tgok testimoni lain meh singgah fb kite
Customer kite ni turun 9kg dgn GS tau!! Wahhh.. GS masih mencatatkan ranking no 1 produk kurus kami yg terbaik setakat ini.
Amacam?? Jari rasa menggeletek tak nak pi transfer wit sekrang? testi dah beratus ratus, lenguh lah jari kakbell kalau semua nak letak sini. Boleh usah kat ig kakbell ya @djm_cosmetics dan hashtag #gorgeusleem_djmcosmetics


Harga pasaran 
rm 180 SM/ rm 190 SS

Harga we all (DJM Cosmetics) cuma 
Harga 1 botol GS = rm160 sm, rm165 ss
Harga 2 botol GS = rm270 sm, rm275 ss
️COMBO KURUS KERING: Harga 1 botol GS + 1 pack slim tea 14 = rm190 sm, rm195 ss

Gerenti turun 5-15kg sebotol!! Betul ke boleh kurus ni? never try never know. Ramai yang tanya cam ni semua pakat beli pehtu kurus terus haha. 

READY STOCK....!!!
100%ORIGINAL
KAMI ANTARA STOKIS YANG SAH!
Op kos ler we all (DJM Cosmetics) juai yang original je. TAK ORI TAK JUAL.
STRICTLY NO CALL PLEASE
NO FUSSY CUSTOMER
NO BACKOUT BUYER
SERIOUS BUYER ONLY... "
PERTANYAAN/ UNTUK ORDER :

Belian boleh terus sms/ whatsapp/ telegram kakbell ya : +6014-3638872 
ATAU
Hantar e-mail ke djm.crew88@gmail.com
ATAU
Private Message di DJM COSMETICS fb fan pages. Direct Message di Instagram @djm_cosmetics
ATAU
Klik sini
 


" Terima kasih daun keladi nanti singgah beli lagi "

Comments

Disclaimer : The materials and the information contained in this blog are provided for general and educational purposes only and do not constitute any legal, medical or other professional advice on any subject matter. None of the information on our videos is a substitute for a diagnosis and treatment by your health professional. Always seek the advice of your physician or other qualified health provider prior to starting any new diet or treatment and with any questions you may have regarding a medical condition. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your health care provider.