Ephyra Premium - Susu badan banyak dan kulit cantik dengan Ephyra


Assalamualaikum Love!
" Untuk ibu yang menyusu badan, mmg sangat digalakkan utk minum EPHYRA.Saya jadi lebih bertenaga, dan susu jadi lebih byk! & lebih khasiat! Baby Awish pun dapat lebih manfaat, jadi lebih gebu & comel ..."

Ramai customer DJM COSMETICS dikalangan ibu ibu yea..Ibu ibu pun sangat mementingkan penampilan yang menarik,Ambil macam macam suppliment kecantikan tetapi risau macam macam benda:

Suppliment untuk Breastfeed mom yang mana paling bagus??
Ephyra ni bolehker breastfeed mom consume?
Ephyra nie bolehker pregnent minum?
Bolehker lepas bersalin nak amalkan Ephyra??

Jawapan kepada persoalan kat atas nie adalah BOLEHHH SEMUA YEA..

Ephyra adalah satu satu suppliment TERBAIK untuk golongan para IBU IBU yea..baik mengandung atau menyusu..PREGGY boleh ambil dalam 6 ke 7 bulan dan keatas..Untuk menyusu mmg best suppliment EPHYRA nie..boleh membantu banyakkan susu dan khasiat EPHYRA boleh salurkan ke baby yang menyusu..Tengoklah DUTA EPHYRA MEMEY dia ambil EPHYRA...wahh tengok dia sekarang kemain lawaaa mengamcamkan??dia amalkan EPHYRA mmg tak ada masalah bila consume..

JUGA banyak testimoni daripada para ibu yang dah consume EPHYRA dan share positive feedback.dan susu semakin MERIAH!!!...

Kakbell Suggest u olls amalkan Ephyra coz ia merupakan Makanan Tambahan dan Supplement Yang Disahkan Halal serta Terhindar dari sebarang Racun. 

Setakat ini EPHYRA telah mendapat banyak testimoni yang mengatakan mereka berjaya menghasilkan susu yang banyak untuk simanja mereka.

KELEBIHAN EPHYRA? 
Kepada ibu-ibu yang mahu menyusukan simanja secara tegar atau sedang mencari petua tambah susu ibu EPHYRA adalah pilihan yang bijak!

**EPHYRA juga bertindak sebagai Energy Booster
**EPHYRA mampu menganjalkan semula badan ibu-ibu yang menggeleber selepas bersalin
**EPHYRA mengembalikan kepejalan otot yang boleh membentuk semula badan ibu-ibu yang menyusukan bayi supaya kembali cantik
**EPHYRA memperbaiki kesan strech mark serta luka semasa bersalin
**EPHYRA mengekalkan rasa kenyang kepada mak-mak yang nak jaga badan selepas bersalin juga

Dengan EPHYRA , bayi juga dapat manfaatnya !EPHYRA membantu untuk mencerahkan kulit bayi yang disusui – hasilnya baby jadi gebu dan sihat!

**EPHYRA membantu menstabilkan hormon ibu.
**EPHYRA sangat bagus dalam membantu menjadikan kulit berseri dan anjal.
**EPHYRA akan merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut.
**EPHYRA mampu memulihkan pigmentasi. melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi dan kedutan.

"Ephyra bukan saja utk kulit Mey yg jadi lebih bersih glowing, tp juga dpt byk kan susu, sgt bagus utk Mey yg masih menyusu badan..baby awish pun jadi lebih sihat kulit baby awish jadi lebih gebu! " ~ sharing drpd Memey Suhaiza..

Kebaikan Dalam EPHYRA Khas Buat Bfeed Mommy :
Membantu pengeluaran susu ibu dan memperbanyakkan susu ibu
Memberi ibu rasa kenyang berpanjangan
Membekalkan tenaga untuk ibu sepanjang hari
Membantu membekalkan zat besi dan mineral secukupnya kepada ibu dan bayi
Membantu mengelakkan sembelit
Membantu kesihatan perut dan kolon
Sebagai prebiotik ibu dan anak
Membantu meningkatkan sistem imunisasi badan.
Membantu mengurangkan risiko jaundis kepada bayi
Membantu mengurangkan kadar kolestrol dalam badan
Membantu membekalkan kalsium dan menguatkan tulang ibu selepas bersalin
Membantu mencantikkan kulit ibu selepas bersalin
Membantu melebatkan rambut si ibu, sekaligus tiada lagi masalah rambut gugur
Membantu membuang angin dalam badan dan mengelakkan kembung perut

MENARIK KAN??
Jom tengok antara testimoni terpilih mengatakan susu badan mereka menjadi lebih banyak setelah mengamalkan EPHYRA !





Rahsia Susu Jadi Meriah Terbongkar :
Ribuan Ibu Yang Menyusu badan Mengatakan Susu Mereka
” Penuh Melimpah Ruah Dan Menitis-Nitis ” Selepas Mengamalkan EPHYRA...
Memey Suhaiza juga masih lagi menyusu badan.

Hasilnya susu badan sentiasa penuh, kulit Memey makin GLOWING dan baby Awish pun turut mendapat khasiat iaitu sihat, aktif dan kulit makin gebu dan cerah!!

Pengguna Ephyra yang menyusu badan melaporkan :
Selepas 3 – 5 hari Mula Merasa Perubahan Dimana Susu Badan menjadi Lebih Meriah!
Bayi Tidak Menangis Pada Waktu Malam Lagi kerana kenyang cepat!
Stock Susu Dapat Disimpan Degan Banyak
Bayi Sentiasa Kenyang dan ceria
Demam Kuning Bayi Hilang Serta Merta
Membantu Mencantikkan kulit Ibu ( glowing dan gebu ) selepas Bersalin
Bayi pun dapat manfaat iaitu kulitnya jadi lebih cerah dan gebu !
Masalah rambut gugur ibu tiada lagi!

Cara Makan Ephyra Dengan Betol : 
Bancuh 1 paket Ephyra bersama 180 ml air suam sebelum sarapan atau sebelum tidur
Kacau / Shake hingga larut dan minum
Untuk kesan yang efektif, ambil 2 paket sehari.... Amik sebelum sarapan dan sebelum tidur
Boleh dibancuh bersama air sejuk, susu atau jus
Elakkan daripada menggunakan air panas
Bagi ibu hamil, dapatkan nasihat doctor sebelum mengambil Ephyra


Harga Termasuk Postage : 

BERMINAT?

Harga untuk Semenanjung Malaysia :
Premium Pack Ephyra (30 sachets) RM 180
Trial Pack Ephyra (10 sachets) RM 75

Harga untuk Sabah dan Sarawak :
Premium Pack Ephyra (30 sachets) RM 190 
Trial Pack Ephyra (10 sachets) RM 85

READY STOCK....!!!
100%ORIGINAL
KAMI ANTARA STOKIS YANG SAH!

Op kos ler we all (DJM Cosmetics) juai yang original je. TAK ORI TAK JUAL.
" STRICTLY NO CALL PLEASE
NO FUSSY CUSTOMER
NO BACKOUT BUYER
SERIOUS BUYER ONLY... "
PERTANYAAN/ UNTUK ORDER :
  1. Belian boeh terus sms/ whatsapp/ telegram kakbell ya : +6014-3638872 
  2. Hantar e-mail ke djm.crew88@gmail.com
  3. Private Message di DJM COSMETICS fb fan pages. Direct Message di Instagram @djm_cosmetics
  4. Klik sini 

" Terima kasih daun keladi nanti singgah beli lagi "

Comments

Disclaimer : The materials and the information contained in this blog are provided for general and educational purposes only and do not constitute any legal, medical or other professional advice on any subject matter. None of the information on our videos is a substitute for a diagnosis and treatment by your health professional. Always seek the advice of your physician or other qualified health provider prior to starting any new diet or treatment and with any questions you may have regarding a medical condition. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your health care provider.