MELECUN SCRUB - PENCARIAN AGENT TERAWAL KEUNTUNGAN LUMAYAN


coffee scrub
MELECUN CHARCOAL COFFEE SKIN SCRUB

Assalamualaikum,

Alhamdulilah walaupun baru sahaja dilancarkan, sambutannya ya amat laju, macam air terjun dah berdesup-desup. Dalam masa dua bulan sahaja berlambak - lambak testimoni dari pengguna. Saya jual offline je mula-mula tu saja nak test market, sekali hambek ! tak tertahan dah nak ambil order banyak sangat ni.

Jadi saya ambil keputusan untuk buka peluang pada kawan-kawan untuk bersama dengan saya dan Melecun team yang lain. Rezeki untuk dikongsi bersama, boleh lah tambah pendapatan sampingan untuk abang-abang, kakak-kakak, adik-adik sekalian.

Orang kata jadi yang terawal ni best!, jadi cepat daftar. bagi saya nama penuh, alamat, hp no, emel dan nama media sosial yang biasa promoted. Kemudian kena daftar emel  kat website rasmi www.melecun.com. Segala tempahan kena submit di website dan terus buat pembayaran dari sana, mudah kan.

KENAPA PERLU JADI STOKIS, AGEN DAN DROPSHIP MELECUN SCRUB?

  1. Keuntungan lumayan. 
  2. Sistem online dropship yang efektif dan mesra pengguna.
  3. Tools marketing, gambar, ads disediakan.
  4. Margin keuntungan cecah 10%-50%.
  5. Kos penghantaran ditanggung.
Sebarang pertanyaan boleh hubungi HOTLINE : 014 363 8872 (Ms Bella). Kelebihan dan kegunaan produk boleh rujuk di entry sini MELECUN SCRUB


Thanks, 



Comments

Disclaimer : The materials and the information contained in this blog are provided for general and educational purposes only and do not constitute any legal, medical or other professional advice on any subject matter. None of the information on our videos is a substitute for a diagnosis and treatment by your health professional. Always seek the advice of your physician or other qualified health provider prior to starting any new diet or treatment and with any questions you may have regarding a medical condition. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your health care provider.