Olicandy - Pilihan Artis Malaysia


olicandy original, olicandy kkm, olicandy murah, olicandy review, olicandy borong
OLICANDY SUPPLIMENT TERBAIK BUAT KULIT "
Assalamualaikum Love !
Terlebih mood rajin mengupdate produk baru lagi...ehehe sonok3
produk baruni tak reti nak pilih semuanya besh2 belaka. Sampai we all pun pening nak ambil stok apa lagi, banyak betul pilihan sekarang ni. 

Tapi.... mungkin ada yang tak mampu nak beli produk mahal cam Glutacaps yang cik bell baru update tadi. Korang boleh try Olicandy nih. Ramai gila retis makan olicandy. Harga tak mahal dan tak murah, masih mampu milik. 
olicandy original, olicandy kkm, olicandy murah, olicandy review, olicandy borong
OLICANDY SUPPLIMENT TERBAIK BUAT KULIT "
olicandy original, olicandy kkm, olicandy murah, olicandy review, olicandy borong
" KKM OLI CANDY "
Haaaa...
Nie CUSTOMER akan tanya dulu..
Adakah dia lulus KKM?
"OLICANDY" product keluaran dr malaysia so WAJIB ADA KKM NUMBER..DAN IANYA BERBENTUK TABLET SO WAJIB ADA KKM OKEY..
Atas tulah number KKM dier..

olicandy original, olicandy kkm, olicandy murah, olicandy review, olicandy borong
" FUNGSI OLI CANDY "
Gula-Gula Ajaib Berperisa Oren....
Just amalkan 1-2 Biji aje Sehari.....
Confirm akan Membuatkan Jerawat Lari Serta kulit Kusam Tiada Lagi !
Mudah giler nak Gebus Gabas sekarang nih kan ?
So Tidak Ada lagi Alasan Untuk Cantik Menawan !
U Olls hanya Perlu Amalkan Secara Teratur & Lihat aje hasil yang bakal U Olls Perolehi !!

olicandy original, olicandy kkm, olicandy murah, olicandy review, olicandy borong
OLICANDY SUPPLIMENT TERBAIK BUAT KULIT "
Perbezaan OliCandy & Supplement lain
1. OLI CANDY supplement pertama di Malaysia yg menggunakan inovasi TERKINI pencerahan kulit melalui ekstrak OLIVE LEAF (daun pokok zaitun).
Kajian membuktikan Olive Leaf mengandungi Polifenol yang sangat tinggi yang membantu pencerahan tona kulit serta menghilangkan tanda penuaan dengan efektif.
Olive Leaf juga kaya antioksidan, antibakteria, antikanser serta mengandungi pelbagai zat aktif lain yang amat berguna dalam menurunkan kadar gula juga menstabilkan tekanan darah, mempercepatkan pembakaran lemak badan, menyihatkan jantung, mencegah risiko penyakit kronik, saraf dan stroke.
Olive Leaf juga merangsang penghasilan glutatione dalam badan secara semulajadi, maka kesan pencerahan adalah lebih cepat dan tinggi berbanding dengan pengambilan gluta secara oral.

2. OliCandy mengandungi Bovine Collagen..
Sangat sesuai diambil oleh mereka yg mempunyai alahan kepada Marine Collagen & Seafood.
Ia membantu membaik pulih tekstur kulit, menganjal dan menegangkan kulit.

3. OliCandy juga Mengandungi Astaxanthin 
Astaxanthin akan memastikan nutrisi hebat untuk badan.
500 x kuasa dari vitamin E dan C
10 x kuasa dari beta-carotene
10 x kuasa dari lutein
Paling mudah diserap ke dalam badan berbanding antioksidan lain.
Membaiki dan memelihara dna sel yang rosak, meningkatkan imuniti dan menguatkan / melindungi sel2 badan.

4. Last not Least... OliCandy mengandungi L-Lysine 
Untuk proses membaiki dan pembiakan sel-sel badan dan untuk membentuk antibodi, enzim dan hormon.
Ia juga berperanan memelihara otot-otot dan tisu-tisu badan, merawat keletihan, hepatitis dan HIV.

olicandy original, olicandy kkm, olicandy murah, olicandy review, olicandy borong
" ARTIS GEMARKAN OLI CANDY "
Keistimewaan OliCandy : 
Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
Membantu Menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan effective
Memudarkan dark spot di seluruh badan
Merangsangkan menghasilkan glutatione dalam badan secara semulajadi iaitu dari daun zaitun. 

LEBIH EFEKTIF BERBANDING MENGAMBIL GLUTA.

Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
Meningkatkan sistem imunisasi
Membuang toksin dan membersihkan darah kotor
Memulihkan sakit sendi dan otot
Memberi kecergasan badan sepanjang hari
Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser

olicandy original, olicandy kkm, olicandy murah, olicandy review, olicandy borong
TESTIMONI OLI CANDY "
Keistimewaan OliCandy :
Mencerah kulit
Melembap & Menyinarkan kulit
Menganjalkan kulit
Memudarkan parut jerawat
Anti-penuaan
Membaikpulih sel kulit
olicandy original, olicandy kkm, olicandy murah, olicandy review, olicandy borong
CARA PENGAMBILAN OLI CANDY "
Persoalan Yang Sering Di Tanya Customer Kami :
olicandy original, olicandy kkm, olicandy murah, olicandy review, olicandy borong
KEBERKESANAN OLI CANDY "
olicandy original, olicandy kkm, olicandy murah, olicandy review, olicandy borong
TESTIMONI OLI CANDY "
Testimoni Pengguna :
olicandy original, olicandy kkm, olicandy murah, olicandy review, olicandy borong
TESTIMONI OLI CANDY "

olicandy original, olicandy kkm, olicandy murah, olicandy review, olicandy borong
TESTIMONI OLI CANDY "
olicandy original, olicandy kkm, olicandy murah, olicandy review, olicandy borong
TESTIMONI OLI CANDY "
olicandy original, olicandy kkm, olicandy murah, olicandy review, olicandy borong
TESTIMONI OLI CANDY "
olicandy original, olicandy kkm, olicandy murah, olicandy review, olicandy borong
TESTIMONI OLI CANDY "
olicandy original, olicandy kkm, olicandy murah, olicandy review, olicandy borong
TESTIMONI OLI CANDY "
Op kos ler we all (DJM Cosmetics) juai yang original je. TAK ORI TAK JUAL. 

HARGA PASARAN 
RM 75 sm ; RM 80 SS

HARGA WE ALL (DJM COSMETICS) CUMA

[ MAKLUMAT PRODUK ]
Harga OLI Candy : RM 55 semenanjung ; RM 60 sabah sarawak (borong min 10 botol)
Pos Laju : Free

Penggunaan 1 botol 30 biji (Sebulan)
Cara guna : 1 hari 1 biji
Side effect : Tiada lah, 100% selamat. Kalau ada penyakit tu, mohon refer doktor dulu ya, jangan main hentam je semua :)


[ CARA BELI ]
1) Just SMS/ Whatsapp/ Telegram cik bell, ni no cik bell +6014 363 8872 *save tau! 
2) Korang cakap je cam ni 

" Cik yang paling comel.. saya nak order ....agi no bank akaun plezzz, nak bank in "  -okay yang tang comel tu, cik bell memandai jer brr haha- 

3) Malas nak tunggu lama cik bell reply korang isi dan buat payment terus je kat SINI < Klik
4) We all (DJM Cosmetics) trsuted seller la, klik SINI untuk testimoni pelanggan we all. 

[ KEEP IN TOUCH ] 
Korang ni apelah jangan pergi cam tu je... Follow cik bell and the geng kat sini ye.

Email : djm.crew88@gmail.com
Instagram : @djm_cosmetics 
Fan Pages : DJM Beautymetics 
Blog : www.djmgroup.com.my

" Terima kasih daun keladi nanti singgah beli lagi " heeeee :)

Comments

Disclaimer : The materials and the information contained in this blog are provided for general and educational purposes only and do not constitute any legal, medical or other professional advice on any subject matter. None of the information on our videos is a substitute for a diagnosis and treatment by your health professional. Always seek the advice of your physician or other qualified health provider prior to starting any new diet or treatment and with any questions you may have regarding a medical condition. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your health care provider.