Syma Beauty Skincare: Wajah Licin, Flawless Tanpa Kesan Cela


SYMA BEAUTY SKINCARE


Ingin hilangkan masalah kulit berjerawat & kusam?
Nak kulit lebih putih, halus & gebu?
Serlahkan Keserian Wajah anda dengan SYMA BEAUTY SKINCARE!!

Memang tak menyesal punya!
SYMA BEAUTY SKINCARE telah pun mendapat kelulusan daripada KKM dan disahkan selamat malah 100% natural. Segala ramuan yang digunakan berasal daripada sumber semulajadi!


AGEN DIPERLUKAN SELURUH MALAYSIA
10 PCS RM500

KELEBIHAN SYMA BEAUTY SKINCARE

✔ Menghilangkan jerawat
✔ Menghilangkan jeragat
✔ Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata
✔ Mencerahkan kulit wajah
✔ Menghilangkan blackhead dan whitehead
✔ Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat
✔ Mengurangkan pigmentasi
✔ Mengawal masalah jeragat
✔ Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah
✔ Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks
✔ Kulit kelihatan satu tona lebih cerah
✔ Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2
✔ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit
✔ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka
✔ Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles
✔ Kulit akan kelihatan lebih Flawless, Glowing, Sihat, Anjal, Bersih



SYMA BEAUTY SKINCARE

1. SYMA BEAUTY SOAP (FACIAL CLEANSER) - 50G
2. SYMA DAY CREAM WITH SPF35 - 5G
3. SYMA NIGHT CREAM - 5G

SYMA BEAUTY SOAP (FACIAL CLEANSER) - 50G
(NOT140905186K)


Syma Beauty Soap adalah sabun yang dikhususkan untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kulit berminyak, kusam, parut, berpori dan sebagainya. Syma Beauty Soap dapat mengembalikan keserian semulajadi kulit wajah agar kelihatan segar, bermaya, gebu, awet muda dan bercahaya.


FUNGSI SYMA BEAUTY SOAP

✔ Meneutralkan PH kulit
✔ Mengatasi masalah kulit berminyak
✔ Memberi kesegaran kulit wajah
✔ Menghilangkan jerawat, jeragat, kekusaman kulit, parut, pori dan lain-lain
✔ Membantu anda mendapatkan kulit wajah yang segar, bermaya, gebu, awet muda dan bercahaya(glowing)
✔ Melembapkan kulit
✔ Tidak akan menghakis permukaan kulit
✔ Kulit juga akan kekal berseri dan tidak menampakkan kesan sunburn


CARA PENGGUNAAN SYMA BEAUTY SOAP


✔ Dengan menggunakan air, basahkan sabun sehingga berbuih
✔ Urut dan cuci muka dengan perlahan-lahan
✔ Elakkan daripada terkena bahagian mata
✔ Biarkan selama 3 minit kemudian bilas dengan air bersih
✔ Kulit akan terasa lembut, bersih dan segar
✔ Gunakan setiap hari 2 kali sehari pada siang dan malam sebelum menggunakan krim siang dan krim malam


KANDUNGAN BAHAN DALAM SYMA BEAUTY SOAP

✔ Cocos Nucifera (Coconut)
✔ Oil
✔ Glycerin
✔ Gluthathione
✔ Momordica Charantia Fruit Extract
✔ Fragrance

SYMA DAY CREAM WITH SPF35 - 5G
(NOT149095187K)


Syma Day Cream untuk penggunaan pada waktu siang dan malam. Krim ini membantu mengimbangi minyak berlebihan pada kulit wajah disamping membekalkan nutrien yang diperlukan pada kulit. Kandungan SFPF35 menghindarkan kulit dari terdedah kepada sinaran matahari yang berlebihan. Bahan aktif yang terkandung di dalam krim ini dapat membantu menghilangkan masalah kulit wajah.


FUNGSI SYMA DAY CREAM WITH SPF35

✔ Mampu menghilangkan kekusaman muka
✔ Mencerah dengan sekata
✔ Melicinkan permukaan kulit
✔ Bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV
✔ Diperkaya dengan SPF-35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan
✔ Bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan kulit yang tidak sekata


KANDUNGAN BAHAN DALAM SYMA DAY CREAM WITH SPF35

✔ Pearl Powder
✔ L-Gluthathione Powder
✔ Isononyl Isononanoate
✔ Mineral Oil
✔ Titanium Dioxide
✔ Beeswax

SYMA NIGHT CREAM - 5G
(NOT140905188K)


Syma Night Cream terdiri daripada daripada bahan-bahan aktif yang diperlukan oleh kulit wajah. Bahan yang terkandung dapat mengatasi masalah kulit muka yang serius akibat penggunaan produk berasaskan merkuri. Kulit wajah akan lebih terpelihara, awet muda, gebu dan berseri.


FUNGSI SYMA NIGHT CREAM

✔ Membantu mencerahkan kulit secara total dan beransur-ansur
✔ Sebagai anti-ageing untuk membantutkan penuaan sel-sel kulit muka
✔ Menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat dan jerawat
✔ Menyerikan kulit wajah, anjal dan sihat
✔ Memutihkan kulit tanpa menyebabkan kulit kemerah-merahan di bawah cahaya matahari atau cuaca panas
✔ Kulit anda akan tampil lebih cantik walau tanpa solekan


CARA PENGGUNAAN SYMA NIGHT CREAM


✔ Bersihkan kulit wajah terlebih dahulu menggunakan Syma Beauty Soap
✔ Calitkan sedikit di dahi, pipi, hidung dan dagu
✔ Oleskan secara perlahan-lahan keseluruhan kulit wajah sehingga krim benar-benar menyerap
✔ Tepukan kulit wajah perlahan-lahan menggunakan jari
✔ Ini dapat membantu perjalanan darah di dalam kulit supaya lancar
✔ Krim ini adalah untuk penggunaan pada waktu malam sebelum tidur
✔ Tidak sesuai digunakan pada waktu siang


KANDUNGAN BAHAN DALAM SYMA NIGHT CREAM


✔ Deionised Water
✔ Cetyl Alcohol
✔ Cetearyl Alcohol
✔ Glyceryl Stearate
✔ Mineral Oil
✔ Isopropyl Palmitate
✔ Licorice Extract
✔ Mulbery Extract
✔ Aloevera Extract
✔ Arbutin
✔ Gluthathione
✔ Germall Plus
✔ Sodium PCA


Kalau nak tau syima (Pengasas SBS) ni dia pakai dulu produk yang dia nak pasarkan ni. Bila betul-betul dah menjadi baru dia pasarkan okay. 
Cantik sangat-sangat kan kulit pengasas Syma Beauty Skincare ni.
Orang kelantan mek syima. Umur baru 20 tahun tapi dah ada bisnes sendiri.
Semua orang dok tanya-tanya apa rahsia kecantikan Syima.

Nah sekali dia keluarkan terus produk sendiri bagi uols pakai.




TESTIMONI

"Menghapuskan kulit kusam, kulit lebih pinkish"

"Mengecut dan menghilangkan jerawat, kesan awal!"

" Menggebukan kulit!"

"Tak nak tukar skincare lain dah, kulit seakan baby uolls"

" parut hitam saya lenyap!"

" Jerawat merah pun hilang, produk murah, kualiti dijamin"





" Baby SKIN , Uolls.."

" Cerah sekata "














1 set SYMA BEAUTY SKINCARE
SYMA Beauty Soap (Facial Cleanser) 50g + SYMA Day Cream SPF35 (5g)  + SYMA Night Cream (5g)

RM65 (SM) RM70 (SS)..FREE POSTAGE
(Harga pasaran biasa : RM70-RM80)
*Penggunaan selama 1-2 bulan

BANDINGKAN HARGA KAMI !


UNTUK ORDER
SMS/ WHATSAPP/ SMS 014 363 8872
* Mesej, bila anda mahu BELI sahaja ya, segala detail mengenai produk telah pun dijelaskan disini. Rajinkan membaca. TQ :)


BOLEH JUGA TERUS BUAT PEMBAYARAN KE :

CIMB BANK 7009262558
MAYBANK 162469245374

Acc Holder Name: NURSYABILLA BINTI MURAD 
*Jangan lupa info admin ya jika pembayaran berjaya dibuat. :) 

Comments

Disclaimer : The materials and the information contained in this blog are provided for general and educational purposes only and do not constitute any legal, medical or other professional advice on any subject matter. None of the information on our videos is a substitute for a diagnosis and treatment by your health professional. Always seek the advice of your physician or other qualified health provider prior to starting any new diet or treatment and with any questions you may have regarding a medical condition. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your health care provider.