Rahsia kulit Eina Azman Putih Gebu

Assalamualaikum readers,

Di pagi Khamis yang indah lagi nyaman membuatkan daku kebosanan dan hampir terlentok.

Soo kita nak share somthin, kenal Datin Paduka Eina Azman tak? Op koss u olls kenal kan, yang putih gebu bak Michael Jackson tu. Serious putih sangat, lain macam.

Ramai sangat tanya dia tapi Rahsia katanya...
So baru dua hari lepas daku dapat tahu rahsia sebenar putih nya kulit dia ni. Sesiapa follower setia Datin Paduka Eina Azman mesti tahu.

Eina Azman makan K-Colly je bagi putih !! OMG K- Colly?? Yeszaaa... tak caya? Tengok gambar ni..







Haaa.. kan she's consume K-Colly but must mixed with ******* + ******* + **** n so on .. #einaazmanskinsecret . 

KEBAIKAN K-COLLY

✔ Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
✔ Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
✔ Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
✔ Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
✔ Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
✔ Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
✔ Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
✔ Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
✔ Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
✔ Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
✔ Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
✔ Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
✔ Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
✔ Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit atau telapak kaki
✔ Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
✔ Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
✔ Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
✔ Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi

Ramai sangat dah retis putih gebu bak gadis korea dengan K-Colly ni. Nak Tak putih ?? haa lau nak klik SINI 

Comments

  1. Btl ke? sy menyusu kan baby sy. ? Dah mcm2 sy gune ubat ubatan untuk putih. tpi, tak berkesan. now. sye nak try kcolly pula. tpi? Blh ke? sye susu kan bayi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aboy Wong: yup betul kesan dapat dilihat min 2botol, bagus untuk bf mummy juga. boleh refer sini (http://www.djmgroup.com.my/2013/07/k-colly-sweet17-kesan-seawal-3hari.html)

      Delete
  2. Btl ke? Sy dah cuba makan ubat ubatan untuk putih ni. tpi, yak berkesan. Sye susukan baby nii. sye takut pula ada effect kat bby sy nnti

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Hai CT,
      Yup boleh. Whatsapp untuk respond laju 014 3638872.

      -Admin-

      Delete

Post a Comment

Disclaimer : The materials and the information contained in this blog are provided for general and educational purposes only and do not constitute any legal, medical or other professional advice on any subject matter. None of the information on our videos is a substitute for a diagnosis and treatment by your health professional. Always seek the advice of your physician or other qualified health provider prior to starting any new diet or treatment and with any questions you may have regarding a medical condition. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your health care provider.

Disclaimer : The materials and the information contained in this blog are provided for general and educational purposes only and do not constitute any legal, medical or other professional advice on any subject matter. None of the information on our videos is a substitute for a diagnosis and treatment by your health professional. Always seek the advice of your physician or other qualified health provider prior to starting any new diet or treatment and with any questions you may have regarding a medical condition. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your health care provider.