Berita Terkini!


Figure Up Capsules


Assalamualaikum cayang.. :) 


" KAPSUL DIET YANG MAMPU MENURUNKAN 10-15KG SEBULAN "

Fenomena Figure Up sedang menggegarkan di pasaran sekarang ni. Mudah dan berkesan. Cuma ambil 1 biji dan telan sebelum sarapandan minum segelas air putih (banyak2 sampai kembung perut pun boleh haha). Makan macam biasa, tak perlu sengsarakan diri berdiet - diet. Hanya banyakkan minum air putih. Lepas 5 hari cer tengok kesannya. AWESOME !!!


Maklumat yang anda perlu tahu :
  • HALAL 
  • 100% Herba semulajadi 
  • Boleh diamalkan ketika period 
  • Ibu yang menyusukan boleh juga amalkan (anak 7 bulan ke atas) kenapa?? biar la baby puas minum susu ibu dulu kang makan figure up ni karang kontang terus susu ye. Cian baby tau. 
  • Mengandung tidak dibenarkan 
  • Tiada pantang larang dalam pemakanan. Hentam je semua. 
Kenapa harus FU??

1. Berat badan naik bagai dipam - pam.(Masalah berat badan kian menular dalam masyarakat kini, penyebab utamanya ialah faktor keturunan, kehamilan, pola makanan, ubat - ubatan dan lain - lain)

2. Macam produk kurus badan cuba tetapi masih tak membuahkan hasil!! (Pelbagai cara telah dilakukan seperti diet, bersukan, sedut lemak, sapu losyen pelangsingan, dan telan bermacam - macam jenis pil kurus di pasaran. Namun berat masih tak turun dan berubah malahan semakin gemuk. Lebih parah apabila gagal berdiet kerana tidak dapat mengawal selera makan) 


Keterangan Produk :

Masalah berat badan menjadi masalah umum dalam masyarakat kini, penyebab utamanya ialah factor keturunan, kehamilan , pola makanan, ubat-ubatan dan lain-lain. Pelbagai cara telah dilakukan untuk menurunkan masalah berat badan seperti diet, bersukan, sedut lemak dan pengambilan bermacam-macam produk pelangsingan di pasaran. Namun berat badan masih tidak turun malahan semakin gemuk dan yang lebih parah apabila gagal berdiet kerana tidak dapat mengawal selera makan. Bagi mengatasi masalah tersebut, kini muncul produk pelangsing terbaik dan cepat menurunkan berat badan iaitu FIGURE UP.

Kapsul “Figure-Up” mengandungi pelbagai jenis tumbuhan semulajadi seperti Garcinia Cambogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera yang mempunyai fungsi pelangsing dan membakar lemak. “Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30hari).


Figure up mempunyai komposisi bahan yang sangat sempurna. Tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya sehingga memberi kesan sampingan kepada pengguna. Figure up juga dapat membantu mengaktifkan sel-sel dalam tubuh dan membantu menghilangkan pengumpulan toksin yang ada didalam badan selama ini.

Ini membuktikan bahawa Figure Up memiliki fungsi sebagai suplemen untuk menurunkan berat badan dengan bertindak membakar lemak-lemak yang berlebihan dan berkesan membentuk di bahagian tangan punggung dan peha di mana kedudukan lemak yang mudah berkumpul. Tiada kesan sampingan seperti cirit-birit dan alahan


Fungsi Bahan Aktif : 
  1. Maltodextrin – Maltodextrin adalah dirantaikan pendek pati gula, agar-agar dasar hibrida, (dextrin), yang digunakan sebagai bahan tambahan makanan. Hal ini dihasilkan juga oleh hidrolisis enzimatik daripada gelatinated pati dan biasanya dijumpai sebagai krem-putih higroskopik spraydried bedak. Maltodextrin mudah dicerna, diserap secepat glukosa dan mungkin juga akan cukup manis atau mungkin hampir tidak mempunyai rasa sama sekali. Kebanyakan Maltodextin dikelaskan dengan DE (dekstrosa ekuivalen) daripada 20 atau lebih tinggi.




2. Garcinia Cambogia - Hydroxycitric Asid (HCA) yang terdapat daripada buahan Garcinia Cambogia sangat berkesan untuk menghalang pembentukkan lemak disamping bertindak mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kepada tenaga dan bukannya lemak. Ianya juga begitu berkesan untuk bertindak mengawal selera makan.


Kebaikan Garcinia Cambogia:

1. Berkesan menurunkan berat badan
2. Mengawal selera makan
3. Menghalang pembentukan lemak
4. Mengurangkan kolesterol
5. Menambah tenaga
6. HCA dalam garcinia combogia amat berkesan menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman
7. Merawat masalah kemurungan, susah tidur, migrain, gastrik, kencing manis, darah tinggi.



3. Green Tea – Teh Hijau atau dikenali dengan nama Camelia Sinensis memang mempunyai pelbagai khasiat. Ia menurunkan berat badan ekstrak teh hijau boleh meningkatkan pembakaran kalori dan lemak yang diperlukan untuk menurunkan berat badan, menurunkan tahap gula dalam darah, mengatasi keracunan makanan teh hijau dapat membunuh bakteria.pengambilan teh hijau yang pekat dapat merawat penyakit cirit-birit.dalam teh hijau mengandungi catechin yg berfungsi sebagai agen pembasmi kuman ketika berakunya keracunan makanan dan mencegah penyakit kanser pengambilan teh hijau dipercayai dapat mengurangkan risiko pelbagai penyakit termasuk esophagus,paru-paru,payu dara dan penyakit jantung..


4. Citrus Aurantium - juga dinamakan bitter orange. Ia diguna sebagai bahan mengawal berat badan.
Kebaikan Citrus Aurantium-meningkatkan kadar metabolisma-menurunkan berat badan-bertindak mengawal selera makan.-membantu membakar lemak,-membantu sistem pencernaan berfungsi normal.


5. Aloe Vera – Antara kegunaan adalah untuk pelembap semulajadi, menghilangkan kesan lemak, membantu proses penghadaman dan atasi masalah sembelit

Cara Pengambilan FU :
  • Makan sebiji Figure Up sebelum sarapan.
  • Boleh makan apa saja & xpelu kawal.
  • HARUS & PERLU minum banyak air masak unt mempercepatkan proses.
  • Jangan Skip makan wpun kenyang... Mesti makan wpun sedikit unt memastikan metabolisma kita stabil & tak down malah unt mengelakkan dari masuk angin.
NOTES : JIKA INGINKAN KESAN YANG CEPAT & DIINGINKAN, DINASIHATKAN UNT BERHENTI SEMENTARA DARI AIR KOPI, SUSU, TEH, NESCAFE, SERTA SOYA

Tidak Sesuai Unt : 

1. Mempunyai penyakit jantung (koronari), darah tinggi dan penyakit cerebrovascular.
2. Ketagihan dadah, ubat atau alkohol.
3. Mempunyai masalah hyperthyroidism dan hati.
4. Wanita yang mengandung.
5. Berumur kurang dari 18 tahun dan melebihi 60 tahun.
6. Mengambil suplemen atau ubat-ubatan yang lain.

Info FIGURE UP :
  • 1 kapsul untuk setiap hari sebelum sarapan, diikuti dengan segelas air suam/bersih dan jangan sekali-kali mengambil 2 biji.
  • Jangan mengambil ubat ini jika sedang mengambil ubat/suplemen yang lain dalam satu masa. Jarakkan pengambilan suplemen lain 4-5jam.
  • Minum air secukupnya atau makan buah-buahan sekira terasa haus.
  • Tidak perlu mengawal makan, tapi banyakkan minum air bersih sepanjang hari untuk proses detox. Makan mengikut waktu (terutama sarapan atau makan tengahari).
  • Untuk kesan yang lebih cepat & lebih baik, elakkan minuman berkafein,soya dan susu dalml tempoh beberapa jam selepas pengambilan kapsul ini, Lagi bagus jika tidak minum terus semasa tempoh mengamalkan kapsul ini.
Perkara yg plg penting tentang produk FIGURE-UP ini :

* Ada LAB TEST
* BEBAS SIBUTRAMINE
* ND stand for NOT DETECTED (mean xde bacaan yg detect dlm pduk figure up ni.)

* Kandungan yang halal & berasaskan tumbuhan asli, dijamin selamat.


FAQ :

1. Wanita menyusu boleh ambil figure up ?
- Boleh bagi bayi 7 bulan ke atas

2. Pesakit kencing manis & darah tinggi boleh ambil figure up tak?
- Ya, boleh ambil figure up bagi pesakit yang TIDAK KRITIKAL

3. Kalau makan Vit C atau kolagen berapa lama masa perlu 
dijarakkan selepas mengambil figure up ?
- Biasa ye 6 jam.. tapi tak ada masalah sekirannya selepas 3
jam pengambilan figure up. Manakala untuk kolagen sebaik-
baiknya ambil waktu malam sebelum tidur, ini kerana kolagen
bertindak ketika kita tidur

4. Apa pantang larang figure up ?
- Elakkan kafein, kandungan kafein akan menyebabkan kita sakit
kepala.

5. Cara pengambilan figure up.?
- Ambil sebiji kapsul figure up sebelum sarapan pagi.
Paling penting banyakkan minum air kosong pada waktu siang.

6. Perlu berdiet ke kalau ambil figure up ?
- TIDAK perlu... penurunan akan lebih lamabt kalau kita sendiri
menyekat selera makan. Jangan risau Figure Up akan
membantu anda mengurangkan selera makan dan kekal
kenyang dan bertenaga.

7. Ada kesan sampingan tak ?
- Kesan pening kepala pada permulaan pengambilan Figure up
adalah normal. Ini kerana figure up mengandungi herba, cara
mengatasinya :- hisap gula-gula ataupun minum sedikit air
manis. Ini berlaku kerana proses akibat kekurangan glukosa
dalam badan semasa proses pembakaran lemak.Tidak semua orang mengalaminya.

8. Sekiranya berhenti ambil figure up, berat badan akan naik ke?
- Tidak .. sebabnya figure up membantu anda mengurangkan
selera makan. Jadi kalau anda berhenti dari mengambil figure
up anda hanya perlu mengawal sendiri selera makan anda.


So, jangan ragu-ragu untuk cuba FIGURE-UP. 


Testimoni ?? Haa click link ni ya u olls !! Ada banyak. 


Dr Sasaki Pink Nipples


Assalamualaikum cayang .. :) 

Ni Bella nak share 1 produk ni AWESOME!! sangat sangat berkesan mencerahkan nipples yang ehem ehem .. (malu saya). Da tak perlu segan - segan try this product CONFIRM PUAS HATI LORH !!

" NIPPLES CERAH & PINKISH DALAM HANYA 5 HARI "

DR SASAKI PINK NIPPLES
RM 35.00 + RM 6.00 (POSTAGE) 
Sedikit info untuk tatapan anda:

Product ini mengandungi Salicylic Acid yg bertindak sebagai pengubah warna nipple menjadi kemerah-merahan.
  • bertindak untuk mencerahkan dark spot iaitu di sekitar nipple….
  • betindak membuang sel2 kulit mati
  • menjadikan nipple lebih cerah
  • mengembalikan nipple kembali kemerah-merahan
  • ia di perbuat drpd herbal extract & salicylis asid
  • mencerahkan keseluruhan / sekitar nipple *dpt membentuk kembali nipple yg pecah kepada asal iaitu menghalang nipple crack.
KENAPA DR SASAKI PINK NIPPLE:
*brand yang diperakui di seluruh Asia.
*Diluluskan oleh GMP Standard & FDA International…

KANDUNGAN:
*ivy extract
*Lemon fruit extract
*aloe Vera extract
*Ginger root extract
*Mineral oil

CARA GUNA:
Gunakan 2 kali sehari selepas mandi


A formula which helps to deodorize smell, softens & whitens the skin. It is made from special natural extracts & is effective in whitening the armpit whilst keeping you smelling fresh.

Features & Benefits
Adjust 'chicken skin' caused by hair removal to be smooth and beautiful under-arm skin by natural extract from tamarind and herbs.

Active Ingredients
Whitening extract yields more smoothened bright radiant. Tree of Life extract: from variety herbs inhibit wrinkles.

Usage
Use daily morning & evening after shower. Not recommended to use right after shaving or hair removal.

Contents: 25g



Kiss Beauty Blusher

Assalamualaikum cayang .. :)

Hallo.. Hallo.. Nampak tak gambar Blusher bawah ni.. Bella suke gila colour blusher ni nampak natural je tau bila pakai. Tak da lah orang duk cakap kita " Seyes blusher tebal cam badut lak". Sebab apa bertapuk - tapuk tak kena dengan warna skin kita, so the solution is try la produk ni BESH !! . Nama produk ni KISS BEAUTY BLUSHER baked 14 blusher. 


KISS BEAUTY BLUSHER 
RM 40 + RM 6.00 (Postage)

Humm.. harga macam besar sangat produk nih .. ok1 Bella bagi tau size dia besar mana .. 


Cepat2 amek pen. Besar jugak kan ?? beli sekali pakai nya berbulan2 ok ... 


Ni gambar dekat sikit.. See.. Colour2 natural tau. da tak payah beli shading pulak, sume da ad dalam nih complete set. 







MAC Album Makeup

Assalamualaikum cayang .. :)

MAC Cosmetics yang memang superb.. besh pakai produk nih u olls, Ada macam2 produk nih and sume color and tekturnye superb la .. 


See.. huhu Bella da pakai da lipstik dia tau color MORANGE (gila lipstik oren) yeah really like it .. but harganya RM 68.00 (beli kat SOGO KL) terbeliak jap la tgk harga dia but berbaloi - baloi lorh.. 

color ayeshadow lagi lah cantik rambang mata tau .. tapi harga memng beratus2 lah .. kecik je tau.. OK tak pe yang mana yang nak try produk MAC tapi mahal la pulak, so far Bella ada stock utk eyeshadow dan lipstik palete sahaje, original from CHINA, but ok lah x berterabur pakai sma cam yang mahal tu tau.. Selamat Cuci cuci mata.. :)


MAC COSMETICS PRICES 

♥ MAC 78 Colour ♥
Price: RM 48.00
Postage : Semenanjung RM 6/ Sabah Sarawak RM 10


♥ MAC 180 Colour ♥
Price: RM 100.00 (Free Postage)


♥ MAC P82 ♥
Price: RM 60.00 (Free Postage)


♥ MAC P44 ♥
Price: RM 60.00 (Free Postage)


♥ MAC Concealer 10 Colour ♥
Price: RM 38.00 
Postage : Semenanjung RM 6/ Sabah Sarawak RM 10


♥ MAC 180 Colour ♥
Price: RM 100.00 (Free Postage)


♥ MAC 78 Colour ♥
Price: RM 48.00 
Postage : Semenanjung RM 6/ Sabah Sarawak RM 10


♥ MAC Blusher 28 Colour ♥
Price: RM 50.00 (Free Postage)

♥ MAC 120 Colour ♥
Price: RM 51.00 
Postage : Semenanjung RM 6/ Sabah Sarawak RM 10


♥ MAC Lipstick Pallet 32 Color ♥
Price: RM 40.00 
Postage: Semenanjung RM 6/ Sabah Sarawak RM 10


♥ MAC Lipstick Pallet 66 Color ♥
Price: RM 50.00 
Postage: Semenanjung RM 6/ Sabah Sarawak RM 10


♥ MAC Lipstick Pallet 32 Color ♥
Price: RM 40.00 
Postage: Semenanjung RM 6/ Sabah Sarawak RM 10


 One of their Tagline ... so sweet.. :)




Nu Hip Pad - My Sexy Butt


Assalamualaikum cayang ... :)

My Sexy Butt .. Awww !!



NU HIP PAD ~My Sexy Butt! kembalikan keyakinan diri anda! ;)

apa nak buat ni, pakai dress, jeans, smuanya serba x kena! aduhhhh.. jgn risau lagi, kini dgn nu hip pad, anda kini tampil lebih yakin!

Ada 3 size S, M dan L:-
Size S (jeans size bawah 26)
Size M (jeans size 27-29)
Size L (Jeans size 30-32)

2 warna:-
Black
Beige/Nude

Celebrities have carefully kept their secrets to a perfect booty for many years… Well now, the secret out!! - MyMagicButt padded panties. MyMagicButt padded panties works wonders to enhance and help you achieve the perfect sexy butt you’ve always wanted, instantly! You don’t have to go for surgery or spend hours in the gym. Just slip on these comfy padded panty and transform your favourite jeans, from FLAT to FABULOUS in seconds only with MyMagicButt padded panties.


Hehe Ini lah dia rahsia artis yang sexy meksi... punggung lentik bukan rahsia lagi, 
(selalunya macam artis korea Hyun A yang nyanyi Bubble Pop tu) 


ada dua color hitam dan beige 


see.. berbeza kan kan.. ape lagi grab ar dear .. :)

MyMagicButt molded padded panty has special built-in (sewn-in) foam padding within the panty itself. This breakthrough design keeps its shape in place- no more horrible butt pads slipping out of place! MyMagicButt has been designed to look 100% natural and works great to boost your overall figure, and confidence. Features ½ inch thick padded pants. 90% polyester, 10% spandex. Material: Polyester 
Feature: Moulded High quality foam buttocks 
Style: Extra Low-rise Briefs 

Features:
1.Soft and flexible to touch
2. Usable inside underpants
3. Easy to wash – Hand wash only
4. Lifts flat buttocks and adds curves to existing buttocks.

How it works BREAKTHROUGH DESIGN - Molded to resemble a natural buttock curve with added central sewing that highlights the contours of a woman’s bottom in a natural way.


NU HIP PAD - My Sexy Butt
RM 60.00 (Free Postage)












Sauna Belt

Assalamualaikum Cayang ... :)


Sauna Belt Velform

Harga Pasaran : RM80.00/pcs
Harga 1 pcs (runcit) : RM45.00/pcs - Free Postage


~ ♥ CIRI-CIRI RINGKAS MENGENAI SAUNA BELT ♥ ~

  • Hapuskan lemak yang tidak diingini dengan pantas.
  • Sesuai digunakan pada bahagian perut, pinggul, paha.
  • Menurunkan Berat Badan
  • Mendapat bentuk badan yang cantik




~ ♥ CARA MENGGUNAKAN SAUNA BELT

1. Pasangkan sauna belt pada bahagian perut atau bahagian yang diperlukan.

2. Pusing penggubah suhu sehingga mencapai tahap kepanasan yang diinginkan.

3. Sauna belt akan mati/off sendiri selepas 50 minit.

4. Pastikan anda mencabut plug sauna belt selepas digunakan.

5. Bersihkan sauna belt menggunakan tuala yang bersih.

6. Rehat 15-20 minit selepas menggunakan sauna belt sebelum mandi.




~ ♥ TIPS MENGEMPISKAN PERUT♥ ~

1. Amalkan memakai sauna belt selama 50 minit setiap hari. Di galakkan untuk minum air panas/suam sebelum dan selepas menggunakan sauna belt

2.Hapuskan lemak yang tidak diingini dengan pantas.

3.Sesuai digunakan pada bahagian perut, pinggul, paha.



CARA MENGGUNAKAN SAUNA BELT

1. Pasangkan sauna belt pada bahagian perut atau bahagian yang diperlukan.

2. Pusing penggubah suhu sehingga mencapai tahap kepanasan yang diinginkan.

3. Sauna belt akan mati/off sendiri selepas 50 minit.

4. Pastikan anda mencabut plug sauna belt selepas digunakan.

5. Bersihkan sauna belt menggunakan tuala yang bersih.

6. Rehat 15-20 minit selepas menggunakan sauna belt sebelum mandi.




TIPS MENGEMPISKAN PERUT

1. Amalkan memakai sauna belt selama 50 minit setiap hari. Di galakkan untuk minum air panas/suam sebelum dan selepas menggunakan sauna belt.






CIRI – CIRI UTAMA SAUNA BELT

1. Infrared – Memancarkan tenaga infrared sejauh 8-12 milimeter ke bawah kulit untuk memecahkan lemak dan membakar kalori dengan pantas.
2. Traditional Chinese Meridian Function – Dengan menggunakan fungsi pemulihan Chinese Meridian, sauna belt ini membantu melancarkan perjalanan darah, membuatkan diri relax, menghilangkan letih dan membantu badan supaya segar.
3. Navel Heat Therapy – Sauna belt ini juga membantu proses pencernaan dan penghadaman.
4. AC Power supply & CE Approved
5. Membantu menghilangkan lemak berlebihan dan membantu menurunkan berat badan.

6. Sauna peribadi anda yang boleh digunakan di mana-mana & pada bila-bila masa.
7. Sauna belt ini membantu mengeluarkan peluh & toksin yang tidak diperlukan oleh badan.
8. Sesuai digunakan pada bahagian perut, pinggul, paha, belakang, lengan dan tempat-tempat yang lenguh.




MANUAL PENGGUNAAN SAUNA BELT

1.Jangan cucuk sauna belt dengan pin, jarum atau sebarang objek apabila sedang menggunakan sauna belt.

2. Jangan basuh sauna belt in menggunakan mesin basuh. Cukup sekadar mengelap menggunakan tuala bersih.

3. Jangan gunakan sauna belt ini apabila berada di bawah pengaruh dadah, ubat dan alkohol.

4. Kanak-kanak dilarang untuk menggunakan sauna belt ini.

5. Jangan tidur apabila sedang menggunakan sauna belt ini.

6. Jauhkan sauna belt ini daripada air.

7. Wanita mengandung dilarang menggunakan sauna belt ini.

8. Jangan menggunakan suhu yang tinggi boleh memudaratkan diri (terbakar kulit), cukup sekadar wap/haba supaya berpeluh.




TEKNIKAL SPECIFICATION

1. Supply – AC220-240V/50-60Hz

2. Automatic switch off time – Approximately 50 min

3. Temparature – 34?C-75?C ( Adjustable)











Slimmimg Cream 5 days Dr Johnson

Assalamualaikum cayang ... :)

Slimming Cream 5 days Dr Johnson 



DR JOHNSON 5 DAYS SLIMMING HOT GEL
150ML
FREE BIO-C 5000 TIGHTENING & FIRMING CREAM
RM45.00 semenanjung
Free pos laju

150 ml ok... banyak tu .. meh bella cite sikit pasal Dr Johnson 5 days slimming hot gel 


KELEBIHAN SLIMMING HOT GEL DR JOHNSON :

-USA formula
-Membakar lemak & melangsingkan badan
-Elok dipakai selepas bersalin.
-Boleh dipakai untuk ibu menyusukan anak.
-Hilangkan stretch MARK selepas bersalin.
-Mengurangkan selulit
-Melegakan sakit senggugut,otot,sendi,sakit belakang & kembung perut
-Sesuai utk urutan utk membuang angin di dlm badan
-Kurangkan perut buncit & mengeleber
-Rasa panas yang berpanjangan
-Menyingkirkan toksin & melawaskan penghadaman
-Anti bakteria

[AMARAN: JANGAN GUNAKAN PADA BAYI & WANITA HAMIL]


CARA PENGGUNAAN:

-Utk keberkesanan gunakan sekurang-kurangnya 2 kali sehari
-sapu sedikit demi sedikit pada tempat2 yang bermasalah
-urut perlahan-lahan sehingga ia menyerap ke dlm kulit
-boleh digunakan sekerap yang anda mahu
-gunakan bengkung sauna utk kesan lebih cepat
-untuk kegunaan luaran sahaja
-elakkan terkena mata











Slimming Tummy Patch


Assalamualaikum .. :)

Buang perut buncit & lemak dgn KOREAN SLIMMING TUMMY PATCH! ;)
RM 25 (10 PCS) FREE POSTAGE !! 


* Berkesan mengurangkan lemak, produk ini boleh menembusi kulit, mencapai lapisan lemak subkutan, dan menguraikan lemak menjadi asid lemak mudah larut dan air.

* Sesuai untuk mereka yang mempunyai lemak berlebihan di perut dan pinggang dan perempuan yang baru melahirkan anak dimana perut mereka mempunyai lapisan lemak berlebihan.

* Juga sesuai bagi mereka yang bekerja di pejabat dan hanya menghabiskan masa dengan duduk dan kurang aktif.






TAMPAL DAN TIDUR!!
DAPATKAN TUBUH YANG SIHAT DAN LANSING DLM MASA 28 HARI!!!
TUMMY PATCH HERBA & BERMAGNET


Kebaikan TUMMY PATCH:

1. Melancarkan peredaran darah
2. Mengatur / melancarkan perjalanan kitaran haid
3. Membantu membakar kalori dan lemak
4. 100% bahan semulajadi@natural, selamat, tiada kesan sampingan
5. Nano-magnet mengawal selera mkn berlebihan
6. Memecahkan lemak yg degil
7. Sesuai utk wanita selepas bersalin
8. Membuang toksin / angin berlebihan dalam badan
9. Mengurangkan kesakitan semasa haid
10. Melancarkan sembelit


KUALITI DIJAMIN!!!


BAHAN UTAMA:

Ginseng, Elaterin, Honeysuckle, Aloe, Fiveleaf gynostemma herb, Semen cassiae,Torae, Folium nelumbinis, Barbary wolfberry fruit


PENERANGAN BAHAN UTAMA:

1.The nano magnet in the center of the patch can produce magnetic waves (the wavelength is about 4-14 m),which can pass through the skin 8-12 cm in depth and do the meridian massage. This enjoys the same principle of Acupuncture Treatment. The magnetization of blood stream can effectively promote the depolymerization of blood cells and platelets through improving the order of extra-cellular ions and non-ionic substance. When acting on the skin, it will help release the nutrition and negative oxygen ion accumulated in the body.


2. The product effectively blocks the absorption of grease, sugar, and starch and helps balancing ones' excess appetite. It also helps eliminating fat and toxic in the body while tightening ones skin. With the effect of natural skin-penetrating accelerant, the natural herb can quickly pass through the skin into the human circulation system through navel area. Since the patch is extracted from natural herbs, it does not trigger diarrhea. Moreover, the slim-effecting rate of using patch is higher than taking pills because it bypasses the digestive system, the liver and the kidney. Its effective ingredients are also preserved likewise. Simply stick the slim patch onto the navel area and complete a treatment term and you will find how effective it is.



CARA PEMAKAIAN:

Step 1. Bersihkan kawasan (Shen-que point / bahagian tgh pusat.
Step 2. BUka pelekat pada Magnet Slimming Patch
Step 3. Tampal di tgh Guan-yuan point/bahagian tgh pusat
Step 4. Pakai Magnet Slimming Patch selama 12 jam
Step 5. Buka dan buangkan pada keesokanya hari nya
Step 6. Teruskan pemakaian setiap hari shgga 28 hari / shgga
mendapat tahap yang anda inginkan

CADANGAN :


1. Berkesan selepas pemakaian selama 28 hari
2. Minum 8 gelas air (200 ml per cup)
3. Elakkan makanan berminyak / pedas ketika pemakaian

Buang perut buncit & lemak dgn KOREAN SLIMMING TUMMY PATCH! ;)


TAMPAL DAN TIDUR atau TAMPAL DAN BEKERJA SEPERTI BIASA!! BIARKAN 12 JAM
DAPATKAN TUBUH YANG SIHAT DAN LANSING DLM MASA 28 HARI!!!

~ cuma 1 keping sehari!


1. Melancarkan peredaran darah
2. Mengatur / melancarkan perjalanan kitaran haid
3. Membantu membakar kalori dan lemak
4. 100% bahan semulajadi@natural, selamat, tiada kesan sampingan
5. Nano-magnet mengawal selera mkn berlebihan
6. Memecahkan lemak yg degil
7. Sesuai utk wanita selepas bersalin
8. Membuang toksin / angin berlebihan dalam badan
9. Mengurangkan kesakitan semasa haid
10. Melancarkan sembelit



 
Copyright © DJM Group Official ™ | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in