Berita Terkini!

ASSALAMUALAIKUM WBT.

Selamat datang ke blog DJM Group. Blog ini ditubuhkan untuk memberi info pada pelanggan mengenai tips kecantikan luaran dan dalaman, perkhidmatan sewa karaoke, pakaian wanita bertemakan vintage serta menjual pelbagai produk kecantikan yang ternyata selamat. Insya Allah. Pengasas kami akan meneliti dan mencubanya terlebih dahulu sebelum menjualnya pada pelanggan.

Setiap individu metabolisma masing-masing berbeza, jadi keberhasilan sesuatu produk berbeza-beza. Kami mencadangkan anda sebelum mencuba sesuatu produk, detox badan terlebih dahulu selama 7-14 hari dan minum 2-3 liter air sehari.

Jika anda tidak yakin dengan sesuatu produk, maaf kami tidak akan melayan sama sekali ' NEGATIVE THOUGHT '. Setiap produk diberikan testimoni yang nyata, jika anda ada masalah penyakit yang serius, sila rujuk dengan doktor terlebih dahulu, kerana ada sesetengah produk yang selamat untuk diambil tetapi penerimaan badan berbeza.

No. pendaftaran syarikat: SA-0242217-K ditubuhkan sejak tahun 2011. Mempunyai pengalaman dalam bidang PA system sejak tahun 1993.

Sebarang pertanyaan mengenai produk atau apa sahaja hubungi HOTLINE kami +60143638872 (Ms Bella akan membantu anda).

Pembayaran yang diterima sebelum pukul 12.00 tengahari akan dipos lajukan pada hari yang sama.

Love,
Dhiya Afraa Bella

Instagram: @djmcosmetics

Instagram

Instagram: @djmboutique

Instagram
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © DJM Group Official | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in