Announcement

Selamat Datang ke blog DJM Group Official.

Sempena tahun 2014 kami ingin memberi FREE GIFT dan DISKAUN hanya untuk FOLLOWER DJM sahaja, sesiapa yang masih belum menjadi ahli follower kami, boleh klik SINI.

Free gift (LIMITED TIME) Siapa CEPAT dy DAPAT
Diskaun 5% akan diberi

Buy MORE Pay LESS with us!


Aura Slim Shake



Assalamualaikum dearest wink wink ngee ^_^

AURA SLIM SHAKE BERKONSEPKAN PELANGSINGAN TERKINI DARI KOREA DENGAN APLIKASI TEKNOLOGI NANO.


Berkesan menurun kan berat badan dengan 2 kali bancuhan setiap hari sebelum makan tengahari dan makan malam, larut kan 2 scoop ke dalam 120ml air sejuk dan shake. Di aplikasikan dari Korea dengan aplikasi technology nano dapat membakar lemak tanpa kesan sampingan yang teruk.
Program Aura Slim Shake berfungsi dengan mengawal jumlah kalori dan karbohidrat secara keseluruhan di dalam tubuh badan. Pribaiotik Fiber yang terkandung di dalam Aura Slim Shake dapat membantu mengurangkan lemak di dalam darah dan melawas kan proses pembuangan toxin di dalam badan. Dapat menyerap segala khasiat dan vitamin dengan mudah. Khusus untuk perlansingan dan kecantikan kulit.


Tawaran istimewa untuk belian COMBO dengan harga yang berbaloi2RM210 (Semenanjung)RM220 (Sabah/Sarawak)

Nak Order ??Boleh terus SMS / Whatsapp ☎ ke 017-6294338 / Wechat (id : dhiya_afraa_bella) or email kedjm.beautyhealth@gmail.com or PM / INBOX (LINK : ❋http://www.facebook.com/messages/djmbeautyhealth) ye & DJM Beauty Health akn reply cara order ye ;)




Kalau uolls xnak Combo pun boleh....
Harga unt Aura Slim Shake aje hanya RM160 (SM) ; RM170 (SS) WITH FREE SAUNA BELT & SHISEIDO WHITE MASK (Pic Intan lupa tuka hahahhah coz Black Mask habis....)
Nak Order ??
Boleh terus SMS / Whatsapp ☎ ke 017-6294338 / Wechat (id : dhiya_afraa_bella) or email kedjm.beautyhealth@gmail.com or PM / INBOX (LINK : ❋http://www.facebook.com/messages/djmbeautyhealth) ye & DJM Beauty Health akn reply cara order ye ;)






Wahhhhhhhhhhhhh !!!


Banyaknye Free gift unt Combo nih...


Hah !!!
nak kurus cepat mai amik hat nih heheh... combo baikkkkkk punya with all the free gift uolls....


Combo kat atas nih hanya RM225 (SM) ; RM235 (SS) with..............

FREE 4 Pcs White Mask
FREE 4 Pcs Gold Slimming Patch
FREE 1 Pcs Eyeliner Pencil
FREE Sauna Belt
Best kan ???????
Tapi kan ...............
Ini terhad unt 100 Pembeli Pertama ok....
nak semua ni laju2 la Order heheh
Nak Order ??
Boleh terus SMS / Whatsapp ☎ ke 017-6294338 / Wechat (id : dhiya_afraa_bella) or email kedjm.beautyhealth@gmail.com or PM / INBOX (LINK : ❋http://www.facebook.com/messages/djmbeautyhealth) ye & DJM Beauty Health akn reply cara order ye ;)











NAK BELI AURASLIM ??


first sekali, kena tahu product tu untuk ape, jgn main beli je tau..
detox. burn. slim. shape.jarang sangat kan nak jumpa product yg ada detox sekali! hehe. jadi dalam auraslim ni, lengkap keempat2 elemen asas kalau nak kurus. jadi uolss xperlu lah bazir duit nak beli detoxfier utk kasi slim. auraslim ni, rasa buah2 han, lagi best, dia ada mcm satu bhn, yg buat kita tak lapar secara semulajadi! xperlulah uolls berpeluh2 hahh untuk tahan lapar.. just amik aurashake and dah xlapar. sangat mudah, senang. mcm baca alif, ba, ta.

1. Detox
Perkataan Detox adalah kependekan dari “detoxification” dan merujuk kepada proses membuang toksik dari badan. Ada yang memanggilnya internal purification, cleansing atau spring cleansing. Apa jua anda melabelkannya detox adalah satu cara yang amat berkesan menyingkirkan seberapa banyak kotoran yang dikumpulkan oleh badan kita sepanjang tahun.

2. Burn
Eat fat to burn fat, kalau betul caranya it surely will make you slimmer faster, but if you don't understand the whole situation betul-betul, very likely not only it will make us fatter but also killing faster. Yang penting kena faham bagaimana lemak boleh membantu dalam penurunan berat badan (or otherwise) and jenis-jenis lemak yang perlu diambil and dielak. Sooo minum auraslim ni, surely akan burn your fat in a healthy way! apa tu healthy way? "EAT FAT TO BURN FAT"

3. Slim
"You’ve heard the saying: ”An apple a day keeps the doctor away,” and now apples may do more than just that. One large apple supplies approximately 5 grams of fibre, which fills the stomach up for a longer period of time. Additionally, the sugars found in apples do not influence blood sugar levels as much as starchy carbo do, meaning you’ll have a reduced risk of a blood-sugar spike followed by a crash."
Baru lah diet uollsss berkesan!

4, Shape
Hahhh, bila dah rasa slim, barulah dia akan menge"shapekan" tubuh anda. jap2m, ape tu mengeshape? hehe. dalam auraslim, ada satu bahan yg mcm gam la *diumpamakan" yg akan menaikkan punggung anda, supaya lebih mantap! dada dan sebagainya, kiranya kasi up balik.





AURASLIM SHAKE

DETOX - BURN - SLIM - SHAPE
SELEPAS AURAWHITE 400 000MG MENGGEGARKAN PASARAN SKRG,KINI MUNCUL 1 LAGI PRODUK BARU UNDER COMPANY YG SAMA...LANGSINGKAN BADAN ANDA SECARA SIHAT & REALISASIKAN IMPIAN ANDA ..

BAGAIMANA AURASLIM BERFUNGSI : -

1 - 7 HARI
- memudahkan pelawasan bahan kumuhan
- detoxifikasi pembuangan toksin
- meningkatkan kadar metabolisme

8 - 15 HARI
- Pembuangan air besar yg konsisten
- Kesegaran & tahap tenaga bertambah
- Proses pembakaran lemak lebih cepat

16 HARI KE ATAS
- sistem penghadaman lebih baik
- badan sihat & ketahanan lebih baik
- berat badan menurun berperingkat
- perut buncit hilang & bentuk badan langsing menawan


RASA :

Masam2 Manis Campuran Buah-Buahan


CARA PENGAMBILAN :

Bancuh 2 scoop Aura Slim dengan 120ml air kosong
Goncang & terus minum
Pengambilan 2 kali sehari semasa perut kosong atau 30 minit sebelum makan


NOTE :
IF AMBIL AURAWHITE BLH KE AMBIL AURASLIM ??
BOLEH.....TP SEBAIKNYA MULAKAN DGN AURASLIM DAHULU, DAN 1 JAM KEMUDIAN BOLEH AMBIK AURAWHITE


INGREDIENT :-

VEGETABLE CONCENTRATE L - CARTNITINE
MAQUIBERRY
CRANBERRY
RASBERRY
STRAWBERRY
FRUIT FIBRE
KIWI AFRICAN MANGA
GARCINIA CAMBOGIA
ORANGE
INULIN,PINEAPPLE,GRAPESEED
UTK HASIL YG LEBIH BAIK GUNAKAN BERSAMA DGN AURASLIM ICYCOOL SHAPING GEL ..Satu2 nya lotion pelansingan yang nyaman & sejuk digunakan.
PERBANYAKKAN MINUM AIR KOSONG & BUAH BUAHAN
DILARANG SAMA SEKALI UTK PREGNANT MOMMY & BREASFEEDING





Konsep pelangsingan terkini dari korea dengan aplikasi teknologi Nano. Alternatif terbaik untuk mengawal dan menurunkan berat badan tanpa perlu berlapar.


Nak Order ??
Boleh terus SMS / Whatsapp ☎ ke 017-6294338 / Wechat (id : dhiya_afraa_bella) or email kedjm.beautyhealth@gmail.com or PM / INBOX (LINK : ❋http://www.facebook.com/messages/djmbeautyhealth) ye & DJM Beauty Health akn reply cara order ye ;)

1 comments:

  1. salam, saya nak tanya.kalau kita berhenti dalam pengambilan produk ni, ada kesan ke tak?

    ReplyDelete

Please drop down your comment ^^

 
Copyright © DJM Group Official ™ | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in