Berita Terkini!


HOT SELLING !!! FER'WHITE by Fereena Beautycare

Assalamualaikum dearest wink..wink ^_^

Kali nih bella nak citer + jual FERWHITE dari Fereena Beauty Care.. READY STOCK yee !! Stock LIMITED !

Produk baru keluaran FEREENA BEAUTY CARE ialah FER'WHITE..



Produk ni nampak macam sama dengan AURAWHITE..Tapi sebenarnya kandungan produk FER'WHITE dan aurawhite adalah tidak sama..Harga produk FERWHITE ni murah sebab pengasas produk ni ada kilang sendiri..So tak melibatkan orang tengah dan yang paling penting produk ini sememangnya mampu milik oleh semua golongan..dan dan dan FERWHITE nie setanding dengan produk antarabangsa ye uolsss..hehehe


Kenapa wanita perlu FER'WHITE selain dari utk kecantikan?
Wanita sekarang banyak yang berkerjaya...dari pagi memandu di awal hari,ke office dan petang hari pulang kerja dengan traffic yang sibuk, hiruk-pikuk pelbagai kenderaan, bebanan tempat kerja, sampai dirumah dengan anak-anak perlu dijaga dan dibelai, menyediakan makanan, menyediakan persiapan dan tak LUPA pula si suami yang dahagakan belaian tapi isteri sudah hilang energy dan keinginan .....tambah-tambah dengan berat badan yg berlebihan, berat tanggungjawab di tempat kerja, ahkhirnya kewajiban terhadap kehendak suami diletakkan di belakang dulu.....


Masalah utama adalah tiada tenaga......tak larat nak melayan. Dalam lain istilah,tiada mood....dan sebagainya...akhirnya banyak masalah yang timbul...


Apa yg FER'WHITE boleh bantu anda wanita yang kekurangan tenaga? 
Ya....selain anda ambil di sebelah pagi anda juga perlu ambil FER'WHITE di sebelah malam sebelum tidur....untuk kecantikan anda boleh dapatkan kesan....tapi di sebaliknya apa YG FER'WHITE boleh bantu anda?..........


Yes....jawapannya adalah tenaga segera akan anda perolehi apabila anda minum secawan FER'WHITE .....jadi...... GONCANG Jgn tak GONCANG ......shake sepuasnya dengan FER'WHITE ....




Harga Pasaran
FER'WHITE nie adalah stok untuk sebulan...Makan 2 scoop 2 kali sehari..Jika anda hanya consume 2 scoop,1 kali sehari anda boleh jimat 1 jar sehingga 2 bulan..Terpulang kepada bajet masing-masing.

sekali rasa pasti nak lagi rasanya yg sedap..baunya yg wangi kesannya sangat efektif tunggu apa lagi..

cepat-cepat sementara stok masih ada.. Harga yang ditawarkan pun berpatutan ok... Harga 1 jar + Free Shaker hanya RM95 (sm) ; RM105 (ss) tmsk Postage ok.... Berbaloi & murahhhhh kan heheh... 


Kandungan : 


L-GLUTATHIONE :
Bertindak sebagai anti oksida yang dapat mencerahkan warna Kulit,gluthathionen memang umur dalam hati manusia cuma bezanya tinggi dan rendah sahaja. juga agen imunisasi dan detoksi.


KOLAGEN :
Membina sel-sel baru,menguatkan ikatan sel kulit,yang membolehkan kulit jadi tegang,cerah dan cantik. mengelakan kulit dari kedut dengan pantas.


HYRALONIC ACID (HA) :
Penting untuk sendi, kulit, mata, gusi, rambut. HA pun sudah ujud sejak penciptaan ADAM didalam DIRI manusia, semakin tua HA akan semakin Kurang. FUNGSI HA melembabkan kulit, kulit elastic, pembentukan kolegen, meningkat kolegen, menghilangkan garis halus, metabolisma badan.


ACAIBERRY :
Anti oksidan, slimming, mampu melawan radikal bebas, AWET MUDA.


L-CARNITINE :
Anti oksidan, membaiki sel badan dengan pantas.


DEXTROSE ANDYROUS :
Anti penuaan.


ACID FOLIC :
Ko enzyme dalam sintesis DNA dan RNA. Penting untuk pecahan dan sel penyalinan kulit.


MALIC ACID :
Menentang jangkitan kuman dan bakteria dan mikro organisms dalam FER'WHITE.


STRAWBERRY :
Anti oksidan, merawat kulit, menegangkan kulit, dan kelembapan kulit.


L-TAURINE :
Anti oksidan dan membaiki sel sel badan.


APPLE STEM CELL :
Membantu melambatkan proses penuaan, membaiki sel-sel kulit, kulit menjadi tegang dengan amalan pengambilannya.


EKSTRAK MANGGIS :
Membantu merawat kulit dan menyembuhkan jerawat, menjadikan kulit lebih cantik.


DSM RDA vitamin mix :
Vit A - Kulit jerawat dan kulit keping.
Vit B - menjaga sistem pengahadaman,serap. nutrients, jaga saraf.
Vit C - PEMBENTUKAN dan memelihara kolegen.
Vit D - Membantu menyerap kalsium.
Vit E - Membantu Kulit kelihatan Muda, membantutkan penuaan akibat radikal bebas.
Vit K - Memelihara sel dalam badan supaya kekal sihat.




Jelas gitu kan ? Hehe. 15 bahan terbaik ada dalam FER'WHITE tauuuuu. Rugi tak mencuba sekarang ;)







1.FERWHITE berapa gram?
- 500gm


2.FERWHITE tahan brapa lama?
- 1 bulan.


3.Rasanya FERWHITE macam mana ye?
- Rasa strawberry manis dan sedap.


4.Jar tu plastik ke ?
- Ya…bekas plastic dan tidak berkarat.


5.Alahan seafood/resdung boleh ambil?
- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik – ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan-bahan lain dari ekstrak buah juga sarang burung. Sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit.


6.Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?
- FERWHTE selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop.


7.Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?
- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja.


To be continued...





BERMINAT ?? GRAB SEKARANG! Isi order form ya... dapatkan harga promosi dari bella ^_^

0 comments:

Post a Comment

Please drop down your comment ^^

 
Copyright © DJM Group Official ™ | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in