Berita Terkini!



Assalamualaikum dan selamat sejahtera pengunjung website DJM :)

DJM BEAUTYMETICS
Dapatkan HARGA DISKAUN (5%-10% potongan harga) selepas menjadi ahli FOLLOWER DJM). Caranya KLIK SINI

DJM BOUTIQUE ROSES
CNY admin akan update NEW STOCKS! Buy 3 RM 100 Free Post. Recently update here INSTAGRAM @djmboutiqueroses & @djmbeautymetics.

Sebarang pertanyaan mengenai produk boleh hubungi kami melalui whatsapp/ sms ke 014 363 8872 (Miss Bella) Order Form over limited tak dapat submit jadi direct whatsapp admin ya.

PEMBAYARAN :

Pelanggan boleh juga terus buat pembayaran ke salah satu dari akaun owner:-

NURSYABILLA BINTI MURAD

CIMB BANK 7009262558
MAYBANK 162469245374

**Pembayaran sebelum pukul 11am akan dipos pada hari yang sama :)

Kemudian snap/ screenshot berserta Nama penuh, Alamat dan H/P No melalui whatsapp/ sms 0143638872 untuk tujuan pengeposan.

Regards,
Admin

Syma Beauty Skincare: Wajah Licin, Flawless Tanpa Kesan Cela


SYMA BEAUTY SKINCARE


Ingin hilangkan masalah kulit berjerawat & kusam?
Nak kulit lebih putih, halus & gebu?
Serlahkan Keserian Wajah anda dengan SYMA BEAUTY SKINCARE!!

Memang tak menyesal punya!
SYMA BEAUTY SKINCARE telah pun mendapat kelulusan daripada KKM dan disahkan selamat malah 100% natural. Segala ramuan yang digunakan berasal daripada sumber semulajadi!


AGEN DIPERLUKAN SELURUH MALAYSIA
10 PCS RM500

KELEBIHAN SYMA BEAUTY SKINCARE

✔ Menghilangkan jerawat
✔ Menghilangkan jeragat
✔ Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata
✔ Mencerahkan kulit wajah
✔ Menghilangkan blackhead dan whitehead
✔ Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat
✔ Mengurangkan pigmentasi
✔ Mengawal masalah jeragat
✔ Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah
✔ Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks
✔ Kulit kelihatan satu tona lebih cerah
✔ Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2
✔ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit
✔ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka
✔ Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles
✔ Kulit akan kelihatan lebih Flawless, Glowing, Sihat, Anjal, Bersih



SYMA BEAUTY SKINCARE

1. SYMA BEAUTY SOAP (FACIAL CLEANSER) - 50G
2. SYMA DAY CREAM WITH SPF35 - 5G
3. SYMA NIGHT CREAM - 5G

SYMA BEAUTY SOAP (FACIAL CLEANSER) - 50G
(NOT140905186K)


Syma Beauty Soap adalah sabun yang dikhususkan untuk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kulit berminyak, kusam, parut, berpori dan sebagainya. Syma Beauty Soap dapat mengembalikan keserian semulajadi kulit wajah agar kelihatan segar, bermaya, gebu, awet muda dan bercahaya.


FUNGSI SYMA BEAUTY SOAP

✔ Meneutralkan PH kulit
✔ Mengatasi masalah kulit berminyak
✔ Memberi kesegaran kulit wajah
✔ Menghilangkan jerawat, jeragat, kekusaman kulit, parut, pori dan lain-lain
✔ Membantu anda mendapatkan kulit wajah yang segar, bermaya, gebu, awet muda dan bercahaya(glowing)
✔ Melembapkan kulit
✔ Tidak akan menghakis permukaan kulit
✔ Kulit juga akan kekal berseri dan tidak menampakkan kesan sunburn


CARA PENGGUNAAN SYMA BEAUTY SOAP


✔ Dengan menggunakan air, basahkan sabun sehingga berbuih
✔ Urut dan cuci muka dengan perlahan-lahan
✔ Elakkan daripada terkena bahagian mata
✔ Biarkan selama 3 minit kemudian bilas dengan air bersih
✔ Kulit akan terasa lembut, bersih dan segar
✔ Gunakan setiap hari 2 kali sehari pada siang dan malam sebelum menggunakan krim siang dan krim malam


KANDUNGAN BAHAN DALAM SYMA BEAUTY SOAP

✔ Cocos Nucifera (Coconut)
✔ Oil
✔ Glycerin
✔ Gluthathione
✔ Momordica Charantia Fruit Extract
✔ Fragrance

SYMA DAY CREAM WITH SPF35 - 5G
(NOT149095187K)


Syma Day Cream untuk penggunaan pada waktu siang dan malam. Krim ini membantu mengimbangi minyak berlebihan pada kulit wajah disamping membekalkan nutrien yang diperlukan pada kulit. Kandungan SFPF35 menghindarkan kulit dari terdedah kepada sinaran matahari yang berlebihan. Bahan aktif yang terkandung di dalam krim ini dapat membantu menghilangkan masalah kulit wajah.


FUNGSI SYMA DAY CREAM WITH SPF35

✔ Mampu menghilangkan kekusaman muka
✔ Mencerah dengan sekata
✔ Melicinkan permukaan kulit
✔ Bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV
✔ Diperkaya dengan SPF-35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan
✔ Bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan kulit yang tidak sekata


KANDUNGAN BAHAN DALAM SYMA DAY CREAM WITH SPF35

✔ Pearl Powder
✔ L-Gluthathione Powder
✔ Isononyl Isononanoate
✔ Mineral Oil
✔ Titanium Dioxide
✔ Beeswax

SYMA NIGHT CREAM - 5G
(NOT140905188K)


Syma Night Cream terdiri daripada daripada bahan-bahan aktif yang diperlukan oleh kulit wajah. Bahan yang terkandung dapat mengatasi masalah kulit muka yang serius akibat penggunaan produk berasaskan merkuri. Kulit wajah akan lebih terpelihara, awet muda, gebu dan berseri.


FUNGSI SYMA NIGHT CREAM

✔ Membantu mencerahkan kulit secara total dan beransur-ansur
✔ Sebagai anti-ageing untuk membantutkan penuaan sel-sel kulit muka
✔ Menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat dan jerawat
✔ Menyerikan kulit wajah, anjal dan sihat
✔ Memutihkan kulit tanpa menyebabkan kulit kemerah-merahan di bawah cahaya matahari atau cuaca panas
✔ Kulit anda akan tampil lebih cantik walau tanpa solekan


CARA PENGGUNAAN SYMA NIGHT CREAM


✔ Bersihkan kulit wajah terlebih dahulu menggunakan Syma Beauty Soap
✔ Calitkan sedikit di dahi, pipi, hidung dan dagu
✔ Oleskan secara perlahan-lahan keseluruhan kulit wajah sehingga krim benar-benar menyerap
✔ Tepukan kulit wajah perlahan-lahan menggunakan jari
✔ Ini dapat membantu perjalanan darah di dalam kulit supaya lancar
✔ Krim ini adalah untuk penggunaan pada waktu malam sebelum tidur
✔ Tidak sesuai digunakan pada waktu siang


KANDUNGAN BAHAN DALAM SYMA NIGHT CREAM


✔ Deionised Water
✔ Cetyl Alcohol
✔ Cetearyl Alcohol
✔ Glyceryl Stearate
✔ Mineral Oil
✔ Isopropyl Palmitate
✔ Licorice Extract
✔ Mulbery Extract
✔ Aloevera Extract
✔ Arbutin
✔ Gluthathione
✔ Germall Plus
✔ Sodium PCA


Kalau nak tau syima (Pengasas SBS) ni dia pakai dulu produk yang dia nak pasarkan ni. Bila betul-betul dah menjadi baru dia pasarkan okay. 
Cantik sangat-sangat kan kulit pengasas Syma Beauty Skincare ni.
Orang kelantan mek syima. Umur baru 20 tahun tapi dah ada bisnes sendiri.
Semua orang dok tanya-tanya apa rahsia kecantikan Syima.

Nah sekali dia keluarkan terus produk sendiri bagi uols pakai.




TESTIMONI

"Menghapuskan kulit kusam, kulit lebih pinkish"

"Mengecut dan menghilangkan jerawat, kesan awal!"

" Menggebukan kulit!"

"Tak nak tukar skincare lain dah, kulit seakan baby uolls"

" parut hitam saya lenyap!"

" Jerawat merah pun hilang, produk murah, kualiti dijamin"





" Baby SKIN , Uolls.."

" Cerah sekata "














1 set SYMA BEAUTY SKINCARE
SYMA Beauty Soap (Facial Cleanser) 50g + SYMA Day Cream SPF35 (5g)  + SYMA Night Cream (5g)

RM65 (SM) RM70 (SS)..FREE POSTAGE
(Harga pasaran biasa : RM70-RM80)
*Penggunaan selama 1-2 bulan

BANDINGKAN HARGA KAMI !


UNTUK ORDER
SMS/ WHATSAPP/ SMS 014 363 8872
* Mesej, bila anda mahu BELI sahaja ya, segala detail mengenai produk telah pun dijelaskan disini. Rajinkan membaca. TQ :)


BOLEH JUGA TERUS BUAT PEMBAYARAN KE :

CIMB BANK 7009262558
MAYBANK 162469245374

Acc Holder Name: NURSYABILLA BINTI MURAD 
*Jangan lupa info admin ya jika pembayaran berjaya dibuat. :) 

Tren pills 250mg + Vit-C Rosehips : Combo Melepak!


TREN PILLS 250MG + VIT-C ROSEHIPS 1000MG

Tranexamic Acid 250mg.KKM : MAL 19991436A

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera,

TREN PILLS 250mg ini tersangatlah HOT SELLS! Dalam masa 7 hari terjual 30 set!. Entry lama (TREN PILLS 250mg) saya menceritakan apa itu TREN PILLS 250mg. Jadi untuk mereka yang baru nak berjinak-jinak mencuba boleh baca disana ya. :)

KKM No TREN PILLS 250mg : MAL 19991436A. Sudah semestinya selamat uolls! Jangan risau, saya selalu terima kata takut nak ambil sebab tren pills ni boleh MEMBEKUKAN DARAH???  Mari baca sini, hasil perkongsian dari Cik nurse sendiri.


Komen dari salah seorang NURSE
Okay..... hembus napas legooo sikit haaa.. Jangan risau uolls tren pills ni selamat, mengikut apa yang cik nurse kita kata 'perlu ikut dosenya'. 

Dose yang dibenarkan untuk tujuan pemutihan kulit:- 30 biji dalam setahun (Jangan ditanya kenapa lagi, sebab memang itu sahaja dose yang dibenarkan)

FUNGSI :
Tren pills 250mg
Specialist untuk pencerahan, bagi uolls puteh... puteh.. and puteh satu badan, yang legam pun jadi ngamcam haaaa.. Jangan ditanya betul ke berkesan ea?? Nak try tapi takut la... adoii dik tak dapat hakak nak bantu tau, cuba lah dulu dik non, baru tahu ken.. Lau hakak ada kuasa magic yang boleh cek samaada berkesan atau tidak, akak dah buat dah tau.

Vit-C Rosehips 1000mg
Vit-C ni untuk maintain la, jangan satu botol je dah stop. Vit-C ni bukan untuk kecantikan je banyak kebaikan Vit-C Rosehips ni k.

* mengecilkan pori-pori
* Tona kulit tidak sekata
* Menghilangkan parut
* Menganjalkan kulit wajah
* Mengurangka jerawat
* Meningkatkan antibodi tubuh
* Mempercepatkan pencerahan seluruh badan
* Mengurangkan kedutan wajah
* Melicinkan kulit
* Mengatasi kulit kering
* Melembapkan kulit
* Menghilangkan parut-parut jerawat di badan

Paling besh ibu preggy dan menyusukan baby pun boleh makan vit-c rosehips 1000mg.


TIPS CEPAT PUTIH :
* Vit-C dan Collagen memerlukan antara satu sama lain, jadi jika uolls makan Collagen@pill pemutihan sahaja lambat kesannya. Nak tak Nak kena ambil juga Vit-C. NO EXCUSE! kalau awak nak puteh... puteh barulah puteh.. :) 

Jadi iolls bagi SET COMBO MELEPAK khas untuk awak yang nak putih nampak urat! hah.. 

HARGA SEUNIT
30 biji TREN PILLS 250mg - RM110sm; RM115ss
30 biji Vit-C Rosehips 1000mg - RM60sm; RM65ss


1 set COMBO MELEPAK!
30 biji TREN PILLS 250mg + 30 biji VIT-C ROSEHIPS 1000mg

RM150 (SM) RM160 (SS)..FREE POSTAGE
(Harga pasaran biasa : RM170-RM190)
*Penggunaan selama 1 bulan


UNTUK ORDER
SMS/ WHATSAPP/ SMS 014 363 8872
* Mesej, bila anda mahu BELI sahaja ya, segala detail mengenai produk telah pun dijelaskan disini. Rajinkan membaca. TQ :)


BOLEH JUGA TERUS BUAT PEMBAYARAN KE :

CIMB BANK 7009262558
MAYBANK 162469245374

Acc Holder Name: NURSYABILLA BINTI MURAD 
*Jangan lupa info admin ya jika pembayaran berjaya dibuat. :) 


Dermanic Transcaps : Murah dan Pencerahan berkesan



APA ITU TRANEXAMIC ACID DERMANIC TRANSCAPS?

  • Merupakan INHIBITOR pencegah melanin kulit gelap yang paling terkenal di dunia .
  • walaupun glutathione kini mendapat tempat , tetapi perlu untuk anda ketahui , kebanyakan glutathione yang dijual di pasaran adalah tidak berkesan , tidak ori dan dicampur dengan bahan-bahan lain seperti yeast dan kanji . 
  • Akibatnya , produk pemutihan kurang berkesan .
  • Sebenarnya , tranexamic acid digunakan secara meluas oleh hospital dan rumah sakit dalam tujuan mereka membekukan darah pesakit . 
  • Kebiasaannya , wanita selepas bersalin akan diberi terapi tranexamic untuk menghentikan darah . 

NOTE : PELANGGAN YANG MENGHIDAPI PENYAKIT KRONIK SEPERTI JANTUNG, STROK, MASALAH DARAH KRITIKAL DAN SEWAKTU DENGANNYA DILARANG MENGAMBIL TRENAXAMIC ACID (DERMANIC CAPSULE)

KELEBIHAN DERMANIC TRANSCAPE:

* Mencerah kulit
* Menjadikan kulit PINK dan GEBU
* Menghilangkan parut dan jeragat
* Mengatasi masalah jerawat serius
* Mengahluskan kulit
* Menghalang penghasilan melanin kulit
* Menutup liang pori muka 

Ade pelanggan yang menderita penyakit kulit dan ekzema kini pulih.Yang paling diminati ramai, ia berupaya melicinkan kulit seolah2 kita menjalani terapi hormon . Dengan sistem kimia tranexamic yang unik , ia adalah bebas radikal , tidak mudah terurai dan diyakini bertindak dengan sangat berkesan dan pantas . Tranexamic akan menyerap dengan sangat cepat dan mudah . Ia akan MENGHALANG penghasilan melanin kulit dan menukar eumelanin kepada pheomelanin . ini dapat dilakukan dengan penyekatan melanin serta enzyme tirosinase
.
IMPORTED FROM EUROPE.
Sugggested by Aesthatic & Dr2 DERMA EUROPE.
SKIN WHITENING FASTER IN A WEEK..
PROVEN!!

TRANEXAMIC ACID (DERMANIC CAPSULE) 
(1 BOTOL 30 BIJI)



CARA MAKAN :

1 biji sehari pagi selepas sarapan & 1 biji malam sebelum tidur.

Recommended:
Ada amalkan supplement lain.
- 1 biji pagi selepas sarapan dan 1 biji malam sebelum tidur.

Selepas puas hati boleh kurangkan dos kepada 1 atau 2 biji sehari atau 
sebiji sehari bergantung pada hasil kulit yang anda inginkan.

Pengambilan maksimum 4 biji sehari.
Rawatan untuk 6 Bulan sahaja.
Perubahan kulit akan nampak dalam masa 5-7 hari bergantung kepada masalah kulit dan badan individu.

Disarankan mengambil supplement tambahan seperti vitamin C dan E
Amalkan minum air 2 ke 3 liter setiap hari untuk kesan cepat.
Elakkan kafein seperti kopi atau teh

Customer disarankan detox dulu dalam 7 hari sebelum ambil dermanic..buang toxin dalam badan..lepas dah ambil supplement jangan detox lagi..nanti habis sumer..detox membantu kadar penyerapan yang optima.

Selain itu, Dermanic Transcaps juga boleh disapu pada kulit.

Cara 1: 
Campur serbuk Transcaps 250mg dalam product skincare
- Campur serbuk Transcap 250mg dalam product skincare and apply directly on skin.


Cara 2: Mask
- Sesuai dilakukan pada waktu malam.
- Lepas basuh muka tidak perlu bilas.
- Ambil serbuk Transcaps 250mg, sapu pada muka sampai meresap di kulit.
- Biarkan dan bilas selepas 15 ke 20 minit.


Cara 3:
- Campur sedikit serbuk Transcaps 250mg dalam cleanser.



NAMUN BEGITU, 
JIKA KURANG BUDGET $, ATAUPON ANDA AMALKAN PIL ATAU SUPPLEMENT LAIN, 
PENGAMBILAN DOS YANG DISYORKAN UNTUK KAPSUL
1BIJI PAGI SEBELUM SARAPAN DAN 1BIJI MALAM SEBELUM TIDUR 
SUDAH MEMADAI.

ANDA AKAN MELIHAT HASIL KULIT MENJADI CANTIK DALAM MASA 5-7 HARI SELEPAS MENGAMALKAN CAPSULE. 
ADA DIKALANGAN CUSTOMER YG MELIHAT KESAN DALAM 1 HARI SAHAJA BERGANTUNG KEPADA MASALAH KULIT DAN BADAN INDIVIDU...

AMALKAN MINUM 8-10 GELAS AIR (2-3LITER AIR SETIAP HARI UTK
BOOSTER DAN KESAN CEPAT)

Apa kandungan transcaps ni?
Kandungan ialah tranexamic acid 250mg.


INFO TAMBAHAN:
Untuk dapatkan kesan yang lebih mantop, disarankan ambil bersama vitamin C..
Bole guna apa2 jenis vit c pun..beli dkt farmasi2 pun bole, ada byk brand..pilih jer yang mana berkenan..




Ada yg tanya DERMANIC TRANS boleh ke amik dgn PIL HORMON macam 
THAYAPORN or yg ade bahan2 yang boleh change hormon macam HARUM MLM atau JAMU. 

OK, semua ni BOLEH! 
Tak de halangan untuk amik DERMANIC TRANS.

Pil hormon yang tak BOLEH amik DERMANIC TRANS merujuk kepada:
1. Pil hormon kawalan kelahiran
2.injection- iucd
3.implan, skin patches
4.virginal rings 
5. tretinoin (Vesanoid) 
6.ubat kemoterapi untuk merawat leukemia

MEREKA DILARANG AMIK TRANS DERMANIC: 
1. ibu mengandung 
2. Ibu yang menyusukan anak
(umur baby less than 1 year) 
3. Sakit jantung 
4. Darah tinggi
5. Penyakit kronik 
6. Umur 50 thun ke atas 
7. Umur bwh daripada 17 tahun

MEREKA YANG DIGALAKKAN AMBIL DERMANIC TRANS: 
1. mempunyai masalah kulit GELAP yang degil. 
2. Pesakit ekzema 
3. Masalah jerawat kronik 
4. Mereka yang inginkan kulit cntik

Jom layan testimoni2 ni dulu.. :)







1 Unit DERMANIC TRANCAPS
RM55 (SM) RM60 (SS)..FREE POSTAGE


UNTUK ORDER
SMS/ WHATSAPP/ SMS 014 363 8872
* Mesej, bila anda mahu BELI sahaja ya, segala detail mengenai produk telah pun dijelaskan disini. Rajinkan membaca. TQ :)


BOLEH JUGA TERUS BUAT PEMBAYARAN KE :

CIMB BANK 7009262558
MAYBANK 162469245374

Acc Holder Name: NURSYABILLA BINTI MURAD 
*Jangan lupa info admin ya jika pembayaran berjaya dibuat. :) 


Babies Blink 5 in 1


NEWSS !!! BABIES BLINK 5 IN 1




WAHHHH.. SEKARANG KITA ADA SET BARU BABIES BLINK 5 IN 1 !!

Mempunyai :
  • sabun serum toner krim malam dan krim siang
  • set ni mempunyai toner yang dapat mengecutkan jerawat, membersihkan kotoran muka,, mengecilkan liang pori

Set babaies blink 5 in 1
Ternyata bakal mengegarkan pasaran buat sekali lg...selama 1 tahun kami mngeluarkan set babies blink permintaan yg sgt tinggi...


Dapatkan kulit yg lebih glowing serta 17 kali pencerahan dari bahan pemutih lain... 
Dalam 2 hari kami telah dpt feedback dari customer hmpir 15 org!!!! 

JOM CUBA !!

Dapatkan kulit yg lebih glowing serta 17 kali pencerahan dari bahan pemutih lain!
sekarang kita buat harga pengenalan rm85 sahaja!! Harga asal rm120!!
cepat dapatkan harga promosi ni ya!!!!

Now Free Postage!
1 set (5 in 1) = rm75 sm, rm80 ss (biasa rm120)


UNTUK ORDER
SMS/ WHATSAPP/ SMS 014 363 8872
* Mesej, bila anda mahu BELI sahaja ya, segala detail mengenai produk telah pun dijelaskan disini. Rajinkan membaca. TQ :)


BOLEH JUGA TERUS BUAT PEMBAYARAN KE :

CIMB BANK 7009262558
MAYBANK 162469245374

Acc Holder Name: NURSYABILLA BINTI MURAD 
*Jangan lupa info admin ya jika pembayaran berjaya dibuat. :) 

Jelita Pro 5 in 1 : Kurus, Cantik, Ketat dengan Jelita Pro 5 in 1








CONFIRM GEBUSSS, RAMPING & KEMBALI KETAT UOLLLS!!!

DENGAN JELITA PRO 5 IN 1 100% MELETOOPPPSSSS!!!

Masih tercari-cari produk untuk hilangkan selera makan & kurus?
Nak kulit lebih putih, halus & gebu? Jom lihat rahsianya!

Jelita Pro 5 In 1 sesuai diambil untuk semua! Bagi yang ada masalah da.rah tinggi, ken.cing manis, mig.rain & as.ma pun boleh ambil! Jangan risau ya, sekaligus menjadikan uollls semakin ramping, cantik, sihat & buat pasangan uollls tak tidur malam! Jom kami kongsikan testimoni Jelita Pro 5 In 1 untuk uollls!

[APA KEBAIKAN JELITA PRO 5 IN 1 KEATAS UOLLLS?]

[✔] Membakar lemak berlebihan dalam badan
[✔] Merawat jerawat & mencantikkan kulit
[✔] Melancarkan pembuangan air besar untuk menyingkirkan racun-racun di dalam badan
[✔] Melancarkan perjalanan h.aid
[✔] Menghilangkan bau badan


[✔] Menyejukan badan
[✔] Mengurangkan selera makan
[✔] Menghilangkan kelesuan, lemah lemah serta lenguh lenguh seleruh badan
[✔] Menyempitkan Mi.ss V 
[✔] Mengembalikan tenaga setelah penat bekerja


[✔] Menghilangkan lenguh-lenguh sendi
[✔] Mencegah & mengubati ken.cing manis
[✔] Mencegah & mengubati dar.ah tinggi
[✔] Memulihkan tenaga dalaman
[✔] Menjadikan aw.et muda


YANG NAK KURUS CONFIRM AKAN KURUS, YANG MANTAP BERTAMBAH MANTAP, YANG BELUM KETAT CONFIRM KET.AT!!!
YAKINI JELITA PRO 5 IN 1 100%!!!

[INGIN TAU HARGA JELITA PRO 5 IN 1?]
Harga Jelita Pro 5 In 1 jauh lebih murah dari supplement lain dan memang berbaloi kerana ianya terbukti berkesan! Ok ini harga gempak punya untuk uollls!

1 Unit Jelita Pro 5 In 1 Cuma..
RM65 (SM) RM70 (SS)..FREE POSTAGE

Wow, murah kan? Murah sangat! 60 kapsul untuk sebulan!


UNTUK ORDER
SMS/ WHATSAPP/ SMS 014 363 8872
* Mesej, bila anda mahu BELI sahaja ya, segala detail mengenai produk telah pun dijelaskan disini. Rajinkan membaca. TQ :)



BAGAIMANA PRO 5 IN 1 BERTINDAK KEATAS TUBUH ANDA ???

1 - 7 hari
*pembuangan lawas
*pembuangan toksin dan lemak melalui najis 
*pengaliran lemak berlaku
*berat badan menurun
*pengecilan dibahagian peha,muka,pinggul ,perut dan lengan
*faraj terasa ketat

10 - 30 hari
*badan lebih membentuk
*berat semakin menurun
*jerawat mengecut
*muka lebih cerah
*masalah magrain ,buasir , kencing manis dan darah tinggi dapat dikawal

30- 50 hari
*kulit semakin menegang
*kulit semakin cerah 
*masalah jerawat hilang dan parut pudar
*kulit lebih tegang
*payudara dan miss v semakin mantap
*lebih sihat dan awet muda

CARA PENGAMBILAN :

Masalah berat badan 
50kg ++ hingga 65kg ++ = 2 biji sehari , setengah jam sebelum makan dan sebelum tidur @ boleh diambil 2 biji sekaligus sebelum tidur

65kg ++ hingga 80kg++ = 3 biji sehari ,pagi ,petang dan malam

Untuk rawatan muka ,faraj ,dan kulit 
2 biji sehari pagi dan malam














1 Unit Jelita Pro 5 In 1 Cuma..
RM65 (SM) RM70 (SS)..FREE POSTAGE


UNTUK ORDER
SMS/ WHATSAPP/ SMS 014 363 8872
* Mesej, bila anda mahu BELI sahaja ya, segala detail mengenai produk telah pun dijelaskan disini. Rajinkan membaca. TQ :)


BOLEH JUGA TERUS BUAT PEMBAYARAN KE :

CIMB BANK 7009262558
MAYBANK 162469245374

Acc Holder Name: NURSYABILLA BINTI MURAD 
*Jangan lupa info admin ya jika pembayaran berjaya dibuat. :) 


 

DJM Karaoke




DJM Boutique




DJM Beauty




Copyright © DJM Group Official ™ | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in