Berita Terkini!

Cashmere Gold Serum and their new launch makeup stuff will be updated here ^^

 photo 10615624_698595563554000_4398799270885805114_n_zps37ad96db.jpg

Miniature Dior Perfume : Comel & Wangi Sentiasa !


Salam wbt. 


NEW!!
VERY EXCLUSIVE!!!
HOT ITEMSS
TERLAJAK LARISSS...


Wahhhh First time nih.... 
Bella baru amik Stock Yang Super Duper HOT skarang....

Haa petang2 nie mesti mata semua layu..
Jom tengok product baru lagi yang dah masuk Kedai kami...
Kali nih bawak masuk Perfume pulak heheh... So boleh la wangi-wangi kan heheh


Ramai jugak yang nak Bella amik Perfume (Dah lama tp Bella aje tak amik) ..
Alhamdulillah now, Bella dah carik perfume bawak masuk..hehe so bestkan??

PERFUME SET MINIATURE DIOR 5 IN 1
(ada 5 perfume dior tau dalam 1 box ..So jimat)

Set nih sangat sesuai untuk u olls jadikan Hadiah tau....
Kalau tak pun, uolls boleh letak 1 dalam handbang kan.... Sebab dia Miniature comel aje kan...


PLEASE LIKE OUR FACEBOOK FAN PAGES, TEKAN TEKAN LIKE/SHARE JE ^^
Haaa nak bagitau awal-awal ye....
Miniature Dior nih GRED 5A ye & 95% Like Original ...
Wangian dia akan tahan Sehingga 6 Hingga 7 Jam lamanya....
Sebotol Miniature nih 5ml... 
Comel kan

Ingredient 


Meh sini Bella bagitau antara Perfume yang ada dalam 1 Set nih ye.... 
Bella juga akan kenalkan u olls each Perfume One By One ok...


Miss Dior:
Bau yang Sangat Feminine & Sensuous. Miss Dior dinamakan semula (2011) versi baru / Miss Dior Cherie.. Masa yang Paling BEST pakai adalah di Waktu Petang.. So memang akan Rasa FRESH aje...Miss Dior telah dicipta oleh Francois Demachy.


Dior Dolce Vita:
Bau yang Sangat Warm ... Bau Floral yang akan menyegarkan... Masa yang sesuai adalah pada Siang Hari coz akan Segarkan Hari Uolls... Dior Dolce Vita ini dicipta oleh Pierre Bourdon dan Maurice Roger .


Dior J’adore:
Ini Favorite Perfume Bella heheh... Nak tahu kenapa ? Coz Bella suka botol untuk satu wangian ini & nampak Elegant tau .. Kalauu olls nak tahu... Dior J’adore bau bunga yang sangat Segar... Dia ada bau Bunga Melati lagi... For me, Pada yang suka bau yang agak Strong / Kuat, Serta Pada yang Suka bau bunga (Like Me hehe) memang Sangat Sesuai tau.... Dior J’adore dicipta oleh Calice Becker .


PLEASE LIKE OUR FACEBOOK FAN PAGES, TEKAN TEKAN LIKE/SHARE JE ^^
Hypnotic Poison Eau Sensuelle:
Wangi tau Bau Hypnotic Poison Eau Sensuelle nih... Dia bau Oriental Floral Fragrance. Dia bau Vanilla yang Sweet sangat....Hypnotic Poison Eau Sensuelle dicipta oleh Francois Demachy.


Dior Addict To Life:
Dior Addict To Life also Favorite Bella tau.... Bella Suka bau Bunga & Fruity ... Bau Dior Addict nih memang Best sangat-sangat.... Bella pakai nih time nak kuar secara Casual with Family... Fwen Bella suka heheh coz bau Bunga & Fruity dia sangat Warm / Hangat.... Dior Addict To Life dicipta oleh Francois Demachy, the in-house perfumer of Dior.





PLEASE LIKE OUR FACEBOOK FAN PAGES, TEKAN TEKAN LIKE/SHARE JE ^^

Berminat?

Harga kami termasuk pos laju:
RM 70 SM; RM80 SS


Cara Pembelian Miniature Dior Perfume
STEP 1:
Isi ORDER FORM dengan klik icon ini >>> 

Jangan lupa like sekali fanpage Kami ye
Facebook : DJM Beautymetics
Instagram : @djmbeautymetics
Syarat / Terma Pembelian :
Semak Tracking No Anda :

STEP 2: 
Tunggu SMS dari kami untuk pengesahan order dan maklumat pembayaran akan diberi. Mengambil masa 24 jam, jika anda masih tidak dapat SMS dari kami boleh PM di FanPages. 


Vgrip : Serum Pengetat Vagina (Ketat dalam 5 minit)

Poster 3 kecik

PERHATIAN!

Post ini hanya ditujukan kepada mereka yang mempunyai masalah di bawah sahaja.

Rindukan malam pertama? 

Rindu suasana ketika ‘bersama’ suami ketika malam pertama?

Ingin memikat suami setelah lama tidak ‘bersama’?

Agak longgar selepas bersalin?

Suami kurang memberikan perhatian?

Suami kerap mengeluh kerana Miss V kurang NGAM?


Apa yang anda perlukan untuk mencapai ini semua?
  • Kacip Fatimah - Khasiatnya adalah untuk mengimbangi, membina dan mengharmonikan sistem rahim wanita untuk merangsang kehamilan yang sihat. Selain itu, menyihatkan dan merapatkan bahagian faraj serta mencegah kegatalan di faraj dan mencegah keputihan.
  • ManjakaniSebiji buah manjakani mempunyai khasiat dan faedah menyeluruh yang begitu besar. Buah ini digunakan untuk kesihatan di tahap optimum dalaman dan luaran.Ia mampu mengetatkan faraj,menegangkan kulit dan menjadikannya bercahaya cantik, payudara yang terletak indah dan rahim yang terletak elok kedudukannya.
  • SenamakiBerfungsi untuk mempercepat aliran hasil pencernaan di usus serta mampu meningkatkan hasil pencernaan dan meningkatkan peristaltik usus yang menjadikan proses pembuangan semakin lancar.
  • Ubi JagaKegunaan utama ubi jaga ialah sebagai afrodisiak iaitu tertumpu untuk merangsang seks. Selain itu ia mampu meningkatkan tenaga seksual lelaki dan menambahkan sesitiviti, menguatkan kekerasan dan membolehkan lelaki pelbagai umur untuk menikmati seks yang lebih kerap dan lebih lama.
Jangan risau lagi, kami ada penyelasainya termudah untuk anda. 
Rahsia sebenar untuk hebat di ranjang. Suami suka, isteri lena. 
Memperkenalkan V-GRIP(Serum Pengetat Vagina). Si dia pasti tersenyum puas tak terkata. Semua ramuan di atas ada di dalamnya.

Kenapa anda perlukannya?
  1. Ketat dalam 5 minit Mampu mengetatkan vagina yang sudah longgar hanya dalam masa 5 minit selepas penggunaan.
  2. Menambah rasa sensitif Menambahkan rasa sensitif dan keinginan serta membuatkan tahap klimaks anda di tahap yang maksimum.
  3. Seperti malam pertama - Menyegarkan dan meransang pasangan anda seakan-akan di malam pertama.
  4. Menganjalkan dan mengetatkan kembali alat sulit wanita
  5. Memberikan perasaan terbaik ketika bersetubuh, bertindak sebagai pelincir wanita semulajadi dan perangsang.
  6. Dapat menikmati perhubungan suami isteri yang lebih menarik
  7. Sebagai penjagaan harian untuk melambatkan kesan penuaan
  8. Dihasilkan dari sumber tumbuh-tumbuhan, tidak mempunyai ‘side effect’ termasuk bahan kimia
Jika dulunya, si suami cepat kebosanan. Kini tidak lagi. Dalam masa 5 minit anda akan rasa perubahan faraj anda.

Tidak lama. Hanya 5 minit faraj anda ketat seketatnya!



Bagaimana VGRiP mampu berikan malam jumaat terindah buat suami anda?
Jika pada hari biasa, suami anda hanya rasa puas biasa-biasa saja bila bersama, selepas guna VGRiP, suami anda akan rasa sehingga 5 kali lebih puas dari biasa!

Cara Penggunaan:


Picit VGRiP - Lumur Hujung Jari – Sapu di Bibir Faraj
= Hanya 5 Minit Untuk Kepuasan 5 Kali Ganda
100% selamat dan halal- mengandungi herba herba terpilih sahaja. (kacip fatimah, manjakani, senamaki dan ubi jaga). Disahkan oleh KKM.

Testimoni

(akan ditambah dari masa ke semasa)




Katanya : Sekali pakai terus GRIP!


Katanya : Lagi POWER dari Manjakani, pakai je terus KECUT!











PLEASE LIKE OUR FACEBOOK FAN PAGES, TEKAN TEKAN LIKE/SHARE JE ^^

PROMOSI!

Pakej 1

RM130 Sebotol

Tahan Utk Sebulan Penggunaan
Percuma Penghantaran

Pakej 2

RM230 – 2 Botol (Jimat RM30)

Tahan Utk 2 Bulan Penggunaan
Percuma Penghantaran
PERCUMA Dewi Perapat Feminine Wash – Berharga RM29.90

PLEASE LIKE OUR FACEBOOK FAN PAGES, TEKAN TEKAN LIKE/SHARE JE ^^

Hygienic Foam Wash: Masalah keputihan hilang

Isi Hati Seorang SUAMI Yang Kita Tidak Akan Pernah Tahu.
# Projek Memikat Suami 2014


Bismilahirrahmanirrahim.

“Ya Allah! Tidak ada kemudahan kecuali apa yang Engkau jadikannya mudah. Dan Engkau dapat jadikan susah itu mudah, apabila Engkau menghendakinya”

Dengan ini kami memperkenalkan produk terbaru keluaran Felinna Beauty. 

Jeng jeng jeng jeng..sila baca dengan tenang dan gembira.


Mencari pencuci khas dan mudah untuk kawasan intim wanita ??
Dapatkan Hygienic Foam Wash, sesuai untuk semua wanita 
yang mementingkan kebersihan kawasan intim !!
Teknik yang sangat mudah dan cepat!
Hanya Spray sahaja, kesan yang sangat menakjubkan. 
Bebas dari keputihan, kekeringan dan kotoran.

 "Anda bakal melalui transformasi peribadi yg sangat2 ketara.. Suami akan mula memuji.. Isteri pula makin senang hati.."


KEPENTINGAN HYGIENIC FOAM DGN SUAMI ?
  • Ramai. Malah hampir semua suami mahu isteri mereka menjadi lebih feminin. Felinna Beauty Hygienic Foam membantu anda untuk menjadikan anda lebih feminin diluar jangkaan.
  • Dengan tekstur buih yang lembut, wangi dan menyegarkan menjadikan Felinna Beauty Hygienice Foam satu produk penjagaan peribadi wanita yang sangat hebat mesti dimiliki.
  • Felinna Beauty Hygienic Foam bukan lah hanya penyediaan tradisional dan herba biasa-biasa degan bau yang tidak menyenangkan. 
  • Ianya luar biasa.

Penggunaan selama 78 hari bersamaan 2 kali sehari
Jumlah = 156 picitan
Kandungan : 50 ml

 Harga Termasuk Postage : 
Sebotol : RM40 (SM) ; RM45 (SS)

  • PLEASE LIKE OUR FACEBOOK FAN PAGES, TEKAN TEKAN LIKE/SHARE JE ^^

FUNGSI : 
  • Ia membersih dengan lembut dan menyegarkan. 
  • Membuatkan anda terasa begitu istimewa. 
  • Felinna Beauty Hygienic Foam menghilangkan bau. 
  • Menghilangkan bau dengan sangat teliti. 
Jadi gembira lah, kerana anda akan menjadi
seorang wanita yang suami anda idam idamkan.
 Harga Termasuk Postage : 
Sebotol : RM40 (SM) ; RM45 (SS)

  • PLEASE LIKE OUR FACEBOOK FAN PAGES, TEKAN TEKAN LIKE/SHARE JE ^^


PRODUK KAMI SELAMAT UTK SEMUA WANITA. 
#Belum BERKAHWIN
#Seawal didatangi period
#Ibu berkahwin.

Feminin...itu yang paling perlu.

Pastikan anda memiliki
Felinna Beauty Hygienic Foam 
di dalam bilik mandi anda.
Dan mencuba perawatan terbaru ini dan rasai sendiri keberkesananya. 
Pasti hanya kepuasan yang anda terima.

Ingat Feminin, Ingat Felinna. :D
 Harga Termasuk Postage : 
Sebotol : RM40 (SM) ; RM45 (SS)

  • PLEASE LIKE OUR FACEBOOK FAN PAGES, TEKAN TEKAN LIKE/SHARE JE ^^


TESTIMONI





 Harga Termasuk Postage : 
Sebotol : RM40 (SM) ; RM45 (SS)

  • PLEASE LIKE OUR FACEBOOK FAN PAGES, TEKAN TEKAN LIKE/SHARE JE ^^




 Harga Termasuk Postage : 
Sebotol : RM40 (SM) ; RM45 (SS)


  • PLEASE LIKE OUR FACEBOOK FAN PAGES, TEKAN TEKAN LIKE/SHARE JE ^^
 

DJM Karaoke




DJM Boutique




DJM Beauty




Copyright © DJM Group Official ™ | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in