Berita Terkini!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera pengunjung website DJM :)

Sebarang pertanyaan mengenai produk boleh hubungi kami melalui Contact Form atau pun melalui whatsapp/ sms ke 014 363 8872

Kebaikan penggunaan Scrub


Hello Gurlz!
Pernah tak anda merasa kurang keyakinan diri terhadap penampilan wajah dan tubuh badan?

  • Kulit bahagian perut dan betis merekah dan permukaan kulit kasar
  • Wajah berjerawat kasar
  • Kulit bersisik
  • Badan berjerawat
Kadang-kadang kita tidak perlu berbelanja besar untuk dapatkan kulit selembut dan sehalus bayi. Pergi serbu dapur anda ada tak bahan-bahan yang boleh dibuat SCRUB tubuh dan wajah, seperti :-
  • Gula
  • Garam Laut
  • Minyak Zaitun
  • Serbuk Koko
  • Kopi
Ada kan? Jadi buat apa berbelanja besar untuk membeli skincare yang belum tentu BERKESAN dan SELAMAT. 


Mari saya ceritakan sedikit kebaikan penggunaan sbrub yang berterusan.
  1. Sekali pemakaian sahaja kulit sehalus selembut-lembutnya.
  2. Kulit akan kelihatan cerah, sebab dak-daki yang berkepok lama tu keluar.
  3. Parut lama akan memudar.
  4. Wajah akan bebas blackhead dan whitehead.
  5. Memberi kelembapan berkekalan.
  6. Menghindar kulit daripada kering.
Sabun yang kita gunakan belum tentu segala kotoran itu keluar, bila tak keluar mulalah badan rasa miang, jerawat tumbuh, kulit bersisik dan akhirnya meninggalkan parut. 

Penjagaan badan perlu lebih terperinci, jangan hanya utamakan kecantikan dan kemulusan kulit wajah sahaja, badan pun sama pentingnya, malah dengan penggunaan scrub badan akan sentiasa bau harum. Tiada lagi bau badan. 



Pemilihan sabun yang TEPAT juga penting di entry ini saya ada menceritakannya :-
  • Membezakan sabun untuk WAJAH dan BADAN
  • Sabun yang sesuai untuk PARUT LAMA dan Gelap di bahagian terlindung
  • Sabun pilihan ramai

[Diskaun RM40] VGrip - Serum Pengetat Miss V


fakta
Hi dear,
Adakah anda menghadapi masalah berikut?
  • Faraj longgar dan tidak grip macam masa kahwin dulu.
  • Kurang teransang dan susah naik nafsu.
  • Sukar nak klimaks dan puas di ranjang.
Adakah anda menghadapi masalah di atas? Jika YA, anda wajib guna VGRiP – Serum Pengetat Vagina ini!VGRiP adalah satu-satunya produk di Malaysia yang mampu menyelesaikan masalah anda dalam hanya masa 5 minit.
Ya, tiada produk lain macam ni, boleh google kalau tak percaya. Produk macam ni belum pernah ada di pasaran lagi. ANDA memang kena cuba produk ni. Sebab apa ye kena cuba produk ni?
1
Anda kena cuba produk ini kerana:
  • Berkesan dalam masa 5 minit.
  • Ada KKM dan Halal.
  • 100% selamat dan sangat berkesan!
  • Suami anda pasti akan puji melambung selepas bersama.
  • Sesuai untuk semua orang yang dah berkahwin.
  • Ada jaminan pulangan wang jika ianya tak berkesan.
So apa tunggu lagi? Nak order dan cuba tak produk VGRiP – Serum Pengetat Vagina ni ?
Oh ya, dear mesti nk tengok testimoni-testimoni dulu ye kan? Ok, baiklah, dibawah ini adalah real testimoni daripada pengguna-pengguna VGRiP. Rata-rata sangat berpuas hati dan diaorang kata,
 “Rugilah kalau tak cuba, sebab produk ni memang berkesan, best, dan sedap. Hubby pon puji tak henti-henti. Kadang-kadang lebih 1 round. Memang rugi kalau korang tak cuba produk VGRiP ni.” 

TESTIMONI

(Produk belum launch, baru 7 hari di pasaran tapi da ada testimoni*).


1
2
3
4

Puan Nadiyah Asyikin – Klang
Dulu tak macam ni, lepas cuba pakai je, rasa best pulak, si dia pun cakap best sebab cengkaman tu makin kuat.
Puan Hamidah – Muar
saya dah pakai V-GRiP ni 4 hari, bila bersama suami, suami saya nak cuba 2 kali. Dia kata sedap macam baru kahwin.

Leen – Kemaman
Mmg best la VGRiP ni..sgt ketat dan grip mmg luar biasa. Lepas try test yg Leen beli aritu..mmg lain sgt… confident baik je rasa..Macam anak dara lorrr… Pasni kene beli banyak untuk spare..
P/s: Produk masih baru, jadi testimoni masih sikit.. Maaf ya.. Tapi memang dijaminlah berkesan.. Rugi x guna.!!

FAQ:
  • Penghantaran adalah percuma seluruh Malaysia, termasuk sabah sarawak.
  • Barang akan dipos menggunakan POSLAJU. Ambil masa 1-2 hari sahaja.
  • Kami akan jaga privacy produk anda dengan menulis as “Supplement“.
  • Cara guna akan diberikan bersama dalam bentuk pamplet.
  • Tahan 2 bulan untuk 1 unit VGRiP.

Harga RM170

Harga Pre-Launch RM129


Cara Pembelian
Untuk pembelian, dear boleh SMS/Whatsapp “VG90″ ke 014 3638872 . Nanti sis akan reply kepada kod promosi dear. Boleh wassap jika ada sebarang pertanyaan dan sebarang penjelasan. No call. Sebab sis memang tak sempat nk angkat call.

Belina Cosmetics


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,
Alhamdulilah sekian lama menunggu sabun susu kambing READY STOCK ya. Ini sedikit pengenalan mengenai sabun Belina.

Produk susu kambing BELINA dari New Zealand dihasilkan khas untuk mereka yang mengambil berat tentang kecantikan kulit. Susu kambing bukannya sesuatu yang baru di dalam bidang kecantikan kulit. Penggunaan susu kambing dalam mandian amat baik bagi tujuan perawatan kulit.Ianya terbukti berkesan sejak dari zaman dahulu lagi di mana lagenda ratu Cleopatra dari Mesir dan Yang Kweifei dari Dinasti Tang, China juga menggunakannya sebagai bahan utama dalam perawatan kecantikan mereka.

Sabun HOT SELL! Permintaan yang sangat tinggi.

Pada dasarnya, barangan keluaran BELINA dari New Zealand diasaskan kepada KONSEP PEMBERSIHAN sebelum menumpukan perhatian kepada penjagaanya. Asas utama dalam KONSEP PEMBERSIHAN BELINA ialah produk sabun (beauty soap) dan penjagaan kulit (skincare) yang dirumus khas untuk memberikan kelembutan dan kebersihan yang berbeza. Kelembutan dan kebersihan yang unik dalam sabun

BELINA ialah bahan asasnya diadun daripada susu kambing.Keunikan susu sebagai bahan untuk kecantikan memang telah diakui dan digunakan semenjak dahulu lagi. Susu kambing berbeza daripada susu lain. Ia paling hampir dengan susu ibu. Ia mengandungi protin, vitamin A, berbagai jenis zat galian, lemak halus yang tidak membeku di permukaan dan dapat memberikan kelembutan, kehalusan dan kelembapanyang diperlukan oleh kebanyakkan kulit. Disamping memberikan perlindungan dan penjagaan daripada sinaran Ultra unggu (ultra violet) ia amat sesuai bagi negara yang beriklim panas seperti negara kita. 

Barangan keluaran BELINA yang dirumus khas ini dapat memberikan kepuasan peribadi selepas penggunaan ataupun sebagai hadiah istimewa untuk semua peringakat pengenalan. Dengan bentuk dan ukiran yang unik, ditambah pula dengan keharuman yang menawan, pasti dapat menambat hati setiap mereka yang diperkenalkan. Dengan jaminan mutu bahan yang digunakan, memiliki dan menggunakan menjadikannya satu kepuasan dan kebanggaan.


Antara produk Belina yang mendapat permintaan yang tinggi


..FAQ..


1. ADAKAH SABUN TERSEBUT AKAN MENDATANGKAN KEMUDARATAN PADA KULIT?

Jawapannya "TIDAK". Sebuku sabun muka yang bagus adalah ia dapat membersihkan kulit dengan berkesan dan harganya pula berpatutan. Ia dapat menghapuskan bakteria dan kotoran serta minyak yang berlebihan pada muka. Ia merupakan satu agen untuk menjaga kulit kita.


2. APAKAH PERBEZAAN ANTARA SABUN SUSU KAMBING BELINA COSMETICS DENGAN SUSU KAMBING BIASA?

Sabun susu kambing dari Belina Cosmetics lembut, berkrim dan menghaluskan kulit. Ia bukan hanya dicampur dengan susu kambing atau tepung susu kambing dalam proses membuatnya. Sabun susu kambing Belina Cosmetics diadun dengan ramuan lain seperti pati susu, lanolin, lemak dari bulu kambing dan susu kambing pula diambil dari yang tulen, bersih, dan segar serta jauhi dari pencemaran udara.

3. ADAKAH IA HANYA SEBUKU SABUN BIASA?

Terdapat banyak sabun yang berlainan ramuan dan dibuat dengan cara yang berlainan. Terdapat sabun untuk untuk mencuci tangan, sabun untuk mandi, sabun untuk cuci muka, sabun untuk langsingkan badan, sabun untuk anti-bakteria dan lain-lain. Terdapat jua sabun yang murah untuk cucian biasa dari A sampai Z termasuk sabun cuci baju untuk yang duduk di kampung terpencil.

Secara logiknya kita tidak akan menggunakan sabun mandi atau sabun lain untuk mencuci muka. Dalam membuat pilihan tentang pencuci muka, ia adalah amat penting untuk memahami dulu jenis kulit sendiri.

Belina Cosmetics mencipta sabun yang istimewa. Ia terdapat banyak jenis sabun untuk kulit uang berlainan seperti kulit minyak, kulit kering, kulit biasa dan kombinasi serta kulit yang bermasalah. Ia mesti mempunyai satu sabun yang sesuai untuk kulit anda.




posted by Admin

Rahsia kulit Eina Azman Putih Gebu

Assalamualaikum readers,

Di pagi Khamis yang indah lagi nyaman membuatkan daku kebosanan dan hampir terlentok.

Soo kita nak share somthin, kenal Datin Paduka Eina Azman tak? Op koss u olls kenal kan, yang putih gebu bak Michael Jackson tu. Serious putih sangat, lain macam.

Ramai sangat tanya dia tapi Rahsia katanya...
So baru dua hari lepas daku dapat tahu rahsia sebenar putih nya kulit dia ni. Sesiapa follower setia Datin Paduka Eina Azman mesti tahu.

Eina Azman makan K-Colly je bagi putih !! OMG K- Colly?? Yeszaaa... tak caya? Tengok gambar ni..







Haaa.. kan she's consume K-Colly but must mixed with ******* + ******* + **** n so on .. #einaazmanskinsecret . 

KEBAIKAN K-COLLY

✔ Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
✔ Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
✔ Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
✔ Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
✔ Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
✔ Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
✔ Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
✔ Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
✔ Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
✔ Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
✔ Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
✔ Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
✔ Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
✔ Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit atau telapak kaki
✔ Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
✔ Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
✔ Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
✔ Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi

Ramai sangat dah retis putih gebu bak gadis korea dengan K-Colly ni. Nak Tak putih ?? haa lau nak klik SINI 

Feedback Cashmere Gold Double Stem Cell Serum

~Rahsia yg anda tidak tahu tentang CASHMERE GOLD DOUBLE STEM CELL SERUM~

--> Sila pakai waktu pagi selepas cuci muka atau sebelum pakai makeup (sebagai makeup base) dan waktu malam sebelum tidur..

* ANTI-OKSIDAN : melindungi kulit dari pengaruh negatif luar seperti matahari, perubahan cuaca,asap rokok dll

* KOLAGEN : perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 minggu

* VITAMIN C : Mencerahkan kulit tanpa kesan sampingan. Dengan Vitamin C kulit lebih cerah secara semulajadi

* MELEMBABKAN : Menyimpan air (water holder) & membuat kulit sentiasa lembab

* DOUBLE STEM CELL : Menggunakan teknologi Double Stem Cell iaitu ejen utama Anti-Penuaan, Anti-Kedutan & juga Anti-Oksidan yang kuat terkini dari Switzerland

* PENGHAPUS FLEK HITAM : Sifatnya yang merangsang pembentukan kolagen di bawah kulit, Serum Vitamin C Double Stemcell sangat baik dipakai oleh orang yang mempunyai flek sangat tebal di kulit

* ANTI-KEDUT & PANDA EYE : Menyamarkan kerutan, kantung mata dan lingkaran hitam di bawah mata

* AWET MUDA : Melambatkan pembentukan garis-garis halus wajah

* ANTI-JERAWAT : Mencegah luka jerawat & menutupnya rapat

* ANTI-UV : Mencegah kesan buruk sinar UV matahari pada kulit

* MAKEUP BASE : Amat sesuai pakai serum ini sebelum mengenakan foundation & makeup.. Ianya sebagai 'perisai' untuk mengelakkan wajah anda dari bahan2 yg tidak sepatutnya di dlm makeup.. Wajah akan lebih flawless apabila digabungkan bersama foundation dan makeup kekal dari pagi hingga malam.

* Pemakaian secara berterusan akan memperlihatkan kesan ketara kulit wajah SEMAKIN MUDA, SEGAR & BERSERI-SERI!!

HARGA CASHMERE?
Rm 149 Semenanjung
Rm 152 Sabah / Sarawak
* 2bulan penggunaan

Setiap pembelian CASHMERE akan diberi FREE GIFT.

Tempahan - Whatsapp / SMS ' CGDS ' ke 014 363 8872


















































NAK CANTIK? SUKA CANTIK? Tapi takut laa ..  KLIK SINI 
 

DJM Karaoke




DJM Boutique




DJM Beauty




Copyright © DJM Group Official ™ | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in