Berita Terkini!



Assalamualaikum dan selamat sejahtera pengunjung website DJM :)

CONTEST: Hijab, Let's wear it right!. Dapatkan 5 HELAI VINTAGE JACKET secara PERCUMA dan hadiah lain.. Tekan SINI

DJM BEAUTYMETICS
Dapatkan HARGA DISKAUN (5%-10% potongan harga) selepas menjadi ahli FOLLOWER DJM). Caranya KLIK SINI

Sebarang pertanyaan mengenai produk boleh hubungi kami melalui whatsapp/ sms ke 014 363 8872 (Miss Bella) Order Form over limited tak dapat submit jadi direct whatsapp admin ya.

PEMBAYARAN :
Pelanggan boleh juga terus buat pembayaran ke salah satu dari akaun owner:-

NURSYABILLA BINTI MURAD

CIMB BANK 7009262558
MAYBANK 162469245374

**Pembayaran sebelum pukul 11am akan dipos pada hari yang sama :)

Kemudian snap/ screenshot berserta Nama penuh, Alamat dan H/P No melalui whatsapp/ sms 0143638872 untuk tujuan pengeposan.

Regards,
Admin

Contest: Hijab, Let's wear it right!


KLIK BANNER UNTUK JOIN
Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera,
Cik Enonimus sedang mengadakan CONTEST: HIJAB, LET'S WEAR IT RIGHT!. Jom kita join ramai-ramai hadiahnya juga BANYAK dan SANGAT LUMAYAN tau. Antaranya VINTAGE JACKET yang disponsor oleh kami. Limited 5 orang je tau, syaratnya KLIK BANNER di atas.

- Mengapa anda pilih untuk berhijab?

Dahulu saya ada masalah eczema yang membuatkan leher saya menjadi gelap (selepas pulih) dan agak menggerunkan (seperti sisik ular). Saya mula memakai hijab ketika berumur 14 tahun. Malu dengan keadaan diri saya ketika itu membuatkan saya mengambil keputusan untuk mula berhijab. Selepas berhijab alhamdulilah masalah saya (eczema) hilang dan sembuh, Masyaallah. 


- Pesanan anda untuk mengajak muslimah untuk berpakaian mengikut syariat.

"Longgar itu cantik, Labuh itu menawan" . Berpakaian mengikut syariat dapat melindungi kita (wanita) dari fitnah, melindungi aib kita, melindungi kecantikan kita, malah dapat membersihkan jiwa. Saya sendiri masih belajar mempebaikinya. Nikmat menutup aurat hanya kita yang tahu, betapa tenang dan SELAMAT. Terasa dilindungi setiap masa. :)


Pengasas DJM Group

Giveaway Cash RM500 2015 by Emas Putih

Assalamualaikum,
Jom join giveaway ni, mana tahu ada rezeki ..

[Sila Klik Banner Diatas If Nak Join]

Hadiah :
RM50 Cash x 10 pemenang
Hadiah Misteri Exclusively by Azanis x 3 Pemenang

Mula : 10 Mac 2015 | Tamat :24 Mac 2015



Segmen Bloglist untuk blog CH



Syarat-syarat

1. Follow blog Ceritera Hidup
2. Copy banner & link kan ke blog Ceritera Hidup
3. Tinggalkan link blog anda di bahagian komen blog Ceritera Hidup
4. Tarikh tutup pada 1 April

p/s: Jom ramai-ramai join segmen ni. 

Segmen Klik Sini



Nak voucher ZALORA free tak? Klik banner unuk join :)


Segmen Blogwalking bersama Dyllarezan


Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.
Time cuti baru lah boleh aktif blogwalking betul betul.
So today tetiba saya rasa macam nak buat segmen blogwalking.
Mari lah join semua!
Sambil blogwalking, boleh berkenalan sesama kita :D



Bagaimana caranya?

1. Follow blog DYLLAREZAN ini.
2. Buat satu entry bertajuk "SEGMEN BLOGWALKING BERSAMA DYLLAREZAN".
3. Copy paste gambar di atas dan link kan ke entry saya ini.
4. Komen dan sertakan URL anda di ruangan komen entry ini. Nanti saya akan update senarai blog yang sertai blogwalking ini.


Hadiah cabutan bertuah (jika penyertaan melebihi 30): 


2 x topup RM 5
5 x keychains dari koleksi kesayangan


Harap-harap blogwalking dari blog yang tak seberapa ini mendapat sambutan hehe.
Jika sambutan menggalakkan, next time boleh saya buat giveaway pula weee.

Jadi, jom lah join ramai ramai! 

Terima kasih semua!


p/s: Mahu menambah FOLLOWER dan mengeratkan silaturrahim sesama blogger :)
 

DJM Karaoke




DJM Boutique




DJM Beauty




Copyright © DJM Group Official ™ | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in