Berita Terkini!

1- H/P owner kami ada masalah teknikal sehingga 31-October-14, jika tiada reply (watsapp/ sms) boleh terus call kami (urusan jual beli sahaja) di 0143638872. Kejersama dollies semua amat dihargai :)


2- Cashmere Gold Serum and their new launch makeup stuff will be updated here ^^


 photo 10615624_698595563554000_4398799270885805114_n_zps37ad96db.jpg

Vgrip : Serum Pengetat Vagina (Ketat dalam 5 minit)

Poster 3 kecik

PERHATIAN!

Post ini hanya ditujukan kepada mereka yang mempunyai masalah di bawah sahaja.

Rindukan malam pertama? 

Rindu suasana ketika ‘bersama’ suami ketika malam pertama?

Ingin memikat suami setelah lama tidak ‘bersama’?

Agak longgar selepas bersalin?

Suami kurang memberikan perhatian?

Suami kerap mengeluh kerana Miss V kurang NGAM?


Apa yang anda perlukan untuk mencapai ini semua?
  • Kacip Fatimah - Khasiatnya adalah untuk mengimbangi, membina dan mengharmonikan sistem rahim wanita untuk merangsang kehamilan yang sihat. Selain itu, menyihatkan dan merapatkan bahagian faraj serta mencegah kegatalan di faraj dan mencegah keputihan.
  • ManjakaniSebiji buah manjakani mempunyai khasiat dan faedah menyeluruh yang begitu besar. Buah ini digunakan untuk kesihatan di tahap optimum dalaman dan luaran.Ia mampu mengetatkan faraj,menegangkan kulit dan menjadikannya bercahaya cantik, payudara yang terletak indah dan rahim yang terletak elok kedudukannya.
  • SenamakiBerfungsi untuk mempercepat aliran hasil pencernaan di usus serta mampu meningkatkan hasil pencernaan dan meningkatkan peristaltik usus yang menjadikan proses pembuangan semakin lancar.
  • Ubi JagaKegunaan utama ubi jaga ialah sebagai afrodisiak iaitu tertumpu untuk merangsang seks. Selain itu ia mampu meningkatkan tenaga seksual lelaki dan menambahkan sesitiviti, menguatkan kekerasan dan membolehkan lelaki pelbagai umur untuk menikmati seks yang lebih kerap dan lebih lama.
Jangan risau lagi, kami ada penyelasainya termudah untuk anda. 
Rahsia sebenar untuk hebat di ranjang. Suami suka, isteri lena. 
Memperkenalkan V-GRIP(Serum Pengetat Vagina). Si dia pasti tersenyum puas tak terkata. Semua ramuan di atas ada di dalamnya.

Kenapa anda perlukannya?
  1. Ketat dalam 5 minit Mampu mengetatkan vagina yang sudah longgar hanya dalam masa 5 minit selepas penggunaan.
  2. Menambah rasa sensitif Menambahkan rasa sensitif dan keinginan serta membuatkan tahap klimaks anda di tahap yang maksimum.
  3. Seperti malam pertama - Menyegarkan dan meransang pasangan anda seakan-akan di malam pertama.
  4. Menganjalkan dan mengetatkan kembali alat sulit wanita
  5. Memberikan perasaan terbaik ketika bersetubuh, bertindak sebagai pelincir wanita semulajadi dan perangsang.
  6. Dapat menikmati perhubungan suami isteri yang lebih menarik
  7. Sebagai penjagaan harian untuk melambatkan kesan penuaan
  8. Dihasilkan dari sumber tumbuh-tumbuhan, tidak mempunyai ‘side effect’ termasuk bahan kimia
Jika dulunya, si suami cepat kebosanan. Kini tidak lagi. Dalam masa 5 minit anda akan rasa perubahan faraj anda.

Tidak lama. Hanya 5 minit faraj anda ketat seketatnya!



Bagaimana VGRiP mampu berikan malam jumaat terindah buat suami anda?
Jika pada hari biasa, suami anda hanya rasa puas biasa-biasa saja bila bersama, selepas guna VGRiP, suami anda akan rasa sehingga 5 kali lebih puas dari biasa!

Cara Penggunaan:


Picit VGRiP - Lumur Hujung Jari – Sapu di Bibir Faraj
= Hanya 5 Minit Untuk Kepuasan 5 Kali Ganda
100% selamat dan halal- mengandungi herba herba terpilih sahaja. (kacip fatimah, manjakani, senamaki dan ubi jaga). Disahkan oleh KKM.

Testimoni

(akan ditambah dari masa ke semasa)




Katanya : Sekali pakai terus GRIP!


Katanya : Lagi POWER dari Manjakani, pakai je terus KECUT!











PLEASE LIKE OUR FACEBOOK FAN PAGES, TEKAN TEKAN LIKE/SHARE JE ^^

PROMOSI!

Pakej 1

RM130 Sebotol

Tahan Utk Sebulan Penggunaan
Percuma Penghantaran

Pakej 2

RM230 – 2 Botol (Jimat RM30)

Tahan Utk 2 Bulan Penggunaan
Percuma Penghantaran
PERCUMA Dewi Perapat Feminine Wash – Berharga RM29.90

PLEASE LIKE OUR FACEBOOK FAN PAGES, TEKAN TEKAN LIKE/SHARE JE ^^
SMS/Whatsapp ‘VG90′ Ke 014 363 8872
SMS/Whatsapp ‘VG90′ Ke 014 363 8872

Hygienic Foam Wash: Masalah keputihan hilang

Isi Hati Seorang SUAMI Yang Kita Tidak Akan Pernah Tahu.
# Projek Memikat Suami 2014


Bismilahirrahmanirrahim.

“Ya Allah! Tidak ada kemudahan kecuali apa yang Engkau jadikannya mudah. Dan Engkau dapat jadikan susah itu mudah, apabila Engkau menghendakinya”

Dengan ini kami memperkenalkan produk terbaru keluaran Felinna Beauty. 

Jeng jeng jeng jeng..sila baca dengan tenang dan gembira.


Mencari pencuci khas dan mudah untuk kawasan intim wanita ??
Dapatkan Hygienic Foam Wash, sesuai untuk semua wanita 
yang mementingkan kebersihan kawasan intim !!
Teknik yang sangat mudah dan cepat!
Hanya Spray sahaja, kesan yang sangat menakjubkan. 
Bebas dari keputihan, kekeringan dan kotoran.

 "Anda bakal melalui transformasi peribadi yg sangat2 ketara.. Suami akan mula memuji.. Isteri pula makin senang hati.."


KEPENTINGAN HYGIENIC FOAM DGN SUAMI ?
  • Ramai. Malah hampir semua suami mahu isteri mereka menjadi lebih feminin. Felinna Beauty Hygienic Foam membantu anda untuk menjadikan anda lebih feminin diluar jangkaan.
  • Dengan tekstur buih yang lembut, wangi dan menyegarkan menjadikan Felinna Beauty Hygienice Foam satu produk penjagaan peribadi wanita yang sangat hebat mesti dimiliki.
  • Felinna Beauty Hygienic Foam bukan lah hanya penyediaan tradisional dan herba biasa-biasa degan bau yang tidak menyenangkan. 
  • Ianya luar biasa.

Penggunaan selama 78 hari bersamaan 2 kali sehari
Jumlah = 156 picitan
Kandungan : 50 ml

 Harga Termasuk Postage : 
Sebotol : RM40 (SM) ; RM45 (SS)

  • PLEASE LIKE OUR FACEBOOK FAN PAGES, TEKAN TEKAN LIKE/SHARE JE ^^

FUNGSI : 
  • Ia membersih dengan lembut dan menyegarkan. 
  • Membuatkan anda terasa begitu istimewa. 
  • Felinna Beauty Hygienic Foam menghilangkan bau. 
  • Menghilangkan bau dengan sangat teliti. 
Jadi gembira lah, kerana anda akan menjadi
seorang wanita yang suami anda idam idamkan.
 Harga Termasuk Postage : 
Sebotol : RM40 (SM) ; RM45 (SS)

  • PLEASE LIKE OUR FACEBOOK FAN PAGES, TEKAN TEKAN LIKE/SHARE JE ^^


PRODUK KAMI SELAMAT UTK SEMUA WANITA. 
#Belum BERKAHWIN
#Seawal didatangi period
#Ibu berkahwin.

Feminin...itu yang paling perlu.

Pastikan anda memiliki
Felinna Beauty Hygienic Foam 
di dalam bilik mandi anda.
Dan mencuba perawatan terbaru ini dan rasai sendiri keberkesananya. 
Pasti hanya kepuasan yang anda terima.

Ingat Feminin, Ingat Felinna. :D
 Harga Termasuk Postage : 
Sebotol : RM40 (SM) ; RM45 (SS)

  • PLEASE LIKE OUR FACEBOOK FAN PAGES, TEKAN TEKAN LIKE/SHARE JE ^^


TESTIMONI





 Harga Termasuk Postage : 
Sebotol : RM40 (SM) ; RM45 (SS)

  • PLEASE LIKE OUR FACEBOOK FAN PAGES, TEKAN TEKAN LIKE/SHARE JE ^^




 Harga Termasuk Postage : 
Sebotol : RM40 (SM) ; RM45 (SS)


  • PLEASE LIKE OUR FACEBOOK FAN PAGES, TEKAN TEKAN LIKE/SHARE JE ^^

L'Arome Slimming Serum: Perut Rata dalam 1x sapuan

Assalam readers... 

Alhamdulillah Product Hebat & Magic dah masuk website kami !!
Permintaan ?? Alhamdulillah Super tinggi coz Product nih memang MAGIC sangat !!
Memang Ramai yang mencari Serum Ajaib nih tau... 




Dengan penggunaan L'AROME APPLE STEMCELL SLIMMING SERUM akan mmbantu uolls untuk membakar Lemak yang Berlebihan di Sekitar Perut , Pinggul , Paha & Lengan tau.... Selain tu, MAGIC SERUM nih gak akan turut menghilangkan Selulit , Orange Peels, Stretch Mark & juga Parut.... Malah bukan tu aje tau.... Ia juga akan membuatkan uolls kekal Langsing dengan Slimming Serum nih...

Mesti akan ada yang cakap....
"Eh ... Karutlah !! Sapu-Sapu boleh Hilangkan Stretch Mark yang dah bertahun-tahun ke ?"

Jawapan dari kami..
Yes memang akan hilang .... Jummm kita baca sikit info kat bawah mengenai L'AROME APPLE STEMCELL SLIMMING SERUM ye...



Apa yang BEST sangat dengan L'AROME APPLE STEMCELL SLIMMING SERUM ? 
  • Menggunakan Formula Hebat : Swiss Quality Product
  • Lemak : Pembakaran lemak dengan Sangat pantas
  • Selulit : Seminggu aje uolls dah leh nampak effect
  • Slimming / Langsing : Perubahan yg sangat ketara hanya dalam 3-7hari... Insyallah...
  • Stretch Marks : Hampir 100% akan hilang hanya dalam masa Sebulan
  • Apple Stem Cell : L'Arome telah menggunakan teknologi Apple Stem Cell terkini dari Switzerland
  • Tak rasa Panas / Melekit / Berbau

  • PLEASE LIKE OUR FACEBOOK FAN PAGES, TEKAN TEKAN LIKE/SHARE JE ^^

Kelebihan L'AROME APPLE STEMCELL SLIMMING SERUM : 
  • Mengurangkan kesan parut selepas bersalin
  • Tanpa risiko kesihatan.
  • Tidak perlu berlapar.
  • Hanya kurangkan sedikit amalan pemakanan (Bagi mendapat kesan yang lebih menakjubkan).
  • Dapat bakar lemak uolls dalam masa 24jam. 
  • Dapat mengurangkan kesan parut selepas bersalin bagi wanita.
  • Dapat mengempiskan perut ....
  • Membakar lemak secara berterusan.
  • Menghilangkan stretch marks
  • Menghilangkan selulit
  • Menghilangkan double chin
  •  Boleh membantu mengempiskan perut ibu selepas bersalin
  • Boleh membantu untuk mendapat kan six pack


Bagaimana L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum dapat membantu ?
  • L'AROME Apple Stem Cell Slimming Serum direka untuk menghasilkan hasil yang hebat* kepada pengguna.
  • Ia bukan sahaja untuk membakar lemak anda, ia membantu membentuk badan anda, menghasilkan enam pek anda (pembina badan), menghilangkan selulit dan stretch mark.
  • Kandungan stem sel epalnya menggalakkan pertumbuhan sel kulit dan membaiki epidermis selain membentuk pigmen kulit. Dengan kata lain juga, ia berupaya membaiki tisu dan sel dalam badan dengan efektif dan akhir menghasilkan sel baru dengan untuk kulit.


7 Khasiat Hebat dalam L'Arome : 
  • Menghilangkan Perut Merekah / Stretch Mark
  • Selesaikan Masalah & Penyakit Kulit
  • Menghilangkan Parut
  • Menghilangkan Selulit
  • Memecahkan Lemak, Mencantikkan Kulit Serta Kempiskan Perut

PLEASE LIKE OUR FACEBOOK FAN PAGES, TEKAN TEKAN LIKE/SHARE JE ^^



Cara Menggunakan : 
  • Sapukan 2 kali sehari, siang atau malam (selepas mandi ) pada bahagian bermasalah.
  • (Gunakan setiap hari untuk kesan yang lebih baik).
  • Letakkan dalam 1-2 titik bergantung pada tempat sapuan.
  • Jangan letak terlalu banyak sebab takut panas 
  • (Selang berapa minit selepas sapu, uolls akan mula berasa panas pada bahagian yang telah disapu)

Info : Untuk tahu samada ia Berkesan atau tidak, Sila ukur Dahulu Bahagian yang Bermasalah Sebelom menggunakan Product magic nih.... Intan pasti la uolls akan Teruja dengan Resultnya !!

Nota Pendek : 
  1. Tiada kesan minyak pada tangan dan bahagian-bahagian yangg telah disapu
  2. Boleh juga disapukan pada double chin.
  3. Mengeluarkan angin-angin dalam badan.
  4. Jangan terkena mata dan mulut. Basuh tangan selepas mengambil produk ini.

Kandungan Product :
Methyl Nicotinate, PytoCellTech(TM) Mulus Domestica, Actin Heat, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Extract, Lemon Grass Essential Oil.

PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

PLEASE LIKE OUR FACEBOOK FAN PAGES, TEKAN TEKAN LIKE/SHARE JE ^^

BERMINAT?
  • HARGA PASARAN : RM160 (SM) ; RM170 (SS) - Sebotol-
  • HARGA KAMI(TERMASUK POS LAJU) : RM150 (SM) ; RM160 (SS)
  • HARGA KAMI 2 BOX + FREE 2 BOX (TERMASUK POS LAJU) : RM350 (SM) ; RM360 (SS)
  • STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-
 

DJM Karaoke




DJM Boutique




DJM Beauty




Copyright © DJM Group Official ™ | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in